Professor om hetsen mot de uvaksinerte: – En norsk skamplett

0

Mette Kalager er lege og professor ved Klinisk effektforskning, Universitetet i Oslo og Oslo Universitetssykehus. Hun var nylig gjest i studio til Wolfgang Wee og hun er meget tydelig på at den hetsen som har, og fremdeles blir rettet mot medborgere som ikke ønsker å la seg injisere ikke vil bli glemt.

Hun fremhever også at for de under 45 år er risikoen for bivirkninger, også svært alvorlige fra vaksinene høyere enn risiko for sykdom.

«Og når vi i tillegg nå utover høsten fikk helt tydelig tegn på at de vaksinerte i like stor grad som de uvaksinerte smitter andre, så faller jo den «jeg vaksinerer meg for deg» bort.

Klipp 5 minutter:

(tekstet)Hele innlegget

Hele samtalen mellom Kalager og Wee varer i to timer og 15 minutter og tar for seg blant annet skjenkestopp, manglende dokumentasjon på «tiltak» og hindre lagt i veien for forskning fra bl a Oslomyndighetenes side og mangler i sykehuskapasiteten som også var en realitet på 1990-tallet da Kalager jobbet som turnuslege med både korridorpasienter og operasjoner som måtte utsettes på grunn av manglende intensivplasser.
Dette innlegget er ikke tekstet.

YouTube player

Les: To forskere mot minister og helsedirektør k.o.

Også hos Wolfgang Wee: Pål Steigan | Økonomisk Krise, Borgerlønn, Bistandsindustrien, Milliardærene, Kommunisme

Forrige artikkelJeg har avslørt deg noen ganger før, Espen – slutt å rope «ulv!!»
Neste artikkelHetsen mot «de uvaksinerte» kan føre oss til et svært utrivelig sted