Tulsi Gabbard: – Biden-administrasjonen fører oss mot et kjernefysisk Armageddon

0

I et intervju med Tucker Carlson på Fox News 11. mai 2022 sa tidligere Kongress-medlem Tulsi Gabbard at USA ønsker en «total ødeleggelse av den russiske staten.» Hun mener også at det er en alvorlig fare for at Biden-administrasjonens politikk «fører oss i retning av en atomkrig, et kjernefysisk Armageddon».

«I dag ble Russlands viseutenriksminister spurt om muligheten for at Russland vil bruke atomvåpen. Han har nektet å utelukke det,» sa Tucker Carlson.

Tucker Carlson snakket med Tulsi Gabbard 11. mai om det som raskt er i ferd med å bli et omfattende, kostbart våpenfinansieringsoppdrag fra USA til nasjonen Ukraina.

«De siste par månedene,» begynte Carlson, «har Biden fortalt oss tre ting om Vladimir Putin. Han er ond, han er gal, og vi kommer til å drepe ham. Vi skal ta ham ut av kontoret og hale ham før Haag på anklager om krigsforbrytelser.»

«Så hva skjer,» spurte han, «når du tar noen som er gal og ond og får ham til å føle seg eksistensielt truet? Vel, i dag ble Russlands viseutenriksminister spurt om muligheten for at Russland vil bruke atomvåpen. Han har nektet å utelukke det. .»

Representantenes hus i USA vedtok mandag en finansieringspakke på 40 milliarder dollar for Ukraina , for å levere flere våpen og bistand i det kritikere har kalt en stedfortrederkrig mellom USA og Russland.

«Biden-administrasjonens politikk, i ord og handlinger,» sa Gabbard, «har nettopp blitt gjort veldig klart for oss. Deres virkelige mål er ødeleggelse av den russiske staten. Vi hørte for bare noen dager siden hvordan forsvarsminister Austin slapp katta ut av sekken om hva vårt egentlige oppdrag og mål er da han sa, og jeg siterer, ‘Vi ønsker å se Russland svekket i den grad det ikke kan gjøre den typen ting det har gjort i å invadere Ukraina.’

«Og det betyr total ødeleggelse av den russiske staten. Det han ikke forteller det amerikanske folket er at Russland også har gjort det veldig klart at hvis vi i det hele tatt kommer i nærheten av å «vinne og oppnå dette oppdraget og målet», har han skissert veldig tydelig, at de vil ikke ha noe annet alternativ enn å ty til bruk av atomvåpen, først med taktiske atomvåpen og om nødvendig eskalere til bruk av strategiske atomvåpen,» sa Gabbard.

«Dette er ikke skremselspolitikk å påpeke dette, det amerikanske folket trenger å vite at dette er det sporet som denne administrasjonen har satt oss på,» sa Gabbard, «og de svært alvorlige konsekvensene som vil oppstå hvis vi fortsetter denne veien. Det gjelder våre familier, våre lokalsamfunn, vårt land, og ærlig talt, verden. Dette er virkeligheten vi står overfor.»

Forrige artikkelPfizer har svindlet med forskningsdata
Neste artikkelFlagg 17. mai