WHO har planene klare. Når de har brukt opp det greske alfabetet vil de bruke stjernebildene.

0

Hvis du tror at pandemien er over med «deltaversjonen» og at vi snart kan komme tilbake til å leve normale liv, må du tenke om igjen. WHO har planene klare. De begynte å bruke det greske alfabetet på de nye mutasjonene av covid-19-viruset, og når de har brukt delta, har de 20 tall til å ta av. Det skulle rekke i årevis framover, sjøl om noen allerede er brukt. Men WHO tenker langt og lenger enn langt. Derfor har de allerede bestemt at når de er ferdige med det greske alfabetet, vil de ta i bruk intet mindre enn stjernebildene.

The sky is the limit – WHO vil ta stjernebildene i bruk når det greske alfabetet er slutt

Nye koronavirusvarianter kan bli oppkalt etter stjernekonstellasjoner når bokstavene i det greske alfabetet er oppbrukt, har en høytstående embetsmann fra Verdens helseorganisasjon foreslått. Dette skriver The Telegraph.

I et intervju med Telegraph sier Maria Van Kerkhove, WHOs tekniske sjef for Covid-19, at WHO allerede ser på nye navn på mutasjoner blant frykt for at det vil være mer om varianter enn de 24 bokstavene i det greske alfabetet.

Dette systemet ble introdusert i slutten av mai, og så langt har 11 mutasjoner blitt navngitt: fire varianter av bekymring, inkludert delta og beta; fire varianter av interesse, for eksempel eta og lambda; pluss epsilon, zeta og theta, antatt å være «av interesse», men siden nedgradert.

Men ettersom koronaviruset fortsetter å mutere, er det mulig det vil være flere viktige mutasjoner enn tilgjengelige bokstaver.

Dr. Van Kerkhove sa at stjernekonstellasjoner er den nåværende favoritten til å følge det greske alfabetet, noe som tyder på at vi en dag kunne se varianter kjent som Væren, Tvillingen eller Orion.

Flere alternativer er allerede avvist, inkludert greske guder og gudinner – delvis på grunn av bekymring for uttalen.

«Vi kommer muligens til å gå tom for det greske alfabetet, men vi ser allerede på den neste serien,» sa Van Kerkhove, som først ba om et system for navngivning i fjor for å forhindre at varianter ble knyttet til steder – en praksis som ble ansett diskriminerende av WHO.

«Vi vurderer faktisk stjernekonstellasjoner,» la hun til. «Vi vurderte å bruke greske guder eller gudinner, men jeg sa vær så snill, ikke få meg til å si det offentlig.»

Det neste valget-som ikke vil påvirke de vitenskapelige navnene på Sars-Cov-2-varianter-kan kunngjøres «relativt raskt». For tiden undersøker arbeidsgruppen for virusutvikling og WHOs juridiske team forslag for å «sørge for at vi ikke gjør noen opprørt med disse navnene», sa Dr. Van Kerkhove.

Det kommer samtidig som arbeidet med å spore nye varianter skjerpes over hele verden.

«Våre blinde flekker reduseres, men det er en lang vei å gå,» sa Van Kerkhove. «Vi prøver å utnytte verdens energi, kompetanse, kapasitet og finansiering – fordi det er mye penger på dette området akkurat nå.

Dr. Van Kerkhove sier at WHO allerede forbereder seg på sjukdom X, og vil utnytte erfaringene med «koronapandemien» når den måtte komme. Hun er frustrert over at de rikeste, «the haves», kan gå tilbake til normalt liv og glemme «the have nots», de fattigste.

Hun er imidlertid «håpefull» når det gjelder at vi en eller annen gang kan komme til det punktet at «vi fjerner sjukdommen».

Kommentar:

WHO innbiller seg altså at de kan fjerne en koronavirussjukdom. Hvis det lar seg gjøre, hvorfor har de ikke gjort det med influensa og vanlig forkjølelse? Dette viser nok en gang hvor håpløs tankegangen er i det som kaller seg Verdens helseorganisasjon, men som i virkeligheten er et agentur for noen få imperialistiske stater og Bill Gates, som har investert tungt i vaksineindustrien.

For hvem finansierer WHO? Svaret på det får du på WHOs hjemmesider der det går fram at de bidragsyterne som ga mer enn 100 millioner dollar i 2018/2019 var:

ContributorFunding received US$ million
United States of America853
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland464
Bill & Melinda Gates Foundation455
GAVI Alliance389
Germany359
UN Office for the Coordination of Humanitarian Affairs286
Japan234
European Commission213
Rotary International 168
National Philanthropic Trust116
UN Central Emergency Response100

WHO er altså totalt økonomisk avhengig av de økonomiske bidragene fra en håndfull imperialistiske stater, EU-kommisjonen og Bill Gates. Bill & Melinda Gates Foundation står også for 17% av finansieringa av GAVI (Norge 9%). Kilde: GAVIUN Office for the Coordination of Humanitarian Affairs har Sverige, Danmark, Norge, Tyskland og Nederland som sine viktigste donorer, alle sammen land som støtter omtrent alle imperialistiske initiativer som finnes.

WHO er med andre ord en organisasjon som er økonomisk underlagt en håndfull vestlige imperialistiske makter – og Bill Gates. Og nå har de fått nesten hele verden til å danse etter sin pipe. Med en så gigantisk suksess er det lite trolig at de vil gi seg. Og når de først går på stjernebildene, vel the sky is the limit! Den såkalte zodiaken, Dyrekretsen, gir dem tolv navn til (13 med Slangebæreren). Den internasjonale astronomiske unionen (IAU) deler opp himmelen i 88 offisielle stjernebilder, men vi aner jo at det ikke blir politisk korrekt nok, slik at de nok må skjøte på med navn på stjernebilder også fra andre kontinenter. Og når man først er i gang, hvorfor ikke også enkeltstjerner. Riegel, Aldebaran, Betelgeuse? Vi ser fram til den alvorlige varianten Sirius.

Forrige artikkelPRIOs fallitt og NRKs sensur
Neste artikkelMerkevarene, ikke mangfold, men enfold