Glenn Greenwald plukker fra hverandre spillet rundt Bidens desinformasjonsdirektorat

0

Den gravende journalisten Glenn Greenwald skrev en serie Twittermeldinger som stiller hele spillet rundt Bidens desinformasjonsdirektorat i skammekroken. Greenwald, som aldri har vært redd for å utfordre de store og mektige, skriver:

«Det er grunnlag for spontan feiring av at Department of Homeland Security  ble tvunget av folkelig sinne til å «sette på pause»  desinformasjonstavlen og den absurde #Resistance-tegneserien de hyret inn for å kjøre den, men les dette for å se hvor sinte WPost og @TaylorLorenz er for som dette skjedde.»

«Å etterforske og kritisere en tjenestemann for Homeland Security er nå «trakassering» og mobbing, ifølge WashPost og @TaylorLorenz. Bare vanlige borgere kan etterforskes – ikke operatører for den amerikanske sikkerhetsstaten på høyt nivå. Det er reglene deres.»

Merk dere at våre grunnleggere så for seg en ‘fri presse’ som  bokstavelig talt ville  holde de mektige i landet vårt til ansvar,  uavhengig  av parti eller ideologisk innfallsvinkel.

«I sum eksisterer ei fri presse bare for å avsløre og straffe private borgere med feil politikk (‘sko-lisserapportering’), ikke for å undersøke og granske holdningene, oppførselen og påstandene til mektige myndighetspersoner («trakassering» og mobbing),» fortsatte Greenwald.

«Uten den amerikanske regjeringas avdeling for innenlandssikkerhet har et desinformasjonsråd drevet av Nina Jankowicz for å dekretere sannhet og usannhet, hvordan skal vi vite hva vi skal tro og ikke tro? Hvordan kan et demokrati fungere uten at DHS forteller oss hva som er sant og usant?» han la til.

«Det virker også rart at WPost tillot @TaylorLorenz (som, ære den som æres bør, brøt historien om DHS’ ‘pause’) gjennom å skrive en hel artikkel som argumenterte for at Nina Jankowicz burde være forskånet for kritikk, uten å nevne Jankowicz argumenterte det samme om Lorenz «, fortsatte Greenwald.

«Ja, Jankowicz har en veldig lang historie med å forsvare Lorenz og uttrykke solidaritet for traumet Lorenz lider når arbeidet hennes blir kritisert. Det er nesten helt sikkert der Lorenz fikk sin versjon av hendelsene, og det ser ut til at det bør avsløres når Lorenz forsvarer Jankowicz,» bemerket han videre, igjen inkluderte skjermeksempler for å bevise poenget sitt.

Les: Bidens desinformasjonsdirektorat

Fiasko for Bidens desinformasjondirektorat

Forrige artikkelMaskepåbud forårsaket FLERE COVID-dødsfall, hevder studier
Neste artikkelHistorikeren Timothy Snyder hvitvasker den ukrainske ytrehøyresidas forbrytelser