Danmark innrømmer: – I ettertid fikk vi ikke mye ut av å vaksinere barna

0

Vi er blitt klokere, og vi ville ikke gjort det samme i dag, sier Søren Brostrøm, direktør i det danske Helsetilsynet. Dette skriver dansk TV2.

Med den kunnskapen vi har i dag, fikk vi ikke mye ut av å få barn vaksinert mot koronavirus i fjor.Det erkjente direktør i det danske Helsetilsynet, Søren Brostrøm, onsdag, da framtidas koronastrategi er presentert.

Fra midten av juli i fjor ble de første 12-15 år gamle barna i Danmark invitert til å få vaksine mot koronavirus. I november ble også 5-11-åringene anbefalt å vaksinere seg mot viruset.

Den gang ble det sagt at vaksinasjonene ikke overveiende var for barnas egen skyld, men for å sikre epidemikontroll i Danmark.

Da Søren Brostrøm arrangerte ‘Go’-kvelden Live på TV 2 onsdag kveld, ble han spurt om det var feil å vaksinere barn.

– Med det vi vet i dag: ja. Med det vi visste da: nei, var svaret.

På pressekonferansen tidligere onsdag sa Søren Brostrøm også at det i vår var klart at vaksinene ikke var spesielt forebyggende, men heller forhindret alvorlig sykdom, og at vi derfor nå må «ta læringen videre»:

– I ettertid fikk vi ikke mye ut av utvidelsen av vaksinasjonsprogrammet for barn når det gjelder epidemikontroll. Men det er sett i ettertid.

Foreldre raser etter vaksinasjonsmelding fra Brostrøm: – Jeg er skikkelig skuffet

Danske foreldre er rasende etter uttalelsene fra Brostrøm, skriver dansk TV2 i en annen artikkel.

Jeg følte ikke at vi fikk tid til å tenke på det

Katrine Rosendal, trebarnsmor

Foreldre følte seg presset

I juni 2021 valgte Helsetilsynet å anbefale koronavaksiner til barn i alderen 12-15 år. I november fulgte en anbefaling om også å vaksinere barn i alderen 5-11 år.

Allerede da ble det sagt at anbefalingen ikke var av hensyn til barna, men for å sikre kontroll med epidemien i Danmark.

Og for flere av foreldrene som TV 2 har snakket med ga det en knute i magen helt fra starten. Det gjorde også Gitte Larsen, som er mor til fem år gamle William.

Fordi han er allergisk mot astma, valgte Gitte Larsen å få sønnen sin vaksinert mot koronavirus.

– Det er faktisk ikke vaksinen jeg angrer på, men jeg er ekstremt kritisk til at jeg følte meg presset opp i et hjørne på utrolig kort tid av flere ulike instanser med noe som ikke føltes skikkelig begrunnet på meg, sier hun til TV 2.

Gambling med millioner av barns liv

Utallige millioner av barn der må nå leve med dette «ohps!» resten av livet, men på en eller annen måte skal denne innrømmelsen fra Brostrøm gjøre alt godt igjen.

Det er alltid fscinerende å se hvordan noen mennesker vurderer hva som utgjør et pålitelig styre. Man kan tilsynelatende begå massefolkemord, for så senere å si å, beklager, vi visste bare ikke – og alt forsvinner. Hvis en person gjorde det, ville han bli stilt for retten for forbrytelser mot menneskeheten.

I Danmark hevdet regjeringen at alle barn fra fem år og oppover trengte å bli stukket, ikke fordi skuddene ville beskytte dem, men visstnok for å «sikre epidemikontroll» over hele landet.

Løgn at man ikke visste

Det har vært kjent hele tida at barn ikke sto i fare for å bli alvorlig sjuke av covid-19. Det har også hele tida vært advart mot å gi disse eksperimentelle «vaksinene» til barn.

Michael Zazzio, Checkfact.org skriver:

I henhold til barnekonvensjonen (loven 2020: 1197) kan ikke eksperimentelle behandlinger som covid-19-vaksinasjon gis til barn under 18 år, med mindre visse kriterier er oppfylt.

Barnekonvensjonen slår fast at en klinisk utprøving/behandling med eksperimentelle midler kun kan utføres på mindreårige dersom visse betingelser er oppfylt.

Tysk regjeringsrapport: Vaksiner er potensielt farligere for barn enn covid-19

Nye data indikerer at flere barn lider av vaksinen som er ment å beskytte dem mot COVID-19 enn av selve viruset.

Ifølge en sikkerhetsrapport publisert av det føderale instituttet for vaksiner og biomedisin i Tyskland, har antallet rapporterte tilfeller av mistenkte bivirkninger etter COVID-19-vaksinasjon hos barn i alderen 12 til 17 nå oversteget det totale antallet COVID-relaterte sykehusinnleggelser for barn i samme aldersgruppe siden begynnelsen av pandemien.

Rapporten ble publisert 20. september av PEI (Paul-Ehrlich-Institut), et tysk føderalt byrå og medisinsk reguleringsorgan med ansvar for å fremme legemiddel- og vaksinesikkerhet. Rapporten gjelder nye data om bivirkninger av COVID-19-vaksiner, særlig blant barn i alderen 12 til 17 år.

I Norge krav om å stanse vaksinering av barn

Susanne HeartSimon Friis Larsen og Truls Olufsen-Mehus, skrev i september 2021 et åpent brev til regjeringa. Der skrev de blant annet:

  • Vaksinering av barn med bakgrunn i politisk bestemte tiltak og restriksjoner er feil hensikt og motiv. Man snakker her om barn og barnas helse, ikke «tiltaksbyrde». FHI opplyser om at det er lite covid-sykdom og få senfølger blant barn. De understreker også at «Naturlig immunitet gir en bedre beskyttelse» og at «For koronavaksinasjon av friske norske 12 – 15 åringer er imidlertid det medisinske regnestykket delvis uavklart».

Det var tidlig klart at skadetallene ville bli høye. Det var også klart at dette også ville rammer barn hvis de tok vaksinene. Det var samtidig klart at i den grad noen trengte vaksine var det i hvert fall ikke barn. Likevel ble barn i milliontall utsatt for en hasteframbrakt eksperimentell genterapi, kalt vaksine. Dette vil ikke bli glemt.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelKan Støres «grønne løfte» gjennomføres?
Neste artikkelBølla i skolegården