Microsoft-grunnlegger Bill Gates advarer mot bioterrorangrep og oppfordrer verdensledere til å bruke «bakteriespill»

0

Bill Gates, som er den fjerde rikeste mannen i verden, sa at «titalls milliarder» vil måtte brukes på forskning og utvikling for å forberede seg på neste pandemi, skriver Sky News.

Bill Gates sa at regjeringer må gjøre seg klare for framtidige pandemier og kopper-terrorangrep ved å investere milliarder i forskning og utvikling.

Under et sittende intervju med lederen av Health Select Committee, Jeremy Hunt, for tenketanken Policy Exchange, foreslo Mr. Gates at «bakteriespill» – germ games – kunne brukes til å øve på hvordan man reagerer på slike hendelser.

Han ba også om opprettelsen av en ny milliard-dollar World Health Organization (WHO) Pandemic Task Force.

«Det vil sannsynligvis ta rundt en milliard i året for en pandemi-taskforce på WHO-nivå, som gjør overvåkingen og faktisk gjør det jeg kaller «bakteriespill» der du øver på det du skl gjøre,» sa han.

Han la til at land, som USA og Storbritannia, vil måtte bruke «titalls milliarder» på forskning og utvikling (FoU) for å forberede seg på neste pandemi.

Men han sa at selv om forskning kan være dyrt, kan det føre til andre innovasjoner som å utrydde influensa og forkjølelse.

Kommentar: He is in it for the money

Bill Gates har ingen fagkunnskaper innen medisin. Han kan ikke vise til noen medisinsk kompetanse av noe slag. Likevel brukes han som guru for alt som har med epidemier, pandemier og vaksiner å gjøre.

Det han derimot er, er en av de største profitørene på BigPharma. Han har en finansiell posisjon i WHO som gir ham en avgjørende kontroll. Organisasjonen klarer seg ikke uten hans donasjoner.

Hovedinnholdet i dette intervjuet er å bruke frykt for å få tilgang til flere offentlige milliarder.

EU og Norge skal bevilge 85 milliarder til vaksine mot covid-19

Erna Solberg gir 13 milliarder skattekroner til Gates-alliansen

Den norske elitens nesegruse hengivenhet for Bill Gates

Forrige artikkelSør-Korea vil få slutt på Korea-krigen. Men USA er en vanskelig samarbeidspartner.
Neste artikkelRystende Pfizer-skandale