New Zealand – trippelvaksinerte utvikler immunsvikt

0
CHRISTCHURCH, NEW ZEALAND, JULY 24, 2021; People at a protest rally at the Bridge of Remembrance in Christchurch. Activists spoke against Covid vaccinations, farm taxes and restrictions.

New Zealands helsedepartement liker å spille nøyaktig det samme spillet som Canadas regjering med dataene sine. New Zealands helsedepartement gir kun en samlet sum fra 16. august 21. Dette skriver The Exposé i en artikkel som også omfatter Canada og Storbritannia.

Noe som er både irriterende og ekstremt misvisende når du tenker på at New Zealand for tiden opplever sin største bølge av Covid-19 til dags dato med en landmil. Men det er ikke det eneste bedraget. Den 16. august 2021, datoen New Zealands helsedepartement har valgt å gi en samlet sum fra, ble bare 18,4 % av befolkningen i New Zealand ansett som fullvaksinert.

Men igjen, takket være WayBackMachine, kan vi se på historiske rapporter og bare utføre enkel subtraksjon for å få det sanne bildet av den nåværende «pandemien» i Canada etter vaksinasjonsstatus.

Følgende diagram viser det sanne antallet Covid-19-tilfeller etter vaksinasjonsstatus mellom 6th Jan, 12th Feb, 25th Feb)

(Data er hentet fra følgende rapporter – 6. januar, 12. februar, 25. februar)

I begge periodene sto den fullvaksinerte befolkningen for flertallet av Covid-19-tilfellene, men forskjellen i antall tilfeller etter vaksinasjonsstatus mellom 12. februar og 24. februar er sjokkerende.

Dessverre, akkurat som regjeringen i Canada, oppgir ikke New Zealands helsedepartement saksraten per 100 000 etter vaksinasjonsstatus, så vi må igjen beregne det selv. Hvis du vil vite hvordan vi gjør dette, kan du lese denne artikkelen publisert 2. mars 2022 her.

Her er de beregnede saksratene per 100k etter vaksinasjonsstatus i New Zealand –

Nå som kjenner Covid-19-tilfellestallene etter vaksinasjonsstatus, kan vi bruke Pfizers formel for vaksineeffektivitet for å beregne den virkelige vaksineeffektiviteten.

Følgende diagram viser den virkelige to-dose Covid-19-vaksineeffektiviteten mellom 6. januar og 11. februar, og mellom 12. februar og 24. februar 22.

Mellom 6. januar og 11. februar viste den virkelige Covid-19-vaksineeffektiviteten seg å være minus-94,4 %, men innen 24. februar falt den virkelige vaksineeffektiviteten til minus-281,35 %.

Men ikke glem, vaksineeffektivitet er egentlig ikke et mål på en vaksine, det er et mål på en vaksinemottakers immunsystemytelse sammenlignet med immunsystemytelsen til en uvaksinert person.

Følgende diagram viser den virkelige immunsystemets ytelse til den fullt vaksinerte befolkningen i New Zealand mellom 6. januar og 11. februar og mellom 12. februar og 24. februar 22. sammenlignet med immunsystemets ytelse til den uvaksinerte befolkningen.

Mellom 6. januar og 11. februar tilsvarte immunsystemets ytelse til de fullt vaksinerte -49 %, noe som betyr at de var nede i de siste 51 % av immunsystemet.

Men spol frem til 24. februar, og vi finner ut at immunsystemytelsen til de fullvaksinerte i New Zealand har falt til -74 %, noe som betyr at de fullvaksinerte populasjonenes immunsystem har svekket seg med ytterligere 25 % på bare 13 dager, og de er nå nede i de siste 26 % av immunsystemet for å bekjempe infeksjoner som bakterier, virus og parasitter, og forhindre utvikling av visse kreftformer.

Men det vi må huske på her er at akkurat som Canada, er dette et gjennomsnittlig tall for hele befolkningen som helhet, noe som betyr at det vil være mye bedre utfall for noen, og mye dårligere utfall for andre.

Så å ha en gjennomsnittlig immunsystemytelse så lav som minus-74 % blant den fullvaksinerte befolkningen som helhet, betyr at det mest sannsynlig er mange flere mennesker i New Zealand sammenlignet med England som allerede har truffet point of no return og har dessverre utviklet Covid-19-vaksineindusert ervervet immunsviktsyndrom.

Dette er hva vaksinasjon har gjort med folket i New Zealand.

Forrige artikkelGradvis – og så plutselig!
Neste artikkelTerrorister fra Idlib overført til Ukraina