Terrorister fra Idlib overført til Ukraina

0

Russiske kilder hevder at en ny bølge av terrorister fra Idleb har sluttet seg til ukrainske ekstremister via Tyrkia. Dette skriver sana.sy i Syria

«Antallet terrorister som forlot Idleb-landsbygda til Ukraina for to dager siden nådde 87, de fleste av dem er av irakisk, fransk og tsjetsjensk nasjonalitet,» skrev Sputnik, og la til at terroristene ble fraktet via Tyrkia torsdag og fredag.

Kildene sa at terroristene tilhørte Daesh-organisasjonen før de slo seg sammen i andre terrororganisasjoner.

Vanessa Beeley: NATOs hvite hjelmer følger al-Qaida til Ukraina

Fire hundre og femti ekstremister fra Idlib, nordvest i Syria, har ankommet Ukraina ifølge Al Mayadeen .

Disse fanatikerne ankommer fra Idlib – det “største Al Qaida-fristedet siden 9/11 ” – og har blitt sendt til Ukraina for å kjempe mot de russiske styrkene som sammen med den syriske arabiske hæren betydde slutten på deres drømmer om et kalifat i Syria. 

Disse ekstremistene reiste gjennom Tyrkia, et NATO-medlemsland, for å komme frem til destinasjon sin i det vestlige Ukraina. I følge Al Mayadeen:

Seniorkrigere fra terrorgruppen Hayat Tahrir-Al-Sham (omdannet versjon av Jabhat Al Nusra, altså Al Qaida) har holdt en rekke møter med seniorledere i Turkistan Islamic Party-gruppen og Ansar Al Tawhid og Hurras Al Din-gruppene, og blitt enige om om å la en rekke av sine krigere komme inn i Ukraina gjennom Tyrkia».

Ifølge Counter Extremist Project : 

Hurras al-Din og dets ledere er amerikanske spesialutpekte globale terrorister . USA tilbyr for tiden en belønning på 5 millioner dollar for informasjon om tre av dere ledere. 

Men her kjemper de for NATOs medlemsland, ledet av USA, i Ukraina, sammen med NATOs fascistiske og nynazistiske kontras .

Kilder i Idlib la til at disse fremmedkrigerne er veteraner fra krigen mot Syria ledet av USA og Storbritannia, finansiert av Qatar, Tyrkia og Saudi-Arabia.

Enheten mellom ukrainske nazister og jihadister opprettet alt i 2007

I mai 2015 skrev nettavisa Strategic Culture Foundation (som US State Department hevder er russiskkontrollert) om at ISIL har sendt noen av sine krigere til å kjempe i Øst-Ukraina. De bygde blant annet på informasjon fra den polske filmskaperen Marcin Mamon, som også pekte på forbindelsen mellom oligarken Ihor Kolomoiski og jihadistene.

Det viser seg at denne forbindelsen mellom Ukrainas fascistiske og nazistiske krefter og jihadistene går langt tilbake. Allerede i 2007 ble det avholdt en konferanse i den ukrainske byen Ternopol for å opprette det som ble kalt en International Antiimperialistic Front (IAF). Initiativet til konferansen ble tatt av International Movement for Decolonization of the Caucasus (IMDC) ledet av Ahmad Sardali, og den ukrainske organisasjonen “Trident” of Stepan Bandera ledet av ingen ringere enn nazisten Dmitro Jarosj, som vi jo kjenner fra hans opptreden under statskuppet i Kiev 22.02.2014 og fra Hans Wilhelm Steinfelds koseintervju i NRK.

Flere ubekreftede meldinger har gått ut på at jihadister fra Den islamske staten i Syria har tatt seg til Ukraina, og nå har Ukraina vedtatt en lov som åpner full adgang til at utenlandske leiesoldater og andre kan delta i den ukrainske hæren.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelNew Zealand – trippelvaksinerte utvikler immunsvikt
Neste artikkelUSA opprettholder blokkeringa av Iran