Tysk regjeringsrapport: Vaksiner er potensielt farligere for barn enn covid-19

0

Nye data indikerer at flere barn lider av vaksinen som er ment å beskytte dem mot COVID-19 enn av selve viruset.

Ifølge en sikkerhetsrapport publisert av det føderale instituttet for vaksiner og biomedisin i Tyskland, har antallet rapporterte tilfeller av mistenkte bivirkninger etter COVID-19-vaksinasjon hos barn i alderen 12 til 17 nå oversteget det totale antallet COVID-relaterte sykehusinnleggelser for barn i samme aldersgruppe siden begynnelsen av pandemien. Rapporten ble publisert 20. september av PEI (Paul-Ehrlich-Institut), et tysk føderalt byrå og medisinsk reguleringsorgan med ansvar for å fremme legemiddel- og vaksinesikkerhet. Rapporten gjelder nye data om bivirkninger av COVID-19-vaksiner, særlig blant barn i alderen 12 til 17 år.

Dataene, som ble samlet inn fra begynnelsen av vaksinasjonskampanjen til 31. august, viser at 1.228 vaksinerte barn i alderen 12 til 17 rapporterte om en eller flere mistenkte bivirkninger etter vaksinasjon. Dette kommer bare tre måneder etter begynnelsen av vaksinasjonskampanjen for den aldersgruppa, og bare to uker etter en anbefaling fra STIKO, den tyske faste komiteen for vaksinasjon.

Til sammenligning er det totale antallet barn i alderen 12 til 17 år som ble innlagt på sykehuset for COVID-19 mellom mars 2020 og juli 2021 1.225. Med andre ord, i løpet av bare 3 måneder oversteg antallet tilfeller av vaksinerte barn som lider av potensielle vaksinerelaterte bivirkninger antallet COVID-relaterte sykehusinnleggelser i samme aldersgruppe over en periode på 16 måneder.

Disse nye dataene synes å indikere at flere barn lider av vaksinen som er ment å beskytte dem mot COVID-19, enn for selve viruset, skriver LifeSiteNews.

Professor og barnelege: – Dropp koronavaksine til barn

I et innlegg i Bergens Tidende tar professor emeritus og barnelege Dag Bratlid til orde for at man bør droppe vaksineringa av barn.

«Dersom vi må leve med covid lenge, er det ikke sikkert at vaksinering av barn vil være bra for den generelle immuniteten i befolkningen,» skriver Bratlid.

«Når både FHI og myndighetene nå vil vaksinere barn, synes de å se helt bort fra at covid-19 ut fra FHIs egne rapporter er en relativt ufarlig sykdom for barn, ja egentlig for alle under 60 år.

FHIs ukentlige koronarapporter (covid-19 ukerapport uke 34) viser at det i Norge siden 9. mars 2020 frem til 29. august 2021, altså i løpet av halvannet år, bare har vært 14 barn i aldersgruppen 0–17 år innlagt på intensivavdeling, og bare to dødsfall i aldersgruppen 0–19 år og svært få dødsfall også under 60 år.

Samtidig synes de også helt å ha glemt at vi i 2009 hadde en global svineinfluensa-pandemi. Også den gang ble det startet massevaksinasjon av befolkning inkludert barn ned til spedbarnsalder, og det ble, som nå med covid-19, tatt i bruk vaksiner som hadde blitt hastegodkjent fordi de ikke var utviklet og utprøvd i henhold til de strenge reglene for medisinske preparater.

Svineinfluensa-pandemien førte til svært få dødsfall, men massevaksinasjonen knyttes til over 1000 meldinger om alvorlige bivirkninger i Norge. Om lag 350 nordmenn, deriblant mange barn, utviklet den meget sjeldne sykdommen narkolepsi. Senere forskning har vist at vaksinen kan ha økt risikoen for å utvikle narkolepsi med om lag 500 prosent

I Storbritannia advarer Joint Committee on Vaccination and Immunisation mot vaksinering av barn mellom 12 og 15.

Åpent brev til alle stortingsrepresentanter vedrørende vaksinering av barn

FHI: – Vaksinerte barn kan utvikle dårligere immunitet

Svenske spesialister: – Vaksine fra 12 år – mot vitenskap og bevist erfaring

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.