Hvordan (og hvorfor) Israel endret hva «fullvaksinert» betyr

0

Av Kit Knightly, Off-Guardian.

Denne bruken av nytale åpner døren for mer autoritær kontroll, enorm fortjeneste for de store legemiddelselskapene … og muligens det verste bedraget under hele «pandemien». Israel har ledet an i vaksinasjons-kampanjen helt siden november 2020, da de underskrev avtaler med Pfizer om å drive det som – kort sagt –  er medisinske eksperimenter på sivilbefolkningen.

De var det første landet som lanserte Pfizer-vaksinen. De var det første landet som prøvde det (siden forlatte) «Grønne passet»- for medisinsk segregering. Og nå er de det første landet som endrer vilkårene i kontrakten med befolkningen om å «bli vaksinert og få din frihet tilbake».

Det stemmer. Akkurat som «tre uker for å flate ut kurven» ble til rundt 18 måneder (som stadig fortsetter), utvikler «to injeksjoner» seg nå til «tre injeksjoner».

For å sitere doktor Salman Zarka, Israels «koronavirus-tsar»:

«Vi oppdaterer hva det vil si å være vaksinert,”

Der slapp han katta ut av sekken. I Israel, offisielt, regnes de som har blitt injisert med to doser av Pfizers såkalte vaksine ikke som vaksinert.

Hva innebærer dette?

Vel, først og fremst betyr det at alle de «vaksinerte» menneskene kan si farvel til sine nylig oppnådde friheter, med mindre de er villige til å få minst en «booster-vaksine» til.

Ifølge Wall Street Journal:

Innehavere av Israels vaksinepass må ta en tredje dose av Pfizer-BioNTech-vaksinen innen seks måneder etter den andre dosen, ellers vil de miste det såkalte grønne passet som gir dem mer frihet.”

Det bør også bemerkes at den tredje vaksinedosen ikke regnes som den siste. Det israelske helsedepartementet «har ikke utelukket ytterligere booster-vaksiner i fremtiden», og den tredje sprøyten vil bare forlenge statusen som «vaksinert» i seks måneder, ikke permanent.

Så kort sagt, har presedensen blitt satt der friheten din tilhører staten, som kan fjerne den når den har lyst. Og hvis du adlyder, vil de ganske enkelt bruke din lydighet som en unnskyldning for å ta seg enda større friheter (ordspillet er med vilje).

Israel har vært laboratoriet for dette siden begynnelsen. Hvis det fungerer der, kan du forvente at «kravet om booster-vaksiner» vil bli innført i andre land over hele verden ganske snart.

Til alle som har tatt vaksinen og nå innser at dere kanskje ha gjort noe dumt: Beklager, men vi prøvde å advare dere om at dette ville skje.

Økonomisk sett er dette atter en velsignelse i et gyldent år for Pfizer, som nå kan sende enda flere doser av sin eksperimentelle og unødvendige genterapi til mennesker som bokstavelig talt er forpliktet ved lov til å bruke den. Hvis du ikke vil ta injeksjonen, så tar du bare noen av Pfizers nye magiske anti-covid-piller i stedet.

Så man trenger ikke bekymre seg for frihetens og demokratiets død for angivelig å bekjempe en nesten helt ufarlig sykdom. I det minste har Pfizer-aksjonærene råd til sin andre private øy og gullkostymer til sine menneskelige sjakks-sett.

Imidlertid er det forutsigbare beslaget av menneskerettigheter og åpenbare økonomiske motiver bak beslutningen ikke engang den verste delen.

Den potensielt langt mer kyniske delen kommer senere, om tre måneder eller deromkring, når influensasesongen står for døra, og eldre og svake begynner å dø, som de gjør hver vinter.

Den vil selvfølgelig ikke bli kalt «influensasesong». Det hele vil bli klassifisert som «covid». Kombinert med denne nye definisjonen av «vaksinert», kan  den «fjerde bølgen» eller «sigma-varianten» (eller hva de nå kaller den) nå brukes til å lage en helt ny manipulert statistikk.

Bare tenk på det: Hver israelske statsborger som blir syk og/eller dør, etter å ha blitt dobbelt-injisert, men ikke trippel-injisert, vil bli offisielt regnet som «ikke fullstendig vaksinert».

Deretter kan de påstå at covid først og fremst påvirker «uvaksinerte mennesker», selv om de fleste som blir syke har i seg to doser av Pfizers mRNA-cocktail.

Akkurat som de brukte språklige finurligheter for å gjøre «dødsfall av enhver årsak» til «covid-dødsfall» og «asymptomatiske positive tester» til «covid-tilfeller», har de nå laget et smutthull for å gjøre «vaksinerte mennesker» som blir syke til «uvaksinerte» mennesker.

Enda verre, det er mulig at folk som har blitt «vaksinert» vil dø i løpet av vinteren i enda større omfang enn normalt.

Hvis teorien om at mRNA-vaksinene kan forårsake infeksjonsforsterkende antistoffer (ADE) viser seg å stemme, kan mange mennesker dø av virus i vinter som et direkte resultat av å ha blitt «vaksinert» … og deretter brukes som bevis for å støtte opp ideen om «vaksinens effektivitet».

I tjue måneder med meget tydelig vitenskapelig juks og løgn, datamanipulering, statistisk uredelighet og fullstendig språklig omdefinering … vil vi kanskje oppleve den verste løgnen av de alle.

Alt dette er antagelser på dette tidspunkt, selvfølgelig. Men for alle der ute som tenker at «de ville aldri gjøre det», vil jeg minne deg på om at et mann ble regnet som covid-død etter å ha skutt seg selv i hodet. Det er bokstavelig talt ingen etisk målestokk som er lav nok til at de som har makta ikke greier å havne under den.

Selv hvis tiden beviser at min teori er feil, er den solide, åpent erklærte virkeligheten av et system med booster-vaksiner ille nok. Der frihet evig og alltid befinner seg under et dinglende Damoklessverd og vi opplever et angrep på språket som en del av en årelang kampanje for å frarøve selve ordene vi bruker deres mening.

Og selv om alt dette kan virke utrolig kynisk – hvis du ikke har blitt en kyniker de siste to årene, har du ikke fulgt med.


Med velvillig tillatelse fra Kit Knightly/OffGuardian

Oversatt til norsk og publisert av Midt i fleisen.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelDe norske klimatiltakene – når forutsetningene svikter
Neste artikkelSosialskolen i Stavanger
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.