Derfor vil eliten ha kontroll over Europa

0
Reiner Fuellmich

Av Nina Cappelen.

I et podcast-intervju med Jerm Warfare forteller advokat Reiner Fuellmich om det som foregår i verden akkurat nå, og hvorfor. 

Fuellmich forteller blant annet at Davos-eliten har stjålet folk sine skattepenger over hele verden, og at det er de samme menneskene som forårsaket finanskrisen i 2008. Han sier at Davos-eliten vil innføre digital valuta, som kun de som gjør som eliten vil får muligheten til å benytte. ​

Fuellmich forteller videre at han i en samtale med en amerikansk aksjemegler fikk opplyst at Europa er konkurs og at pensjonsfondene er tømt. Han sier at alt er stjålet, og dersom folk finner ut at deres oppsparte pensjonsmidler er borte vil vi få et virkelig problem. Det er grunnen til at eliten nå prøver å få kontroll over Europa før folk oppdager sannheten.

The reason why Europe is at the center of this war is because Europe is completely and definitely broke. The pension funds are completely broke. Meaning, if people find out about this, that despite they’re spending so much money on their pensions, there’s nothing left. It’s all stolen. Then we’re gonna have a real problem. That’s why they’re trying to get Europe under control before people find out. 
– Reiner Fuellmich

HØR DET HAN SIER HER (fra 33 min) 

​Les også: Advokat Reiner Fuellmich: Det er lys i enden av lockdown-tunellen

Først publisert på NINACAPPELEN.COM

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.