Svertekampanje

0
Fra VGs oppslag med svertekampanje fra Frederic Hauge & co

Av Erling Grape.

Det er en del som slenger seg på den svertekampansjen som er satt i gang mot MotvindNorge av en del personer som har en personlig agenda i det hele ettersom de enten er ekskludert eller sagt opp av organisasjonen. Blant andre kuppet de Facebooksiden, startet pengeinnsamlinger med Motvind-navnet som Spleis måtte stoppe og startet en rekke selskaper med Motvind i navnet.

Nå påstår de at Motvind Norge samarbeider med Alliansen!

La det være klinkende klart: Motvind Norge samarbeider IKKE med Alliansen.

Det Motvind gjorde, var å invitere ALLE partier som stiller liste i Agder til å delta i et arrangement for å legge fram sitt syn på et konkret vindkraftanlegg i Agder. De som står bak dette vindkraftprosjektet, er et svindeldømt tysk selskap.

Etter som Alliansen stiller liste i Agder, fikk også de invitasjonen sammen med de andre partiene. I etterkant har styrelederen i Motvind sagt at det var galt å invitere Alliansen. Uansett hva en mener om å invitere ALLE parti, så kan vel neppe dette kalles for SAMARBEID?

At det finnes en del brodne folk i en såpass stor folkelig bevegelse som Motvind Norge representerer, er nok ikke uventet. Jeg synes det finnes en del brodne folk også i Rødt, men det får jeg tåle.

Frederic Hauge, en ihuga vindkrafttilhenger, har neppe noe i mot å hjelpe sin gamle kompis i kampen mot vindkraftmotstanderne. Det er neppe omsorg for vindkraftmotstanderne som driver han til å henge seg på denne svertekampanjen. Ekstra bonus får han også når dette heller ikke skader hans kommersielle investeringer i batteriproduksjon, heller tvert i mot.

PS: E24: Planlegger gigantfabrikk i Norge: Bellona-Hauge har blitt millionær

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.