Spørreundersøkelse i USA: – Millioner av vaksineskadde i USA

0

I USA sier CDC at det er sjelden folk tar skade av vaksinene. Det var ikke det som kom ut av en landsomfattende spørreundersøkelse VSRF fikk gjennomført av meningsmålingsselskap Pollfish for å kartlegge 500 personer som ble valgt helt tilfeldig. Dette skriver Steve Kirsch:

Det vi fant i den undersøkelsen var sjokkerende: Minst 2 millioner amerikanere over 18 år ble skadet av COVID-vaksinen slik at de ikke er i stand til å være i jobb.

Den amerikanske regjeringa har aldri gjort noen undersøkelser for å fastslå omfanget av skadene forårsaket av covid-vaksinene. Nå vet vi hvorfor.

Resultatene av vår meningsmåling stemte overens med en tidligere vaksineskadeundersøkelse fra den israelske regjeringa og med VAERS-dataene som har blitt «formidlet» siden januar 2021 og forteller oss «COVID-vaksinene er de mest usikre vaksinene i menneskets historie.»

Nå har vi uavhengig bekreftelse på at sikkerhetssignalene i VAERS var nøyaktige, akkurat som vi alltid har sagt.

Tallene i denne målinga er helt sjokkerende, og det er ingen måte å vinkle dette som noe positivt.

Sentrale resultater fra avstemningen

Undersøkelsen handlet utelukkende om COVID-vaksinen, ikke om andre vaksiner. Resultatene er justert for å samsvare med demogarfien i USA.

Nøkkelresultatene inkluderer:

  1. Bare 34% av den amerikanske offentligheten kjøper regjeringas BS og tar vaksinen. Dette er grunnen til at Dr. Peter Marks er så desperat etter å overbevise folk om å ta stikket. De må ha store lagre som de prøver å kvitte seg med ved å sprøyte det inn i deg. Dr. Marks vil gjøre alt annet enn å diskutere med vårt team av eksperter (som nå inkluderer Dr. Clare Craig og professor Norman Fenton, begge fra HART-gruppen).
  2. >1 % av vaksinerte respondenter rapporterte at de var så alvorlig vaksineskadet at de ikke kan holde på en jobb
  3. >1 % rapporterte at de tror skadene deres har forkortet levetida deres
  4. Siden det er 258 millioner mennesker over 18 år i USA og 77,3 % av befolkningen har hatt minst ett stikk , er dette omtrent 200 millioner amerikanere over 18 år. Dette betyr at omtrent 2 millioner amerikanere har blitt alvorlig skadet .
  5. 14 % av de spurte sa at de var vaksineskadet: Dette innebærer et estimat på over 25 millioner amerikanere med en vaksineskade som krevde et lege- eller sykehusbesøk (=258 millioner * 0,14*.8).
  6. Siden bare 77 % er vaksinert, er en samlet skadefrekvens på 14 % en skadefrekvens på 18 % hvis du ble vaksinert (14 %/0,77).
  7. 200 millioner personer over 18 år som er vaksinert*(0,18 skadefrekvens) = 36 millioner vaksineskadde
  8. 23 % av husholdningene har en vaksineskadet person
  9. 33 % av storfamiliene har en vaksineskadet person
  10. I 80 % av tilfellene hvor det var en vaksineskade var det enten legebesøk eller sykehusopphold eller begge deler.
  11. Nesten 50 % av de skadde er fortsatt berørt i dag.

Les resten av undersøkelsen her.

Kommentar:

Dette er en utvalgsundersøkelse gjennomført etter samme metoder som man bruker når man lager politiske valgmålinger. Den inneholder de samme usikkerhetsmarginene, og i motsetning til valgmålinger der man har tidligere valg å justere målingene med, har man naturligvis ikke noe slikt her.

Det beste hadde jo vært om det offentlige hadde analysert sine egne databaser og gjort disse analysene tilgjengelig for forskere og journalister.

Når det ikke blir gjort, må journalister og andre bruke de metodene som er tilgjengelige for å finne ut hva som har skjedd.

Og denne målinga viser over seks prosent vaksineskader blant vaksinerte. Hvis det er noe i nærheten av virkeligheten, er det en gigantisk skandale. Noe slikt har aldri skjedd før.

Forrige artikkelRussland stjeler rampelyset i «hvetekrigen»
Neste artikkelEnergiprisene driver inflasjonen i EU til historiske høyder