Falske sannheter

0
Shutterstock

Konspirasjonspraktikernes institusjoner trenger bare å rope “Varsko! Virus! ”- og nesten hele verden er klar til å støtte det største vanvidd. Verktøyene som brukes for å få dette til er en kløktig simulering av etikk og et samlet, enormt PR-maskineri. Bokutdrag.

Av Flo Osrainik.

«En appell til fornuften – gjør våpensmiene om til bakerier» – Helmut Glassl.

Flo Osrainik

En gruppe kunstnere spaserer i hvite beskyttelsesdrakter, med bøyde hoder, anonymisert av masker, med sorte munnbind, apatisk, to og to, i fangetempo, gjennom skumringen. En maskinlignende kvinnestemme holder takten kontinuerlig og med Orwells språk, hakket og avbrutt av pauser, maner hun over høyttaleren:

“Å la folk dø alene er nestekjærlighet. Å tenke selv setter allmenn-nytten i fare. Ekte frihet foregår i isolasjon. Vaksinasjon er nestekjærlighet. Ofre alt for prosjektet. Hold deg unna de farlige. Gi avkall på forplantning. Tyst på naboene dine. Regelbrytere må skytes. De som utgjøre en fare må isoleres. Ansiktsmaske resten av livet. Vaksine-motstandere mister alle rettigheter. Underkast deg normaliteten. Gjør det ulovlig å ikke ha på munnbind. Unngå smitte. Absolutt sterilitet. Kroppskontakt skaper lidelse. Bare ensomhet er trygt. Pusten vår dreper. Vær alltid lydig. La dine kjære være alene”.

En Facebook-bruker skriver:

“Stengte hotell, portforbud, obligatorisk munnbind, krav om avstands, besøks-restriksjoner, kalde klasserom, ensomme gamle mennesker, maskerte barn, informanter, testorgier, vilkårlige tall, mani for forskrifter, politiets munnbind-kontroller, hæren brukes innenriks, avlyste julemarkeder og så mye mer. Hoteller, arrangører, reisebyråer, kunstnere, selvstendig næringsdrivende, forhandlere og mange flere mistet salg og dermed levebrødet og familiene. De bryr seg ikke i det minste. (…) Påbud værsågod, og nå holder du kjeft!

Hva er det PCR-testen egentlig tester? Det spiller ingen rolle, de kaller det bare korona-infeksjon. Er smittede syke? Det spiller ingen rolle, de sperrer dem bare inn i karantene uansett. Hva beskytter en maske mot? Det spiller ingen rolle, de sier det beskytter, og hold nå kjeft! (…) Hvor høy er risikoen for smitte på hotell? Det spiller ingen rolle, de bestemmer at det skal være slik. 50 nye infeksjoner per 100.000 innbyggere? Eller 35? Eller 60? Slenger de bare tallene ut?

Jeg vil ikke få deg til å tenke dumme tanker, men hvor var deres restriksjoner under influensaepidemien for to år siden? Hvor var restriksjonene på grunn av de mange dødsfallene fra sykehusbakterier? Hver ekte katastrofe, hvert inferno som rammer et fellesskap av mennesker, vekker overveiende til live de beste karaktertrekkene. Samhold, hjelpsomhet, offervilje. Men her de får frem de verste karaktertrekkene.

De får folk til å se på andre mennesker utelukkende som en infeksjons-risiko. De skaper med vitende og vilje frykt og panikk i mennesker. De belønner angiveri. De aksepterer, eller til og med vil, at folk blir ensomme i isolasjon, at barn ikke lenger leker, hvisker, lekeslåss og koser seg tett sammen. De vil at gamle og syke mennesker ikke har noen eller bare et begrenset antall besøkende.

De vil begrense hvor mange som ferierer sammen privat. De vil ha kontaktsporing og begrensninger. De er i ferd med å etablere et hygienediktatur! Jeg vil ha min frihet, som er fastlagt i grunnloven! Friheten til å bestemme selv hvilken risiko jeg vil ta og når. Friheten til å møte hvem som helst, hvor som helst, for hva som helst. Friheten til å si nei til kles-forskrifter. Friheten til å reise på ferie hvor jeg vil. Friheten til å tale og bevege meg fritt innenfor grunnlovens grenser. Og alle står fritt til å beskytte seg mot hva som helst.

Jeg bryr meg ikke om noen går på butikken i en beskyttelsesdrakt mot biologiske stridmidler, om noen bruker maske alene i skogen, hvis noen desinfiserer hendene 100 ganger om dagen, hvis noen ikke går på teater, konserter eller restauranter i frykt for å bli smittet. Dette kan enhver gjøre når de vil, hvor de vil og hvor lenge de måtte ønske. Men jeg bryr meg hvis jeg blir satt i varetekt for dette og må oppføre meg på samme måte.

Korona er en verdenspremiere som viser hva som er mulig. «Umulig» har offisielt sluttet å eksistere siden korona. Virus er det magiske ordet.

Max Horkheimer, samfunns-filosofen, hadde ingen anelse om korona, men hadde helt rett da han sa:

“Når kapitalismen havner i krise opprettholdes den med fascismens terroristiske midler. Derfor bør de som ikke vil snakke om kapitalisme, tie om fascisme.»

Og hvis noe ser ut som fascisme, fungerer som fascisme og taler som fascisme, så er det sannsynligvis også fascisme. Den amerikanske forskeren og biologen Guy McPherson ga kapitalistene følgende ord med på veien:

«Hvis du virkelig synes miljøet er mindre viktig enn økonomien, kan du prøve å holde pusten mens du teller pengene dine.»

Korona er premieren på global fascisme. Den startet veldig sakte i begynnelsen, men så… Og hvordan!

Og hvordan? Med det samlede PR-maskineriet til verdens-erobrerne. Det later som om det dreier seg om “Hold deg frisk.” Samtidig planlegger de de neste hetskampanjene for å erobre markeder og mennesker.

Hvem, kjære venner og talsmenn for at det ikke finnes andre måter, konformitet og totalitarisme, er det nå egentlig som krever radikale handlinger for fred og utryddelse av nød og elendighet på planeten?

Vaksineadvokaten Gates, postordreselgeren Bezos eller litiumgraveren Musk? Biden eller Trump, Xi, Putin, Merkel, Johnson, Erdoğan eller Macron? Oljesjeiker og andre menneskerettighetsforkjempere? Mafiabosser og narkotikabaroner? Drosten, Fauci, litt mer enn et dusin leger fra Johns Hopkins? De dominerende mediene og deres kjøpte faktasjekkere? Grønne SUV-kjørere eller salongradikalere? Supervenstreradikale og nazister med god hjelp fra fra e-tjenester? Kanskje Bilderbergerne? CIA, Al-Qaida, White Helmets? NATO-krigshissere og politikere som bare ser over Atlanteren? Legemiddel- eller banklobbyen? Stridsvogn- og geværprodusenter? Eller deg? La det være deg, så lenge de tillater at det skjer!


Creative Commons/Rubikon

Oversatt til norsk og publisert av Midt i fleisen.

Flo Osrainik er født og oppvokst i München. I dag jobber tysk-østerrikeren som frilansjournalist og forfatter. Han bor og jobber i München og Istanbul. Han har skrevet artikler for blant annet RT Deutsch, Junge Welt, Telepolis, amerika21, Background og webloggen NEOPresse. Han er også styremedlem i acTVism München og medlem av Freischreiber e. V., en profesjonell forening av frilansjournalister. Mer informasjon på www.floosrainik.net.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelBekymret borger: Jeg sier NEI til vaksinepass!
Neste artikkelIsraelsk storoffensiv mot Gaza
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.