Bill Gates: “Alle rike land bør bytte til 100 % syntetisk kjøtt”

0
Meat sample in open laboratory Petri dish. Animal cell cultured clean meat concept.

«Alle rike land bør bytte til 100 % syntetisk storfekjøtt» for å unngå klimaendringer, sa programvaregiganten og den venstreorienterte filantropen Bill Gates i et nylig intervju.

Dette skriver bloggeren Politikeren. Han fortsetter:

Microsoft-gründeren kommenterte i et intervju med Technology Review om boken hans How to Avoid a Climate Disaster.

Etter å ha innrømmet at bytte til syntetisk storfekjøtt ikke ville være mulig for utviklingsland (hvor “vi må bruke dyregenetikk for å dramatisk øke storfekjøtt”), hevdet Gates at velstående land kunne håndtere det.

«Man kan venne seg til forskjellen i smak, og påstanden er at den vil smake enda bedre over tid. Til syvende og sist er denne miljøpremien beskjeden nok til å endre folks [atferd] eller endre etterspørselen fullstendig.

Gates sa at han “faktisk kan se en måte” å gjøre endringen til virkelighet, og pekte på arbeidet til plantebaserte “burger”-selskaper som Impossible og Beyond Meat, men erkjente at “å fortelle folk, ‘Du kan ikke spise kyr lenger, ‘ er en politisk upopulær tilnærming.»

(De tre største eierne i Beyond Meat er Baille Gifford, Vanguard og BlackRock, red.)

Han klaget også på lovgivning for å sikre at forurenset storfekjøtt ikke er misvisende merket, og sa: “Det er lover som sier at det må merkes med laboratorium for å bli solgt. De vil ikke at vi skal bruke biffetiketten.»

Gates’ bok inneholder flere forslag til teknologiske endringer og retningslinjer for å redusere globale klimagassutslipp, inkludert hans oppfordring til USA om å bruke 35 milliarder dollar på såkalte rene teknologier.

Gates har i årevis brukt sin rikdom og kjendisstatus til å gå inn for politikk langt utenfor hans ekspertiseområde – fra Covid-19-vaksiner og rettshåndhevelse til befolkningskontroll og utdanningsreform.

Kunstig kjøtt. Den merkelige saka om Dr. Jekyll og Mister Gates.

Når mennesker blir altfor rike og får altfor mye makt begynner de å tro at de er allmektige og vil forme verden i sitt bilde, skriver Roberto Pecchioli i denne italienske artikkelen.

Bill Gates har, siden han forlot ledelsen i Microsoft og viet seg til den meget rike stiftelsen som bærer navnet hans og kona Melindas, blitt forkjemper for massevaksinasjoner, gjennom den enorme innflytelsen han utøver på Verdens helseorganisasjon. Følg pengene , følg pengene, anbefaler angelsaksisk pragmatisme.

I tillegg har kongen av verden – hvis sosiopati er maskert av den filantropiske fasaden til stiftelsen – kommet på en annen fantastisk idé: å endre våre spisevaner, kulturen i tusenvis av år, og få menneskeheten til å spise av alle ting: Kunstig kjøtt. Formaningen om at vi må gjøre dette er gitt som en ordre fra Davos Forum.

De sier at dette må gjøres for å unngå en klimakatastrofe.

Det ligner i økende grad The Strange Case of Dr. Jekyll and Mister Hyde, boka der forfatteren, Robert Louis Stevenson, tar fram den mørke siden av den menneskelige personligheten. Jekyll, en høyt ansatt profesjonell, gjennomfører vitenskapelige eksperimenter som slipper løs det bestialistiske i ham, og viser dobbelheten til hvert menneske og samfunnet generelt. Bill-Jekyll, datageni, blir en uhyggelig Mister Hyde fast bestemt på å dominere verden: vi vil vaksinere oss med de mystiske preparatene til selskaper som han er en partner og dominus av, og vi skal spise kunstig kjøtt produsert av selskapene hans. Alt for filantropi, kjærlighet til menneskeheten og til «moder jord».

Det er en merkelig omstendighet at Mister Gates også er en av de mest iøynefallende eierne av fruktbart jordbruksland i Amerika, 108 tusen hektar, omtrent territoriet til provinsen Imperia i Italia. Hyperklassen vil derfor fortsette å spise naturlig mat. De kunstige er til kantinene våre. Prosjektet utvikler seg for å skape to forskjellige menneskeheter i laboratoriet: oss og «dem». Microsoft-grunnleggeren er tydelig: nye regler må innføres som omdirigerer befolkninga til konsum av kunstig kjøtt. Multimilliardæren understreker behovet for å endre regjeringens politikk (han vil ta seg av det …), slik at innbyggerne i den nye verden, enten de liker det eller ikke, må glemme smaken av biff og kotelett. Bill-Jekyll eier jordbruksmark og beite, men Mister Hyde-Gates fortsetter sin krig mot dyrehold «til beste for planeten».

Bill Gates’ manifest

Så langt Pecchioli. Bill Gates har lagt fram sitt manifest i boka “How to Avoid a Climate Disaster”. Ett av de tiltakene han går inn for der er denne massive overgangen til syntetisk kjøtt. Mister Gates skal altså bryte hele næringskjeden på kloden og gjøre oss alle til industriprodukter, og han og hans partnere har kommet langt allerede.

Les: Gunhild Stordalen og hennes EAT-milliardærer

EAT-dietten vil føre til avvikling av store deler av norsk landbruk

Forrige artikkelFrykt for prisstigning på 20 til 50 prosent på livsnødvendigheter i Tyskland
Neste artikkelPakistans statsminister: – USA prøvde å styrte meg