Hemmelig dokument fra CDC i USA viser at vaksinerte smitter like mye som uvaksinerte

0
Centers for Disease Control and Prevention. Georgia, Atlanta USA. Shutterstock

Avisa Washington Post publiserte 29. juli 2021 en lekket intern rapport fra forskere ved Centers for Disease Control and Prevention (CDC) som advarer om massespredning av COVID-19 blant vaksinerte mennesker.

Den hemmelige rapporten motsier nesten alle offentlige uttalelser fra Det hvite hus i løpet av de siste to månedene. Den advarer om at det er 35.000 symptomatiske COVID-19 infeksjoner hver uke blant vaksinerte mennesker.

Rapporten sier at vaksinerte mennesker som er smittet med COVID-19, er like smittsomme som de som ikke er vaksinert. I flere måneder har Biden-administrasjonen brukt påstanden om at vaksinerte mennesker er fullt beskyttet mot COVID-19 til tross for at CDC hadde tilgang til data som definitivt beviser det motsatte.

PDF-dokumentene, som er tilgjengelige på nettsted til Washington Post som en PDF-presentasjon, viser også at CDC forventet flere tilfeller av vaksinesvikt etter hvert som flere mennesker ble vaksinert. Likevel, i fet skrift, sa CDC -lysbildepresentasjonen at det var viktig å beskrive disse tilfellene som «sjeldne» eller en «liten prosentandel» av det totale antall tilfeller – og å anbefale universell maskering for å redusere som svaret på de såkalte gjennombruddstilfellene.

CDC regner også med en markant økning av antall døde blant de vaksinerte.

Rapporten er datert 3. juni, så i nesten to måneder har CDC visst at vaksinene ikke gir den beskyttelsen som det blir hevdet at de gir. Den er tydelig merket med «CONFIDENTIAL», konfidensielt, med store røde bokstaver. Det er uklart hvordan rapporten er lekket, men det kommer i hvert fall ikke på initiativ fra CDC.

Rapporten underminerer både forsøkene på å innføre tvangsvaksinering og vaksinepass. Hva skulle være det saklige grunnlaget for et vaksinepass hvis vaksinene ikke beskytter mot smitte?

CDC går inn for gjeninnføring av maskepåbud uten å legge fram noe vitenskapelig grunnlag for det.

Nye data fra CDC viser at fullvaksinerte som blir smittet har like mye virus i seg som uvaksinerte. CDC sier også at en studie fra Massachusetts viser at 74% av de smittede der var fullvaksinerte.

CDC sier at den såkalte «delta-varianten» er «like smittsom som vannkopper», men Anders Tegnell i Sverige mener at den opplysninga må «tas med ei klype salt». Aftonbladet siterer:

– Det är svårt att säga hur pass smittsam delta är, när det gäller vattkoppor har vi kunnat följa sjukdomen i flera år. Smittsamheten verkar vara väldigt ojämn, vid vissa tillfällen smittar en person hundra personer, sen har vi andra tillfällen när en smittad inte smittar någon alls.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelKrigspropaganda
Neste artikkelLøgnen har korte bein. De kan holde på en stund, men ikke juge for alle hele tida