Oskar Lafontaine: – De maler fanden på veggen for å tjene legemiddelindustrien

0
Oskar Lafontaine. Foto: James Steakley / Wikipedia / Creative Commons 2.0

Den tyske politikeren Oskar Lafontaine går til frontalangrep på regjeringa Merkels koronapolitikk. Lafontaine var opprinnelig i opprinnelig for SPD og er nå i die Linke. Han var fra 1998 til 1999 føderal finansminister i Gerhard Schröders første regjering. Fra 1985 til 1998 var han ministerpresident i Saarland og fra 1995 til 1999 formann for SPD. I et innlegg på Facebook skriver han:

Ordet Covidioter faller nå tilbake på dem som oppfant det for å bagatellisere andre. Selv om flere og flere mennesker er vaksinert (57 prosent har den første vaksinasjonen og 40 prosent allerede har full vaksinasjonsbeskyttelse), bruker Covid-signalbøyene – Karl Lauterbach i første rekke – delta-varianten for å advare igjen og skape skrekkscenarier. Det blir mer og mer tydelig at de såkalte ekspertene arm i arm med legemiddelindustrien maler fanden på veggen for å vaksinere flest mulig med vaksinene med «betinget markedsføringstillatelse» og for å forberede seg på neste lockdown. «Ekspertene» mister gradvis troverdigheten.

Å ri rundt på antall tilfeller uten å spesifisere antall utførte tester har alltid vært sjarlatanisme fra et vitenskapelig synspunkt. Ved nærmere ettersyn viser advarslene fra overfylte intensivavdelinger seg å være løgner drevet fram av særinteresser, slik Den føderale riksrevisjonen har slått fast. Og til og med statistikken over koronadødsfall og konklusjonene som trekkes fra dem faller inn i skumringen, som doktorgradsmatematikeren Günter Eder har vist på NachDenkSeiten.

Jens Berger har presentert feilene i Corona-politikken i detalj i sin nye «Schwartzbuch Corona», som kom inn på kundelistene. Et kompliment til barneleger og medlemmene av den stående vaksinasjonskommisjonen, som hittil standhaftig har nektet å ta til orde for vaksinering av barn, til tross for at legemiddellobbyen legger et stort press på sine håndlangere. Lockdown har forårsaket mer skade og lidelse for barna enn en Covid-infeksjon noen gang kunne. Banneordet Covidioten faller mer og mer tilbake på dem som benytter enhver anledning til å gi sjølhøytidelige advarsler for med vilje gjøre folk gale med påstander uten vitenskapelig belegg.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.