Koronarebellen

0

Welcome to our brave new world.

Av Christopher Lien.

Endelig ute av Facebook fengselet for 11. gang. Denne gang fikk jeg 30 dager i isolasjon og karantene. Tenker at jeg åker ut igjen i løpet av kun timer eller dager. 42 års arbeid i tysk og norsk helsevesen med to helsefaglige utdannelser uten så mye som en eneste klage. Nå på mine eldre dager er jeg altså blitt en samfunnsfiende som må sensureres. – Det hadde jeg aldri trodd! – Men ingenting overrasker lenger.

Forøvrig håper jeg dere kjøper boka til Margrete Salvesen – Koronarebellen – hvor jeg har skrevet forordet. Den kommer i alle landets bokhandler den 23. juli. Som erklærte samfunnsfiender brennes vel fru Salvesen og undertegnede på bålet midt på torget til spott og spe – dere er herved alle invitert på grillparty. Det skal bli spennende og det loves høy partyfaktor og allsang.

Charter Svein kommer også og tenner bålet med et brennende munnbind. Husk -ta med munnbind, håndsprit og godt humør😊 Boken kan også bestilles på følgende adresse- god fornøyelse med lesing, bokbrenning og grilling👍🔥https://gnistr.net/produkt/koronarebellen/

ÅRETS MODIGSTE OG VIKTIGSTE BOK? DETTE GJELDER VÅR ALLES FREMTID. Les boken og gjør opp din egen mening om den offisielle forklaringen på covid og lockdown. Den lanseres 23. juli i alle landets bokhandlere, inkl. Norli, Libris, Ark og alle nettbokhandlere. Du kan forhåndsbestille ved å trykke på en av disse linkene og få 12,5% rabatt.

https://www.norli.no/koronarebellen https/

www.ark.no/boker/Margrethe-Salvesen-Koronarebellen-9788293818076 https/www.adlibris.com/no/bok/koronarebellen-9788293818076 https

/gnistr.net/produkt/koronarebellen/

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.