– Nye data fra britiske myndigheter viser at COVID-vaksinene dreper flere mennesker enn de redder

0
Shutterstock

Av Steve Kirsch.

Jeg har spurt alle: Vis meg alle dødelighetsdata som viser at vaksinene er trygge. Jeg har endelig fått noen data. De er fra den britiske regjeringa og de er ødeleggende. VIRKELIG ødeleggende.

Nye data fra britiske myndigheter lar oss analysere dataene på en måte vi ikke kunne før. Denne nye analysen viser tydelig at covid-vaksinene dreper flere mennesker enn de redder for alle aldersgrupper. De burde med andre ord ikke brukes av noen. Jo yngre du er, jo mindre fornuftig gir det.

Alle kan vurdere dataene og metodikken. Resultatene gjør det klart at covid-vaksinene bør stoppes umiddelbart.

Hvis vaksinene virkelig virker, hvorfor har da ingen regjering noe sted i verden laget en skikkelig nytte-risikoanalyse som viser det motsatte resultatet?

Hvis vaksinene virker, hvorfor viser da alle linjene i figur 6 nedenfor at dose 1 og dose 2 av vaksinene dreper flere mennesker enn de redder?

Ikke en eneste folkehelsemyndighet i noe land vil ha en samtale med oss ​​for å rettferdiggjøre vaksinanbefalingene sine ved å produsere en risikoanalyse for alle årsaker som ligner på det jeg har beregnet her. Jeg lurer på hvorfor?

Hva dataene viser

Her er resultatet av analysen som sammenligner unvaxxed vs. 2 doser gitt for minst 6 måneder siden. Jeg tror denne analysen er konservativ og de faktiske tallene er dårligere enn dette på grunn av sesongvariasjonen i dødeligheten av alle årsaker.

Figur 1. Risiko/nyttebestemmelse fra britiske data viser at for alle aldre dreper vaksinene flere mennesker enn de sparer.
En verdi på 15 betyr at vi dreper 15 personer fra vaksinen for å redde 1 liv fra COVID.
Dette er fra Exec Summary-fanen i
regnearket .

Dataene viste at for de fleste aldersgrupper reduserte vaksinen sjansen for å dø av COVID, men den økte sjansene for å dø av andre årsaker. Den førstnevnte effekten var mindre enn den siste effekten, så vaksinene gir ingen mening.

For eksempel, hvis du er 25 år gammel, dreper vaksinen 15 mennesker for hver person den redder fra å dø av COVID. Under 80, jo yngre du er, desto mer useriøs er vaksinasjon.

Cellene i figur 1 med * betyr at de vaksinerte hadde flere COVID-dødsfall enn de uvaksinerte. Dette er kjent som «negativ vaksineeffekt.» Dette var ikke overraskende siden vi har hevdet at vaksinene skader immunsystemet ditt.

Over 80 var dataene fra Storbritannia for forvirrede til å være nyttige. Inntil vi har disse dataene, er det uansvarlig å komme med en anbefaling.

Del dette resultatet på alle sosiale medieplattformer. Én bruker fikk 10.000 likes på mindre enn 24 timer på Twitter og han hadde bare 2000 følgere. Så Twitter suspenderte kontoen hans permanent . Så sannsynligvis ikke en god idé å dele på Twitter. Ifølge Twitter anser «helsetjenestemenn at covid-19-vaksinene er trygge for folk flest», og derfor er alle britiske myndigheters data som viser at de lyver et brudd på Twitter Community Standards.


Kommentar: Du kan gjøre beregningene sjøl

I fortsettelsen av artikkelen viser Steve Kirsch hvordan han henter ut data og hvordan han behandler dem for å kunne tolke dem. Dette kan også du gjøre. Les her.

Dessuten viser han til Substack-artikkelen All-Cause Mortality by Vaccination Status , som er utmerket og gir et bredt spekter av diagrammer som er spesielt opplysende sog om viser visuelt at vaksinene ikke er så trygge som folk hevder. Bare se på den svarte lenken her som er den uvaksinerte.

Linjer over 1x-linja er kohorter der vaksinen ikke gir mening. Kort sagt, over tid blir det mer og mer åpenbart at vaksinene er en katastrofe.

Figur 6. Først ved starten av datainnsamlingsperioden så tallene gunstige ut for vaksinen. De blir alle negative over tid for dose 1 og 2 over tid, noe som betyr at vaksinene er uten hensikt. Ingen kirsebærplukking nødvendig. Du kan se det visuelt. Kilde: Dødelighet av alle årsaker etter vaksinasjonsstatus

Artikkelen konkluderer:

Disse dataene er svært alarmerende. En dårlig fungerende vaksine bør likevel ha minst en liten positiv effekt. En ikke-fungerende vaksine skal ikke ha noen effekt. Likevel ser vi en negativ effekt i alle aldersgrupper for både 1 eller 2 doser tatt for «minst 21 dager siden» , og det er i de fleste tilfeller den negative effekten er ganske stor. Det faktum at mønsteret er konsistent og forutsigbart, noe som betyr at det beveger seg jevnt fra måned til måned og aldersgruppe til aldersgruppe, gir enda mer troverdighet til mønsteret.


Vår oppfordring til norske myndigheter og fagmiljøer

Steve Kirsch argumenterer godt for sin konklusjon, men nå er det på tide at norske myndigheter og fagmiljøer gjør den samme jobben. Prøv gjerne å vise at Kirsch tar feil, men gjør det med reelle data og ikke med flere besvergelser.

Forrige artikkelBiden ba om 33 milliarder dollar til krig i Ukraina – Kongressen høynet til 40 milliarder
Neste artikkelDen tyske regjeringa velter krigskostnadene over på arbeiderklassen
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.