Toppsjef i OneAmerica Insurance: – Dødsfall øker med 40 % blant mennesker i alderen 18–64

0
Administrerende direktør Scott Davison i OneAmerica

Lederen for det Indianapolis-baserte forsikringsselskapet OneAmerica sa at dødsraten er gått opp med sjokkerende 40 % fra nivåene før pandemien blant mennesker i arbeidsfør alder.

«Vi ser akkurat nå de høyeste dødsratene vi har sett i historien til denne virksomheten – ikke bare hos OneAmerica,» sa selskapets administrerende direktør Scott Davison under en online nyhetskonferanse denne uka. «Dataene er konsistente på tvers av alle aktører i denne bransjen.»

Dette skriver HeadlineUSA. Denne nyheten er også omtalt på Insurance-forums.com,

OneAmerica er et forsikringsselskap på 100 milliarder dollar som har hatt hovedkontor i Indianapolis siden 1877. Selskapet har cirka 2400 ansatte og selger livsforsikringer, inkludert gruppelivsforsikring til arbeidsgivere i staten.

Davison sa at økningen i dødsfall representerer «store, enorme tall», og at det ikke er eldre mennesker som dør, men «primært personer i arbeidsfør alder 18 til 64» som er ansatte i selskaper som har gruppelivsforsikringer gjennom OneAmerica.

«Og det vi så akkurat i tredje kvartal, vi ser det fortsette inn i fjerde kvartal, er at dødsraten er opp 40% over hva de var pre-pandemi,» sa han.

«Bare for å gi deg en ide om hvor ille det er, ville en tre-sigma eller en katastrofe på 200 år være 10% økning i forhold til pre-pandemi,» sa han. «Så 40% er bare uhørt.»

Davison var en av flere bedriftsledere som talte under den virtuelle nyhetskonferansen 30. desember som ble organisert av Indiana Chamber of Commerce.

De fleste av påstandene om dødsfall som sendes inn er ikke klassifisert som COVID-19-dødsfall, sa Davison.

Davison sammenliknet dette med det som i statistikken kalles en tre-sigma begivenhet. Det ville være en 200-års begivenhet, eller noe som det bare er en 0,003% sjanse for skal inntreffe. En 40% økning er så langt fra standardavviket at det kan kalles en seks-sigma begivenhet.

Hva er årsaken?

Det foreligger foreløpig ikke noen forsøk på vitenskapelig forklaring på disse voldsomt økende dødstallene blant folk i arbeidsfør alder i USA.

På den samme pressekonferansen der Davison talte sa Brian Tabor, presidenten for Indiana Hospital Association, at sjukehus over hele staten blir oversvømmet med pasienter «med mange forskjellige tilstander», og sa «dessverre har den gjennomsnittlige Hoosiers helse gått ned i løpet av pandemien.»

I en oppfølgingssamtale sa han at han ikke hadde noen oppsummering som viser hvorfor så mange mennesker i staten blir innlagt på sjukehus – for hvilke forhold eller plager. Men han sa at den ekstraordinært høye dødsraten som ble oppgitt av Davison samsvarte med det sykehusene i staten ser.

Så langt kan vi ikke se at denne dramatiske nyheten er omtalt i hovedstrømsmediene. Undersøkt 5. januar 2022 klokka 07.00.

Forrige artikkelHar hviterusserne tillit til Lukasjenko?
Neste artikkelKasakhstan – der veiene møtes