En potensiell bombe mot Fauci og USAs koronateam

0

Anthony Fauci ble grillet av Rand Paul for andre gang 11. januar 2022, og Project Veritas slapp en potensiell bombe om virusets opphav som Fauci måtte svare for.

YouTube player

I en senathøring om koronapandemien måtte Dr. Anthony Fauci forsvare Bidenadministrasjonens bruk av mandater, hans dalende tillit i befolkningen, og anklager om at hans institutt NIAID har finansiert ulovlig Gain of Function forskning på flaggermusbårne coronavirus. Han ble også konfrontert med koordineringen av kritikken mot epidemiologene bak Great Barrington Declaration.

Rand Pauls kategoriserte Faucis tidligere utsagn om at et «angrep på meg er et angrep på vitenskapen» som svært farlig, og tok opp svertekampanjen mot initiativtakerne bak the Great Barrington Declaration. Paul konkluderte med at Fauci må gå av.

YouTube player

LES: HVEM ER DR ANTHONY FAUCI?

Senator Roger Marshall startet med å si at Faucis troverdighet blant amerikanere er lav, og at den lave tilliten til Fauci ødelegger for regjeringens pandemirespons. Så gikk Marshall over til den nye avsløringen fra Project Veritas.

I en rapport sendt på e-post fra Major Joseph P. Murphy til en av det amerikanske militærets generalinspektører påstår han at etter at EcoHealth Alliance sin søknad om tilskudd til å forske på flaggermusbårne coronavirus ble avslått av DARPA gikk de til NIH/NIAID som valgte å finansiere forskningen. En av grunnene til at DARPA avslo søknaden var at «den ikke nevnte, eller vurderte den potensielle risikoen for at Gain of Function forskning kan forekomme». Murphys rapport beskrev Gain of Function-forskningen, informasjon som har blitt skjult, undertrykking av potensielle medisiner mot korona (som Ivermectin og Hydroxyklorokin), og kritikk av mRNA-vaksinene. Veritas sier at Murphy ikke var den som lekket, men at de har vært i kontakt med han. Han ønsker ikke å kommentere detaljene, men oppfordrer de som sitter på mer informasjon til å komme frem med det.

Rapporten hans kan leses her.

Den mest oppsiktsvekkende kommentaren fra Murphys rapport er at «SARS-CoV-2 er en amerikansk skapt rekombinant flaggermusvaksine eller virusforløperen til den.» Denne skulle ifølge Murphy dekonstrueres til en vaksine. Han skriver at det var EcoHealth Alliance som skapte det ved Wuhan institutt for virologi, og at detaljene rundt programmet har blitt holdt skjult siden starten av pandemien. Denne informasjonen er nå tilgjengelig hos Project Veritas.

Senator Marshall konfronterte Fauci med denne informasjonen:

«Hvorfor  fortalte du denne komiteen at ditt byrå aldri har finansiert forskning på Gain of Function? Hvorfor tildelte ditt byrå dette tilskuddet til tross for at det ble avslått av DARPA på grunn av deres bekymringer om at dette brøt med moratoriet som var i effekt? Og til slutt, vil du i dag vedta å frigi alle dokumentene, helt uredigert, ved slutten av denne uken så kongressen og det amerikanske folket kan få vite sannheten om NIHs rolle og om opphavet til Covid 19?»

YouTube player

Fauci nektet, og sa «vi har aldri sett denne søknaden, og vi har aldri finansiert dette prosjektet.»

I et intervju med vaksineutvikleren, og mRNA-teknologiens oppfinner Dr. Robert Malone kommenterer han avsløringene slik: «Implikasjonene av dette overgår Pentagon Papers… Hvis disse dokumentene er verifiserte så er det virkelig en rykende pistol av historiske proposjoner. Veritas har gjort en fantastisk jobb her. Jeg har lest de første seks sidene, språket stemmer og logikken gir mening. Nå har vi en plausibel forklaring på hva som foregikk i Wuhanlaboratoriet, at de skapte et virus for å inokulere flaggermus, og var ikke ferdige med utviklingsprosessen da viruset rømte mens det fortsatt var veldig potent for mennesker.»

YouTube player

Sammen med avsløringen fra Veritas ble hæsjtaggen og twitterkontoen #ExposeFauci opprettet. Kontoen, og kontoen til en Veritas-medarbeider med navn Erick Spracklen ble tatt ned av twitter. Project Veritas sin hovedkonto ble suspendert for et år siden.

Project Veritas avslutter sin reportasje med følgende spørsmål:

«Hvem i DARPA bestemte seg for å begrave den originale rapporten? De kunne ha varslet Pentagon, det hvite hus, eller kongressen, noe som kanskje kunne stanset hele denne pandemien som har ført til at 5.4 millioner mennesker på verdensbasis har dødd og forårsaket smerte og lidelse for mange millioner fler.»

Forrige artikkelEttertanke etter et år uten sidestykke
Neste artikkelHvorfor forteller du oss ikke om de alvorlige bivirkningene Ingvild Kjerkol?