Delta-covid er ufarlig i Storbritannia

0
Shutterstock

Av Askeladden, Derimot.no.

Har du lagt merke til den sensasjonelt lave dødeligheten som registreres blant Delta-smittede i UK og Israel? Delta-mutasjonen gir rett og slett et helt annet sykdomsforløp enn Alfa-varianten: Svært få med Delta blir innlagt på sykehus og dødeligheten fra covid-19 nærmer seg null tross smitte som løper løpsk!

Det går ikke lenger an å snakke om covid-19 som én sykdom. Vi har fått to forskjellige sykdommer: Delta-covid og Alfa-covid. Mange blir syke og dør av Alfa-covid. Det har vi sett i vinter. Delta-covid oppfører seg derimot som ei mild forkjølelse.

Bare se her:

Storbritannia registrerer akkurat nå rundt 30.000 nye med Delta-smitte pr. dag. 1.800 ligger samtidig på sykehus med covid-19. Britene registrer nå 10-12 døde pr dag (3 igår).

Da smittekurven i UK passerte 30.000 ved forrige smittetopp med Alfa-varianten (ved nyttår), lå 18.000 samtidig på sykehus og 750 ble registrert døde pr dag.

Har vi ikke grunn til å tro at Delta er 90% mindre farlig enn Alfa? Dødeligheten fra Delta-covid ser ut til å være nær null. 

Her er offisiell statistikk fra britiske helsemyndigheter:

Denne grafen viser hvordan smittetrykket fra covid-19 i Storbritannia har gått til himmels etter at Delta-varianten av Sars-viruset utkonkurrerte Alfa-varianten.
Denne grafen viser antall som er bekreftet døde med covid 19. Selv om smitten har spredd seg som ild i tørt gress den siste måneden, ligger denne kurven flat som ei svidd pannekake.

Samme mønster ser vi i Israel. Hvorfor i all verden er det ingen som fokuserer på dette? Er Delta-covid farlig? Baserer myndighetene vurderingen av Delta-covid på VG’s groteske krematorieporno fra India eller oppdaterte tall fra Storbritannia og Israel?

Her i Norge bekjempes den tilsynelatende ufarlige sykdommen Delta-covid med nebb og klør og fremstilles konsekvent som Store Satan. Alfa-covid blir beskytta og pleiet som det minste av to onder og må for all del ikke utkonkurreres av Delta-covid!

Hvorfor vil ikke regjeringa gjøre som kollegene i Storbritannia; la Delta-covid utkonkurrere Alfa-covid sånn at ingen blir syke og dør og så åpne samfunnet?

  • Vi må lære å leve med covid-19, sa den britiske statsministeren Boris Johnson.

Har ikke Boris et poeng når han sier at det er bedre å slippe opp nå i sommer enn å vente til høsten, når viruset får fordelen? Når skal vi åpne samfunnet hvis vi ikke gjør det nå, når ingen verken dør eller blir alvorlig syke?

Denne artikkelen er publisert av Derimot.no

Forrige artikkelRussland advarer: – De neste som krenker våre grenser i Svartehavet vil få seg en på nesa
Neste artikkelBiden og hans allierte fortsetter å stjele Syrias olje