Tysk forsikringsselskap: – Vaksineskadene er svært mange flere enn hva offisielle tall sier

0

Styremedlem Andreas Schöfbeck i det tyske forsikringsselskapet BKK Pro Vita sier i et intervju med den tyske avisa Die Welt at de har registrert at det er svært menge flere vaksineskader enn det som offisielt er rapportert. Mehr Impf-Nebenwirkungen als bisher bekannt. Dette bygger på en analyse selskapet har gjort.

Ifølge våre beregninger anser vi 400.000 legebesøk av våre forsikringstakere på grunn av vaksinasjonskomplikasjoner som realistiske per i dag. Ekstrapolert til den totale befolkninga vil dette tallet være tre millioner.»

Die Welt skriver:

En analyse av millioner av forsikredes data fra helseforsikringsselskapet BKK kommer til betydelig høyere tall for bivirkninger enn Paul Ehrlich-instituttet. De nye dataene er et «alarmsignal», sier styremedlem i BKK Pro Vita, Andreas Schöfbeck.

For første gang er tallene fra en stor tysk helseforsikringsforening tilgjengelig om bivirkningene av Covid-vaksiner. Styremedlem i BKK ProVita, Andreas Schöfbeck, fikk analysert dataene til millioner av forsikrede i BKK-gruppen. Det totale antallet bivirkninger er derfor mange ganger høyere enn det som er rapportert av Paul Ehrlich Institute (PEI). I en videosamtale med WELT sa Schöfbeck onsdag.

Tallene fra BKK Pro Vita tyder på at det totale antallet bivirkninger som er rapportert i Tyskland sannsynligvis dreier seg om millioner i 2021.

På bakgrunn av analysen har Schöfbeck skrevet et brev til Paul Ehrlich Institute og bedt dem snarest om å undersøke dette grundig.

Historiens største legemiddelskandale

Alt tyder på at vi står oppe i historiens største legemiddelskandale. Myndighetene har presset, tvunget og mobbet milliarder av mennesker til å ta eksperimentelle vaksiner som ikke har vært gjennom de vanlige dyreforsøkene og sikkerhetskontrollene, og så viser det seg tydeligvis at vaksinene dreper og skader folk i et omfang verden aldri har sett make til.

Mediene har til nå gjort felles sak med vaksineprofitørene og politikerne, og forsøkt å bringe enhver seriøs kritiker til taushet.

Nå nytter det ikke lenger. Tallene er for voldsomme.

Dette må myndighetene kjenne til, så når for eksempel regjeringa Støre fortsetter å presse folk til å ta ikke bare én, men to og tre av slike vaksinedoser, så vet de hva de gjør. De må være kjent med risikoen, og likevel gjør de det.

De må kjenne til at det finnes svært mange tilfeller som dette Dagbladet forteller om:

Mot slutten av fjoråret kunne influenser Anniken Jørgensen (26) fortelle til sine følgere på Instagram at hun hadde blødd i over et halvt år – og mistenkte at coronavaksinen har skyld i plagene.

Og enda verre. De må kjenne til at antall vaksinedødsfall er urovekkende stort.

Går Pfizer og Moderna konkurs?

Analytikeren Raúl Ilargi Meijer har tatt for seg avsløringene til den tidlligere BlackRock-mekleren Edward Dowd og sett på hva dataene sier: Bankruptcy For Moderna, Definitely Pfizer.

«Wall Street-investorer dumper sine Moderna- og Pfizer-aksjer raskere enn verden kan avvikle mandatene. Moderna er ned 70 prosent fra toppnivået, mens Pfizer er nede med 19 prosent. Tidligere Blackrock Executive og investeringsrådgiver Edward Dowd mener Moderna må gå til null og Pfizer til å ende under ti dollar per aksje.»

«Dowd ser for seg et snøskred av søksmål som kommer etter hvert som forsikringsbransjen fortsetter å avdekke de enorme mengdene av økende dødsfall som kommer på grunn av komplikasjonene til mRNA COVID-19-vaksinene. Dowd slo seg sammen med en forsikringsindustrianalytiker og undersøkte livsforsikringskravene. De fant ut at siden OneAmerica sjokkerte verden ved å kunngjøre en 40% økning i ikke-COVID-dødsfall hos yngre arbeiderklasseansatte, har flere andre forsikringsselskaper over hele verden sett det samme – massive økninger i ikke-COVID-dødsfall. Og bevisene peker uunngåelig på vaksinene som årsaken.»

Andre forsikringsselskaper har rapportert samme eller høyere dødstall enn OneAmerica.

Les: Toppsjef i OneAmerica Insurance: – Dødsfall øker med 40 % blant mennesker i alderen 18–64

For eksempel:

  • Unum Insurance er opp 36 %,
  • Lincoln National pluss 57 %,
  • Prudential pluss 41 %,
  • Reinsurance Group of America pluss 21 %,
  • Hartford pluss 32 %,
  • Met Life pluss 24 %, og
  • Aegon – som er et nederlandsk forsikringsselskap – så i sin amerikanske arm pluss 57 % i 4. kvartal – i 3. kvartal så de en økning på 258 % i dødskrav.

Derimot er begravelsesbyråene en vekstbransje!

I mellomtida har aksjene i begravelsesbyråene gått bedre enn S&P-indeksen.

«Begravelsesbyråer er vekstaksjer. De hadde et flott år i 2021 sammenlignet med 2020, og de klarte seg bedre enn S&P 500. Sammenligningsgruppen av Funeral Home-aksjer var opp 40 pluss prosent mens S&P var opp 26 prosent – ​​og de begynte å akselerere prismessig i 2021 under utrullinga av vaksinene – Du trenger ikke være rakettforsker for å trekke streker mellom punktene her.»

«Dersom det er svindel gjelder ingen forbehold mot uforutsette skader»

Vaksineprofitørene har undertegnet helt ekstraordinære, og stort sett hemmelige, avtaler med alle verdens regjeringer, der de fritas for ansvar for mulige skader.

Edward Dowd mener at dette ikke vil beskytte dem, dersom det kan påvises at de har begått svindel.

Tanken er at ingen bedrifter – på forespørsel fra myndighetene – skal måtte betale for uforutsette komplikasjoner som følge av et nødprodukt som de har gitt ut til verden på grunn av sin hjertegodhet, med de beste intensjoner. Ikke sant? Feil – ikke når bedriften din oppnår dette gjennom bedrag, også kjent som svindel. Svindel opphever alle disse beskyttelsene. Hvis et selskap eller en person med vilje lurer en annen til å tjene penger, har vi svindel. Hvis Pfizers data viste økt dødelighet av alle årsaker og skjulte dette for å motivere folk til å ta vaksinen mens de hevder at den var trygg, så foreligger det svindel.

Hvor lenge vil mediene og politikerne vente før de jumper ut av båten?

Dataene er enorme og tallene blir bare verre og verre. Gigantskandalen er et etablert faktum. Spørsmålet nå er hvor lenge politikerne og mediene vil fortsette å sitte stille i båten mens den synker.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.