I Latvia nektes parlamentsmedlemmer å delta hvis de ikke er vaksinert

0

Av Knut Lindtner.

Hvis noen trodde at korona-restriksjonene var over etter frislippet i sommer tok de feil. Jeg må sjøl innrømme at jeg i det miste håpet at det var tilfelle, men der bommet jeg stygt. Tvert imot strammes det nå til i land etter land – også i vårt eget. Begrunnelsen er smitte som i de fleste tilfeller betyr frisk. Når en samtidig bruker en test på en måte som fører til at det blir registrert alt for mange smittete (falske positive), da har en oppskriften på en politisk konstruert helse-krise.

Dette går igjen i land etter land og er åpenbart regissert utenfor systemet av meget sterke krefter som vi ikke får se, fordi disse kreftene også kontrollerer de store mediene.

Konspirasjonsteori? Ja, naturligvis. Men for å forstå det som skjer, etter min mening som en form for kollektiv galskap, må en prøve å se bak det åpenbare. Det vi står overfor, og jeg ser ingen annen rasjonell forklaring på det, er en global konspirasjon. Og Klaus Schwab, styrelederen i Verdens Økonomiske Forum bekrefter dette i boken sin “The Great Reset”.

Les: Klaus Schwab og Thierry Mallet: Covid-19: The Great Reset

Farlighet til en sykdom ser vi antallet døde – ikke i antallet smittete og i hvert fall ikke i antallet falske smittete. Det er dette siste tallet myndighetene nå bruker for å ny runde med nedstengninger. Det mest skremmende ved selv situasjonen er at ingen folkevalgte på Stortinget tør stå frem for å protestere mot det som skjer. Ikke en, til tross for at fortsatt 10% av befolkningen ikke vil la seg vaksinere.

I noen land går det nå over stokk og stein, som Latvia. Enhver som ikke følger vaksinekravet møter sanksjoner. Og her brytes alle demokratiske prinsipper slik vi kan lese i den korte notisen under. Til tross for at nesten halve befolkningen er uvaksinert får de ikke ha noen i parlamentet som representerer dem og deres interesser.

I Norge er vi også underveis. Forsøkskommunen blir Tromsø som vil innføre helse-Apartheid. Uten korona-pass slipper du ikke til på en rekke innendørs arrangementer.

Velkommen til den fantastiske nye verden! Her skal det bli godt å leve for alle som underkaster seg, tror mange. Det vil bli et fortsatt mareritt.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Latvia forby parlamentsmedlemmer å delta hvis de ikke er vaksinert

Og de kaller Lukasjenko en diktator

Latvias parlament stemte fredag for å forby lovgivere (parlamentsmedlemmer) som nekter å ta covid-19-vaksine fra å stemme over lov-spørsmål og å delta i diskusjoner om dette.

Latvia, som har en av de laveste vaksinasjonsratene i EU, var den første i unionen som gjeninnførte en lockdown denne høsten ettersom en økning i COVID-19-tilfeller truer med å overvelde helsesystemet.

Restriksjonene for lovgivere (de folkevalgte) som avviser vaksine, som inkluderer å redusere lønnene deres, ble støttet av 62 av de 100 folkevalgte, og vil vare fra mandag til midten av 2022.

Statlig fjernsyn rapporterte at ni parlamentsmedlemmer har avvist vaksinen.

Kilde: Reuters

Les også: Litauen – et koronahelvete

Forrige artikkelSamarbeidet Stoltenberg med al-Qaida i Libya og Syria i 2011?
Neste artikkelMagnesiummangel truer flere millioner arbeidsplasser i Europa