En av Spanias fremste eksperter: «Nei, mine damer og herrer, kliniske studier har ikke vist at ‘vaksiner’ redder liv»

0

Joan-Ramón Laporte Roselló deltok 8. februar 2022 i den spanske kongressens granskingskommisjon (om håndtering av vaksiner og vaksinasjonsplanen, invitert av Podemos og PSOE. Hans vitnemål er et knusende oppgjør med mesteparten av den koronapolitikken den spanske regjeringa har ført.

Laporte Roselló sa blant annet:

«De såkalte Pfizer- og ModeRNA-vaksinene er ikke ekte vaksiner. De er medisiner basert på en teknologi som aldri har vært brukt i terapi før nå. Massevaksinering er et globalt eksperiment uten sidestykke i menneskehetens historie.»

Laporte Roselló er høyt utdannet lege, uten interessekonflikter knyttet til farmasøytisk industri eller medisinsk utstyr. For tida er han æresprofessor ved det autonome universitetet i Barcelona. Han var tidligere en pioner innen legemiddelovervåking i Spania, og forkjemper for den spanske legemiddelovervåkingstjenesten på 1980-tallet. Han var også direktør for koordineringssenteret for det spanske legemiddelovervåkingssystemet og medlem av den nasjonale legemiddelovervåkingskommisjonen fram til opprettelsen av det spanske legemiddelkontoret i 1999. Fra da av til i dag har han vært ekstern ekspert ved institusjonen og en tid medlem av dens rådgivende komité. Utenfor Spania var Laporte leder av komiteen for essensielle medisiner i Verdens helseorganisasjon i 2004, blant andre framtredende verv og stillinger. Han er nå ekstern ekspert for det europeiske legemiddelkontoret på legemiddelovervåking.

«Et globalt eksperiment»

Hele budskapet til Laporte Roselló i hans vitnesbyrd i Kongressen var sentrert om samarbeidet mellom offentlige myndigheter og store farmasøytiske selskaper, med spesiell oppmerksomhet til sistnevntes rolle.

«Akkurat som tradisjonelle vaksiner er svekkede bakterier eller deler av dem som stimulerer immunsystemet, introduserer messenger RNA-vaksiner en nukleinsyre som gir instruksjoner til cellene til den vaksinerte personen slik at de produsere dette proteinet av viruset, det såkalte spikeproteinet , som igjen vil stimulere immunsystemet ». For å spesifisere: «De såkalte Pfizer- og ModeRNA-vaksinene er ikke ekte vaksiner.»

Vitenskapelige sannheter om såkalte vaksiner

For Laporte og hans forskerteam var en av de største usikkerhetsmomentene varigheten av den forebyggende effekten av vaksinen ved analyse av de aktuelle legemidlene. I denne forbindelse bekreftet de at «etter seks måneder av den andre dosen, reduseres effekten fra 20% til 30%, men det er merkelig at i stedet for å oppfatte dette faktum som en mangel på vaksinene, ønsket produsentene dette velkommen. Nyheter førte til økninger i aksjekursen deres. Hvis et produkt er ineffektivt eller delvis effektivt, vil det være nødvendig å gjenta doser om nødvendig gjennom hele livet. Dette er enhver medisinproduents våte drøm.

Et annet viktig spørsmål var om vaksinasjonen ville forhindre smitte. Ifølge Laporte «er det klart at vaksiner ikke hindrer overføring av sykdommen, så passet eller sertifikatet manglet et vitenskapelig grunnlag og kan også ha bidratt til en økning i antall tilfeller, siden det ga en falsk følelse av trygghet.»

Alvorlige vaksineskader

Laporte Roselló viste til de skdelige effektene av de analyserte medikamentene. Han refererte til «problemet med myokarditt og perikarditt», som «vi først ble fortalt at forekomsten kunne være ett tilfelle per million; anslaget ble senere senket til ett tilfelle per 100 000; så kom det ut en israelsk studie som snakket om ett tilfelle per 10 000 hos unge voksne. Deretter spurte han de tilstedeværende representantene: «Du vil ha sett eller hørt om kjente fotballspillere og til og med tilskuere av sportsbegivenheter som kollapser midt i kampen. De er vaksinerte mennesker som har hjerteproblemer som muligens kan tilskrives vaksinasjon, og de snakker ikke om det.»

Forrige artikkelHvem sto bak kuppet i Burkina Faso?
Neste artikkelPolitikernes mål er høyere strømpriser