Og, der slapp Stoltenberg katta ut av sekken

0

Alt faller liksom på plass

Av Eva Thomassen.

Sprekkeferdig av stolthet røper Stoltenberg etter NATO-toppmøtet i Madrid at NATO har bygget opp forsvaret av den ukrainske hæren siden 2014 med tanke på krig med Russland! Da gir også CIA- statskuppet i Ukraina i 2014  mening.

Samme år ble Stoltenberg generalsekretær i NATO.  Tilfeldigvis? CV´en var det i hvert fall  ingenting å si på.

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sa onsdag til journalister at økninger i militærutgifter og økende antall troppeplasseringer i Øst-Europa siden 2014 ble utført i påvente av en konflikt med Russland.

Etter et møte med NATO-medlemmer og partnerstater i Madrid, anklaget Stoltenberg Moskva for å «bruke makt i den østlige Donbass siden 2014», til tross for at Kievs styrker har beskutt byer i regionen helt siden folkerepublikkene Donetsk og Lugansk ble erklært. uavhengighet fra Ukraina det året.

Likevel sa Stoltenberg at den USA-ledede militærblokken bestemte seg i 2014 for å begynne å styrke styrkene sine i Øst-Europa.

«Realiteten er også at vi har forberedt oss på dette siden 2014,» sa han. «Det er grunnen til at vi har økt vår tilstedeværelse i den østlige delen av alliansen, hvorfor NATO-allierte har begynt å investere mer i forsvar, og hvorfor vi har økt [vår] beredskap.»

YouTube player

Oversikt over hva skattepengene våre har gått til

https://www.nato.int/nato_static_fl2014/assets/pdf/2022/6/pdf/220627-def-exp-2022-en.pdf

Nazigrupper

Her bekrefter en av lederne av nazigruppa Azov-bataljonen i mai i år det Stoltenberg sier. De har forberedt seg på denne krigen siden 2014. Og, det er NATO- styrker som har trent han og de andre terroristene i Ukraina. Krotevych er en av dem som kapitulerte og overga seg til de russiske styrkene i Mariupol.

Og, der slapp Porosjenko katta ut av sekken

I nylig intervju fortalte den forrige presidenten Porosjenko, at han undertegnet Minskavtalen i 2014 for NATO. For å kjøpe seg tid. Minskavtalen skulle skape fred i Donbass. Fremforhandlet av Tyskland, Frankrike, Russland, Ukraina og FN.

President Porosjenko har vært en gavepakke for NATO. Han undertegnet Minskavtalene, for som han sier i nylige intervjuer, å kjøpe seg tid til å bygge opp en militærstyrke til krig mot Russland. Inn kom NATO, CIA, leiesoldater, såkalte militære «rådgivere», OSSE. Tonnevis med våpen. Våpen ment til krig mot Russland. Den ukrainske hæren ble trent til NATO-standard og er i dag en av Europas sterkeste hærstyrker.

Han samarbeidet heller med nazister på alle nivåer i sivilsamfunnet, staten og i militæret. Han var rett og slett NATOs stedlige representant og en korrupt oligark.

Petro Poroshenko said the Minsk agreements “meant nothing” and claimed credit for giving Kiev enough time to militarize

Zelenskij

I 2019 ble Zelenskij valgt til president med overveldende flertall. Han lovet å skape fred i Donbass og han lovet å bekjempe korrupsjon.

I dag roper han etter våpen primetime i et hvert parlament, på storskjerm under NATO-toppmøtet i Madrid, under EU-møter, i FN, og i alle stuene våre.  Og, våpen får han i tonnevis. NATO har snart ikke mer våpen å tilby. Han har fått kniven på strupen bokstavelig talt. Fra nazister i omgangskretsen. Fra SBU og fra NATOs egne «representanter» i Ukraina. Han ville forhandle med Russland, men NATO vil det annerledes.

Han og vi har hørt på alle NATO-språk at «We will win this war». Krigen skal fortsette til siste ukrainer om det er nødvendig. Dette handler ikke om Ukrainas frihet. Det er en av de skitne regimeskiftekrigene til USA.

https://www.rt.com/russia/557307-poroshenko-comments-minsk-agreement/

Hat

I mellomtiden ble hatet mot Russland dyrket, så og si inn med morsmelken. Med det verst tenkelige våpenet mot den russiske befolkningen. Nazisme – som nettopp Russland ofret 27 millioner mennesker for å bekjempe under annen verdenskrig. For vår og Europas frihet.

A-magasinet 2016

Her trener ungene på militære ferdigheter og formes til ekstreme patrioter av nasjonen.

Februar 2022

17. februar kunngjorde president Joe Biden at Russland ville angripe Ukraina i løpet av de neste dagene. Hvordan visste han dette? Siden den 16. februar økte artilleribeskytningen av befolkningen i Donbass dramatisk, som de daglige rapportene fra OSSE-observatørene viser. Naturligvis reagerer verken media, EU, NATO, eller noen vestlige regjeringer eller griper inn. Faktisk ser det ut til at EU og noen land bevisst har tiet om massakren på Donbass-befolkningen, vel vitende om at dette ville provosere frem en russisk intervensjon.

Les: NATO løgner påvist: En tidligere NATO-analytiker snakker ut

22 februar anerkjenner Russland de ukrainske regionene Luhansk og Donetsk som uavhengige stater.

24 februar invaderer Russland Ukraina med hjemmel i artikkel 51 i FN-charteret-

Stater har etter FN-pakten rett til å utøve individuelt og kollektivt selvforsvar på de vilkår som følger av paktens artikkel 51:

Pakten Art. 51 slår uttrykkelig fast medlemsstatenes rett til å forsvare seg mot væpnede angrep. Foruten reglene om Sikkerhetsrådets kompetanse etter Paktens kapittel VII, er Art. 51 den eneste hjemmelen for en lovlig bruk av militær makt under folkeretten. Retten til selvforsvar er et direkte utslag av folkerettens grunnleggende suverenitetsprinsipp. Blir en stats suverenitet krenket gjennom et væpnet angrep, gir dette den krenkede staten en rett til å forsvare seg. Art. 51 hjemler både individuelt og kollektivt selvforsvar. Med individuelt selvforsvar menes forsvar som utøves av den angrepne staten alene. Et kollektivt selvforsvar innebærer en adgang for stater som ikke selv er blitt angrepet, til å bruke militære maktmidler til forsvar for en annen stat.

Tilbake til Stoltenberg

Kremmeren som selger løgner i metervis. Nylig solgte han kurderne til høystbydende. Kjøperne vil måtte betale med blod. Ikke rart han er sprekkeferdig.

Forrige artikkel“He is dead, but he won’t lie down”
Neste artikkelVaksinerte babyer og konsekvensene