Makspris på strøm kan realiseres nå – det står bare på politisk vilje

0
Fast running electricity meter - electricity consumption concept

Av Trond Andresen.

Jeg har laget en video som kan sees her (ca. 11 minutter).

Min motivasjon er følgende: Jeg er sjølsagt for å komme oss ut av ACER (og EØS for den saks skyld). Men jeg ønsker å tilbakevise den feilaktige oppfatninga om hvor vanskelig og komplisert dette er, hos politikere og synsere. Det gis inntrykk av at det må «forhandles», det må «utredes» og en løsning forutsetter «lovendring». Dette er feil. Det står bare på den politiske viljen (som mangler).

Politikerne veit ikke – eller vil ikke skjønne – hvilke muligheter som ligger rett foran nesa deres. I videoen forklarer jeg hvordan man når som helst – altså NÅ – kan innføre makspris på strøm i Norge.

(trond.andresen@ntnu.no)

Forrige artikkelTrudeau trekker tilbake unntaksloven
Neste artikkelKrigen i Ukraina innleder en ny epoke