Biden og hans allierte fortsetter å stjele Syrias olje

0

Nylig ble en konvoi med 37 tankvogner med syrisk olje observert av lokalbefolkning da de var på vei fra Syrias oljefelter i den USA-kontrollerte delen av Syria over til Irak ved den illegale grensepasseringa ved Al-Walid. Dette skriver SyriaNews. Konvoien ble bevolktet av militser fra det kurdiske-dominerte SDF, som fulgte den med fire biler utstyrt med maskingeværer.

Denne pågående tjuveriet av syriske naturressurser fortsetter samtidig som det syriske folket står overfor ekstrem mangel på olje, hvete og andre livsnødvendigheter over hele landet der mer enn 16,5 millioner mennesker bor. Tjuveriet øker samtidig som USA og andre NATO-tjenestemenn fortsetter anti-Syria propaganda for å tillate åpning av flere grenseoverganger under FN-beskyttelse for å lette smugling av terrorister og våpen inn, og stjålet syrisk olje, korn og andre råvarer ut av landet.

Før den USA-ledede terrorkrigen mot Syria startet, var landet sjølforsynt med olje og hvete, det var til og med eksport av disse to viktig råvarene. Det er Vestens krig mot Syria ved hjelp av terrorister som har ødelagt landet og skapt den nøden vi nå ser. Denne krigen har Norge vært en svært viktig bidragsyter til gjennom å gi 17 milliarder kroner som i det alt vesentlige har gått til områder som er fullstendig kontrollert av terroristene.

Det var den forrige presidenten i USA, Donald Trump, som kom med den fullstendig kriminelle uttalelsen:

«Vi har sikret olja, og derfor vil vi holde tilbake et lite antall amerikanske soldater i det området der de har olje. Og vi kommer til å beskytte den. Og vi vil avgjøre hva vi skal gjøre med den i framtida.»

Biden fører gjerne en mer «dannet tale» enn sin forgjenger, men han fører den samme imperialistiske politikken.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.