Fuellmich teamer opp med toppadvokater og tar corona-bedraget for retten i USA

0

Av Nina Cappelen, forfatter og blogger.

I et nytt podcast-intervju med australske Maria Zeee opplyser advokat Reiner Fuellmich at rettsprosessen nå er i fase to, og at kollektive søksmål nå skal prøves for retten i USA og India.

Advokaten er krystallklar på at pandemien aldri har handlet om helse, og at de såkalte «vaksinene» ikke er effektive, men tvert imot livsfarlige. Et av de store spørsmålene Fuellmich og hans team stiller seg er hvorfor så mange mennesker «faller for» det offisielle corona-narrativet som presenteres gjennom hovedstrømsmediene. Han ønsker å få belyst spørsmålet på nytt av spesialist i klinisk psykologi Mattias Desmet. Advokaten opplyser videre at Wall Street nå ser ut til å forstå hva som foregår, og ønsker å belyse hvordan de internasjonale selskapene og aksjemarkedet reagerer på det som skjer. Deretter vil det bli en sluttprosedyre og en jury som vil ta stilling til saken. Neste skritt er å forberede en sak knyttet til PCR-testen innenfor det ordinære rettssystemet i USA.

Fuellmich understreker at han og hans team ikke avviser at det finnes et virus der ute, men at det er menneskeskapt og ikke er farligere enn et vanlig influensavirus. Han viser til at det ikke var noen overdødelighet før vaksineringen startet, og at overlevelsesraten av corona-viruset er på 99,09 prosent. Det er ingen risiko for barn knyttet til viruset, så hvorfor gi dem Corona-vaksiner, spør han. ​Fuellmich sier at så fort folk kom i panikkmodus med maskebruk og sosial distanse ble det lettere å overtale dem til å tro at den eneste veien ut av pandemien var å ta «vaksinen». Advokaten mener at «vaksinene» i realiteten er et biovåpen for å redusere verdens befolkning. Han er tydelig på at han og hans team skal stoppe eliten fra å gjennomføre disse planene, og viser til at motstanden mot globalistene er sterkt økende på verdensbasis, og at dette gir håp.

Our immune system is so magical it can still deal with it.
– Reiner Fuellmich

På spørsmål om hvor de kommende rettssakene skal finne sted forklarer advokaten at det finnes et fåtall land og steder hvor rettssystemet fremdeles fungerer. Det er kun i India og enkelte domstoler i USA som ikke er korrumpert, sier han. Hele den vestlige verden har blitt infiltrert av elitens «puppets» de siste 30-40 årene. World Economic Forum er den viktigste plattformen for disse onde menneskene, sier han og viser til Young Global Leaders som har blitt brukt til å utdanne personer som deretter har infiltrert våre systemer. Rettssystemet er politisk motivert, og derfor har det ingen hensikt å prøve sakene her, sier han og trekker frem Tyskland som eksempel. Dette er grunnen til at Fuellmich og hans team nå flytter til USA for å prøve sakene der. Han forteller at teamet hans vokser dag for dag, og at det kommer stadig nye dedikerte advokater til. USA er et av få land der det er mulig å gjennomføre det som kalles «class action law suit» (kollektivt søksmål red. anm.) Fuellmich sier han vil samarbeide med advokater som har lang erfaring fra retten i USA, og som kjenner detaljene i corona-bedraget. Dette er kjernen i fase to, sier han og forklarer at de samme vitnene som sto frem i første fase vil stå frem i de kommende rettssakene. To saker er allerede sendt inn til rettssystemet i India. Han er tydelig på at eliten har påført verdens befolkning skade med vilje, og at advokatene vil legge frem klare bevis på dette i retten. Det finnes ingen immunitet mot å påføre folk skade med vilje, sier han og understreker at han ikke tror det vil ta flere år å få sakene gjennom systemet.

Fuellmich sier at «vaksinene» ødelegger immunsystemet, og at de som står bak visste om dette på forhånd. Dette er eugenikere som er for befolkningsreduksjon og kontroll av menneskeheten, sier han.

I intervjuet snakkes det også om linken mellom Covid19-vaksiner og 5G, samt den kommende matkrisen. Han avslutter intervjuet med å oppfordre folk til ikke å få panikk, tilbringe tid i naturen, og fortsette å spre informasjon.

Les også: Fauci innrømmer at vaksinene ikke beskytter mot alvorlig Covid19 eller død

Reiner Fuellmich skal nå ut på en foredragsturnè i de største byene i USA sammen med Dr. Judy Mikovits, Patrick Wood, og Dr. Richard M. Fleming. Det kan du lese mer om HER. Foredragene vil bli streamet online.

HØR DET UHYRE INTERESSANTE INTERVJUET HER (54 min)

Forrige artikkelCovid-løgner og bestikkelser – tyskere stoler mindre på media
Neste artikkelHva synes du om «ICD-10 KODE U071, U072, U099 OG U109»?