Trudeau trekker tilbake unntaksloven

0
Justin Trudeau i intervju med den kanadiske kanalen Global News. Skjermdump

Gjennom å aktivisere unntaksloven Emergencies Act gjorde Justin Trudeau seg de facto til Canadas diktator. Han kunne sette enhver lov og rettighet til side, arrestere folk uten lovlig grunnlag, stjele folks sparepenger og lønninger og sende tungt væpnet politi mot fredelige demonstranter. Loven var ment å fungere i 30 dager.

Etter ti dager har han nå trukket den tilbake.

Men i mellomtida rakk medier og politikere både i Canada og internasjonalt å blamere seg. I Canada har de fleste «snakkende hoder» støttet loven i Trudeaus diktatur. I Europa og i Norge har politikere og medier blamert seg ved å ikke ta avstand fra loven.

Er det i det hele tatt noen ledende politikere i Norge som har tatt avstand fra Justin Trudeaus regime og hans behandling av fredelige trailersjåfører? Moxnes? Lysbakken?

Alexa Lavoie skriver i RebelNews:

Tenk deg å være en som bestemte seg for å brenne opp sin personlige politiske kapital for å støtte en slik tyrann.

Bokstavelig talt i dag, mens Trudeau skrev sin korte tale og kunngjorde at han forlot sin nødhjelpslov, reiste hans shills i Senatet seg og talte for den. Tenk deg å brenne opp et helt liv med politisk kapital, og så forlater Trudeau den bare et øyeblikk senere. Jaja – det var en nyttig øvelse.

Hvilke politikere — blant annet i Conservative Party. Å ja, nevnte jeg ikke det?

De feige i Liberal Party som varslet at de var veldig imot den – men at de kom til å stemme for den uansett, fordi Trudeau «tvang» dem til det.

Trudeau er en skam, men han har også vanæret Canada. Det finnes ikke lenger noe kanadisk omdømme rundt om i verden slik som det en gang var.

Forrige artikkelSkien kommunes vaksineinformasjon – Del 1
Neste artikkelMakspris på strøm kan realiseres nå – det står bare på politisk vilje