Canada: Regjeringa krever boostere hver niende måned

0
Canadas helseminister Jean-Yves Duclos i midten

Kanadiere vil bli pålagt å ta COVID-sprøyte hver niende måned i overskuelig fremtid, sier helseminister Jean-Yves Duclos. Han sa til journalister at tidligere definisjoner av «fullvaksinert» ikke lenger gir mening. Dette skriver Western Standard.

«Ni måneder er veldig klart og vil hjelpe folk å forstå hvorfor «up-to-date» er den riktige måten å tenke på vaksinasjon nå, sa Duclos. «‘Fullvaksinert’ gir ingen mening nå. Det handler om ‘up-to-date’. Så er jeg oppdatert i vaksinasjonen min? Har jeg fått vaksinasjon de siste ni månedene?»

Ifølge Blacklock’s Reporter, ble Duclos spurt av en journalist om han la opp til at vaksinepåbudene skulle komme tilbake til høsten, svarte han: «Vi må fortsette å kjempe mot COVID.»

– Utelukker du tilbakevending til påbud? spurte en reporter. «Vi ønsker å være forberedt på neste høst, og det krever en oppdatert vaksinasjon som er basert på de ni månedene,» svarte Duclos.

«Vi vil aldri bli fullstendig vaksinert mot COVID-19,» sa Duclos. «I likhet med viruset, utvikler immuniteten vår seg.»

«To doser er ikke lenger nok,» sa Duclos. «Vi må holde vaksinasjonen vår oppdatert.»

«‘Up-to-date’ betyr at du har fått den siste dosen din i løpet av de siste ni månedene,» sa Duclos. «Hvis du allerede har mottatt en første booster, er det flott. Vennligst se om du er kvalifisert for en andre eller tredje booster for å holde deg oppdatert.»

For tiden er 86 % av kanadiere over fem år fullstendig vaksinert med to COVID-skudd, ifølge en nasjonal rådgivende komité for immunisering. Komiteen sa i en rapport fra 29. juni at den ville «fortsette å overvåke bevisene» om hvorvidt tredje og fjerde boosterskudd vil bli anbefalt for allmennheten.

Komiteen har godkjent et fjerde boosterskudd for sykehjemsbeboere, fanger, innbyggere i First Nations-samfunn, allmennheten over 65 og immunkompromitterte personer over 12 år.

Myndighetene i Canada tar ingen hensyn til at vaksinene beviselig fører til flere alvorlige skader og dødsfall enn noen tidligere vaksiner i verden. De tar ikke hensyn til at dette ikke er vaksiner, men eksperimentell genterapi. Og de tar ikke hensyn til at naturlig immunitet er fullstendig overlegen i forhold til den svake og kortvarige beskyttelsen «vaksinene» måtte gi.

Les: Spørreundersøkelse i USA: – Millioner av vaksineskadde i USA

Canada et av verdens hardeste koronadiktaturer

Canada, som vi har vært vant til å se på som et liberalt, demokratisk og ganske avslappet samfunn, har gjennom koronaperioden stått fram som et knallhardt koronadiktatur.

I dette klippet fra 2017 framhever Klaus Schwab spesielt Justin Trudeau og «mer enn halvparten av hans regjering» som ei regjering WEF har «penetrert»:

I 2021 slo myndighetene i Canada til og med ned på «ulovlig bruk av skøytebaner og akebakker».

Dette diktaturet utløste lastebilsjåførenes Freedom Convoy, som ble et fyrtårn for demokratibevegelsen over hele verden. Denne kampen ble dekket bedre av steigan.no enn av alle store nyhetsmedier i Norge. Les her: Freedom Convoy

Forrige artikkelLegemiddelindustrien finansierer kontrollorganer som skal regulere den
Neste artikkelOpprør mot levekostnadene i Ghana