Public Health Scotland: 5.522 mennesker har dødd innen 28 dager etter covid-19 vaksine

0

Public Health Scotland informerer om at 5.522 mennesker har dødd innen tjueåtte dager etter å ha fått en Covid-19-vaksine de siste 6 månedene bare i Skottland.

På grunn av dusinvis av forespørsler via loven om informasjonsfrihet som ba folkehelse Skottland (PHS) om å oppgi det nåværende totale antallet dødsfall til enhver person som har dødd innen 28 dager etter å ha fått en Covid-19-vaksine, bestemte PHS seg for at den beste veien videre var å publisere informasjonen rutinemessig og regelmessig i sin Covid-19-rapport.

De mest oppdaterte tallene som ble publisert av PHS og i rapporten som ble utgitt 23. juni 2021, og de avslører at mellom 8. desember 2020 og 11. juni 2021 døde totalt 5.522 mennesker innen 28 dager etter å ha fått en dose med en Covid-19 vaksine.

Ifølge regnearket som ble publisert med rapporten fra Public Health Scotland; som inkluderer antall dødsfall etter type vaksine og datoen de skjedde, er 1.877 dødsfall knyttet til Pfizer mRNA-vaksinen, 3.643 dødsfall til AstraZeneca, og 2 dødsfall skjedd etter vaksinasjon med Moderna mRNA-vaksinen.

Dette svarer til 920 dødsfall i måneden, mens det antallet som er registrert som dødsfall relatert til covid-19 i samme periode var 866.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.