Pandoras krukke: hvor stabilt er mRNA`et i den multieksperimentelle genterapien?

0
Pandora åpner gaven fra Zevs og slipper ut all verdens elendighet. Det er kalt Pandoras eske, men i den greske originalen omtales det som Pandoras krukke.

Av Enigma.

Innledningsvis ble man møtt med at vaksinen ikke var eksperimentell genterapi. Nå har selv big-pharmas topper erkjent at definisjonen er velplassert.

Dersom man våren 2020 evnet å penetrere den frenetiske lydmuren av stat- og pharmaansatte «faktasjekkere» – ble man møtt med at RNA`et i vaksinene gikk så raskt i oppløsning at det var null problem, samt at effekten var ytterst temporær grunnet RNA`ets skjøre natur. I disse sammenhengene ble det aldri nevnt i hvilke grad RNA`et var blitt stabilisert med fullstendig nye og høyst eksperminetelle metoder. Noe som blant annet betyr at man ikke har kunnskap omkring hvor lenge det supplerte genmaterialet blir i cellene.

«There was an extensive period of time over which various ideas were explored to try to keep the mRNA from breaking down before it could produce protein. A major advance was the realizationthat substituting methyl-pseudouridine for all the uridine nucleotides would stabilize RNA against degradation, allowing it to survive long enough to produce adequate amounts of protein antigen needed for immunogenesis (Liu, 2019). This form of mRNA delivered in the vaccine is never seen in nature, and therefore has the potential for unknown consequences.»

«The mRNA that is enclosed in the vaccines undergoes several modification steps following its synthesis from a DNA template. Some of these steps involve preparing it to look exactly like a human mRNA sequence appropriately modified to support ribosomal translation into protein. Other modifications have the goal of protecting it from breakdown, so that sufficient protein can be produced to elicit an antibody response. Unmodified mRNA induces an immune response that leads to high serum levels of interferon-α (IF- α), which is considered an undesirable response. However, researchers have found that replacing all of the uridines in the mRNA with N-methyl-pseudouridine enhances stability of the molecule while reducing its immunogenicity (Karikó et al. 2008; Corbett et al., 2020). This step is part of the preparation of the mRNA in the vaccines, but, in addition, a 7- methylguanosine “cap” is added to the 5’ end of the molecule and a poly-adenine (poly-A) tail, consisting of 100 or more adenine nucleotides, is added to the 3’ end. The cap and tail are essential in maintaining the stability of the mRNA within the cytosol and promoting translation into protein.»

«Another curious modification in the RNA code is that the developers have enriched the sequence in cytosines and guanines (Cs and Gs) at the expense of adenines and uracils (As and Us). They have been careful to replace only the third position in the codon in this way, and only when it does not alter the amino acid map (Hubert, 2020). It has been demonstrated experimentally that GC-rich mRNA sequences are expressed (translated into protein) up to 100-fold more efficiently than GCpoor sequences (Kudla et al., 2006). So this appears to be another modification to further assure synthesis of abundant copies of the spike protein. We do not know the unintended consequences of this maneuver. Intracellular pathogens, including viruses, tend to have low GC content compared to the host cell’s genome.»

https://dpbh.nv.gov/…/BOH/Meetings/2021/SENEFF~1.PDF…

Artikkelen nevnet også andre forhold som intrecellulære patogener jf virus i henhold til risiko for integrasjon i humant DNA. Som vi allerede vet er det bevist at dette kan forekomme ved hjelp av revers transkriptase.

https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm…

Opprinnelig anså jeg denne «vaksinen» som kun eksperimentell i dobbel forstand; da i form av at både teknologien og vaksinen var av en slik karakter. Tar man i betraktning at endel av nanolipidteknologien samt «stabilitets-teknologien» også i høyeste grad er eksperimentell – kan man tillate seg å kalle denne genterapeutiske hybrisakten multieksperimentell og komplett uoversiktelig med tanke på konsekvenser; med andre ord en medisinsk Pandoras krukke.

Selv har jeg bare lest bruddstykker av denne gullgruven av en 79 sider lang artikkel, men har all forståelse for at den ikke var lett å finne.

https://dpbh.nv.gov/…/BOH/Meetings/2021/SENEFF~1.PDF…

Forrige artikkelKina dobler innsatsen i sitt forhold til Russland
Neste artikkelReformer ovenfra i Kasakhstan