Jeg har avslørt deg noen ganger før, Espen – slutt å rope «ulv!!»

0
Tegning: Niels Gerhard Johansen

Av Terje Sørensen.

Ifølge Dagbladet 9.1.2022, ulvehyler du,  Espen R. Nakstad, nok en gang at du tror (selvsagt «tror» du – du sørger alltid for å ha en retrettmulighet) at neste uke vil gi enda høyere smittetall.

I flere innlegg i flere fora har jeg gått i rette med deg og gang på gang vist at du tar feil. Se blant annet min scrapbook «Terje på facebook CORONA SPECIAL», og scroll deg til sidene 55, 56, 85, 87, 90, 107, 139, 166, 171 og 187 og ta en titt.

Dessuten synes jeg det er underlig at du, som lege, og om Dagbladet har sitert deg korrekt, ikke snart slutter å bruke betegnelsen «smitte». Du burde vite at de tallene som registreres offisielt av norske helsemyndigheter, dreier seg om «Antall MELDTE COVID-19 TILFELLER etter prøvetakingsdato», se blant annet grafen/tabellen på Folkehelseinstituttets nettpublikasjon .  Kompetente personer som f.eks. professor/lege Mette Kalager og lege med doktorgrad i immunologi, Charlotte Haug, satte begreper og helsebyråkrater på plass allerede under et «Debatten»-program 9.3.2021 da de overbevisende og saklig sondret mellom «smitte» og «tilfeller».

Les: To forskere mot minister og helsedirektør k.o.

Hvorfor kan du ikke for en gangs skyld, Nakstad, heller avvente hva som skjer? Du er i en jobb som tjener for det norske folk, og bør la være å agere som et skremsel overfor oss! Ring i mellomtiden din til dels forvirrede og skremselshysteriske helsebyråkratkollega, Folkehelsedirektør Camilla Stoltenberg, og finn ut om hun kan lære deg å fossro vekk fra slike skremselsutsagn med skyhøye covid-19-tall hun kom med før jul, og som angivelig skulle realisere seg foran våre øyne i disse dager, noe som ikke har skjedd.

Les: Skandaløs innrømmelse fra Camilla Stoltenberg: – Det hjalp å rope litt høyt

Terje Sørensen

Pensjonert advokat


Signerte leserinnlegg står for forfatterens regning og gjenspeiler ikke nødvendigvis redaksjonens oppfatninger.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelHva ville strømmen ha kosta med 50 øre pr. kWh maks-pris?
Neste artikkelProfessor om hetsen mot de uvaksinerte: – En norsk skamplett