Pfizer og Moderna regner med å høste milliarder av dollar fra vaksine-booster markedet

0
Vaksiner fra AstraZeneca, Moderna og Pfizer/Biontech - Shutterstock

Farmasigigantene Pfizer Inc, Biontech og Moderna Inc forventer å høste milliarder av dollar fra Covid-19 boosterskudd i et marked som de regner med vil bli på $ 6 milliarder i årlig salg for influensavaksiner i årene som kommer, sier analytikere og helsepersonell.

I flere måneder har selskapene sagt at de forventer at fullvaksinerte mennesker vil trenge en ekstra dose av vaksinene deres for å opprettholde beskyttelse over tid og å avverge nye Coronavirus-varianter. Nå har en voksende liste over regjeringer, inkludert Chile, Tyskland og Israel, besluttet å tilby boosterdoser til eldre borgere eller personer med svake immunsystemer i møte med den raskt spredende «delta-varianten».

Food and Drug Administration i USA har visstnok godkjent en boosterdose av vaksiner fra Pfizer Inc og Moderna Inc for personer med dårlige immunsystemer. Pfizer, sammen med sin tyske partner Biontech, og Moderna har sammen tjent over $ 60 milliarder i salget av vaksinene bare i 2021 og 2022. Avtalene inkluderer tilførsel av de første to dosene av deres vaksiner, samt milliarder dollar i potensielle boosters for velstående nasjoner.

Framover sier analytikernes prognoser at de vil få inntekter på over $ 6,6 milliarder for Pfizer / Biontech-skuddet og $ 7,6 milliarder for Moderna i 2023, hovedsakelig fra boostersalg. De mener at det årlige markedet vil legge seg på rundt 5 milliarder dollar eller mer, med flere vaksineprodusenter som vil konkurrere om dette markedet.

Bransjen sier at de ser bevis på avtagende antistoffnivåer i vaksinerte personer etter seks måneder, samt en økende grad av gjennombruddsinfeksjoner i land som er rammet av «delta-varianten», noe de påstår øker behovet for boosterskudd.

Investorenes våte drøm: hele menneskeheten på livsvarig vaksineabonnement

Så vaksinene holder ikke hva de lover? Logisk konklusjon: dropp dem. Investorenes konklusjon: Dere må ta mer av dem – hele tida. Og politikernes konklusjon? No-brainer: de taler sin herres sak – som alltid.

Den mest korrupte, den mest kriminelle og mest løgnaktige industrien i verden ser ut til – i hvert fall foreløpig – å få en permanent og høyprofitabel, intravenøs overføring av profitt fra verdenssamfunnet, samtidig som de på permanent basis får lov til å ødelegge immunsystemet til mesteparten av verdens befolkning.

Les: Vaksineindustriens kriminelle rulleblad

Kriminell bransje: Legemiddelgigant må betale 1,9 mrd. i erstatning

USA: 93.000 døde av overdose i fjor. Profitørene må betale 233 milliarder i forlik.

Forrige artikkelJeg har i hvert fall ett svar
Neste artikkel‘Folkets Mujahedin’ er USAs iranske lakeier i forsøk på å skape kaos, eventuelt starte krig mot Iran