CNN ut mot biologisk virkelighet

0

Medienes og det medisinske industrielle kompleksets mål om å dekonstruere kjønn

I forrige uke uttalte CNN at menneskelig seksuell dimorfisme, en biologisk virkelighet, er omstridt.
Bruk gjerne et øyeblikk for å la dette synke inn.

Av Jennifer Bilek.

CNN eies av Warner Media, som eies av AT&T, et multinasjonalt konglomerat- og kommunikasjonsnettverk med en nettoverdi på 266 milliarder dollar. Det er det største telekommunikasjonsselskapet i USA. Jeg skrev nylig om hvordan det medisinske industrielle komplekset (MIK) kontroller hovedstrømsmedier og om deres bruk av media for å drive frem narrativet om kroppsdissosiasjon, via den nye kjønnsidentitetsindustrien. Dagens LGBT-organisasjoner (Lesbisk, Homoseksuell, Biseksuell, Trans) er fronter for MIK, som bruker markedsføringsidentiteter til å dekonstruere kjønn, og for å åpne nye markeder.

Den eneste måten å åpne markeder skapt ut av kjønn er å dekonstruere kjønn. Transseksualisme – en kroppsdissosiasjonsfetisj og inntil nylig anerkjent som en psykologisk lidelse – rammet tidligere bare en liten del av den voksne mannlige befolkningen. Men det har blitt “re-brandet” som transgenderisme, en paraplybetegnelse for en myriade av identiteter basert på hva man føler om ens kjønn eller kroppsdissosiasjon.

Globalt er LGBT-kjøpekraften for tiden på 3,6 trillioner amerikanske dollar, som rapportert av Out Leadership, den globale delen av LGBT-forretningsnettverket. LGBT-saken er ikke lenger en menneskerettighetsbevegelse. Det er big business, noe enhver virksomhet som overser dette gjør på egen risiko. Du må  tilpasse bedriftsprogrammet til LGBT eller bli økonomisk irrelevant. Ved å observere sensuren media utøver over alle som kritiserer kjønnsindustrien, og når vi ser på de økonomiske skjæringspunktene mellom kjønnsindustrien, mediekonglomeratene og MIK, ser vi hvilken kontroll det medisinske industrielle komplekset har over hovedstrømsmediene.

Så tilbake til CNN. I 2017 utvidet AT&T beskyttelsen av «kjønnsidentitet» til titusenvis av arbeidere uten å fortelle oss nøyaktig hva «kjønnsidentitet» betyr. Også i 2017, mens de jobbet tett med GLAAD, mediearmen til den korporerte LHBT-bevegelsen (les: en «underavdelig» av MIK) som forteller media hva de kan og ikke kan si om kjønn, AT&Ts assisterende visepresident for offentlige anliggender, Scott Sapperstein, beskrev hvordan selskapet støtter den homofile og transseksuelle politiske agendaen som «en del av vårt DNA.»

La oss ta en titt på toppen av isfjellet til AT & T-investeringer i MIK og kjønnsindustrien. AT&T for Health, lansert i 2009, er et praksisområde og portefølje av spesialiserte tjenester som utnytter IT for å forbedre pasientbehandlingen og redusere medisinske kostnader på landsbasis. Den utvikler trådløse, nettverksbaserte og skybaserte produkter spesielt for helsevesenet. AT&T selger teknologisk støtte for farmasøytisk forskning og utvikling. Deres DownHome Pharmacy Healthcare -tjenester hevder å selge helsetjenester, «med personlig oppmerksomhet og sjarm fra en svunnen tid.» Du kan lære mer om AT & Ts helseinvesteringer gjennom deres Connected HealthCare Virtual Booth. Det er mye penger som kobler AT&T til MIK.

Om du tror at den dristige løgnen som CNN fremmet, om at biologisk kjønn er omstridt, ble begått ved en glipp, er det viktig å gjennomgå hvor nøye kontrollert disse mediemeldingene er.

Warner Media rapporterer:

historier på CNN blir grundig gjennomgått av produsenter og redaktører, og de som involverer spesielt følsomme emner, blir gjennomgått av et team av seniorredaktører, standard- og praksisexecutives og advokater før kringkasting eller publisering. I alle tilfeller holder vi våre journalister til de høyeste standardene for etikk, nøyaktighet og integritet. Ansvarlig og etisk journalistikk betyr at CNN-redaksjonen opprettholder full redaksjonell beslutningstaking for alle segmenter eller programmer som er sponset av våre annonsører. Våre journalister rapporterer og gransker også annonsørene våre, andre forretningspartnere og morselskapet vårt som de ville gjort med ethvert annet selskap.

Dette er noe enormt med tilsyn. Det viser bakteppet mot hvilket denne løgnen om biologisk virkelighet ble sluppet igjennom.

Dette er bare én del av medienes forhold til MIK og kjønnsindustrien. Som jeg har rapportert andre steder, forpliktet Disney, et amerikansk diversifisert multinasjonalt massemedieselskap med en nettoverdi på 140 milliarder dollar, mer enn 100 millioner dollar i 2018 for å finansiere barnesykehus over hele USA og verden. Flere av disse har kjønnsklinikker, inkludert Children’s Hospital of Philadelphia, som åpnet et par år etter donasjon fra Disney; Blank Children’s Hospital i Des Moines, Iowa; Texas Children’s Hospital, med en myriade av filialer over hele USA; og Children’s Hospital of Los Angeles. Disney har finansiert en medisinsk internettportal som tilbyr kjønnstjenester mange steder i USA, inkludert Delaware, Pennsylvania og Florida.

Kjønnsklinikker for ungdom var i utgangspunktet noe uhørt for et tiår siden. I 2013 donerte Jennifer Pritzker fra milliardærfamilien Pritzker, som identifiserer seg som transseksuell, en million amerikanske dollar til Lurie Children’s Hospital i Chicago sin ungdomsklinikk for kjønn, den første i sitt slag som åpnet i Midtvesten. Pritzker-familien ga nylig ytterligere 15 millioner amerikanske dollar til barnesykehuset for helsetjenester innen mental helse. Disney satte sitt eget filantropiske merke på sykehuset i 2017.

The Human Rights Campaign, som dokumenterer det de eufemistisk kaller Gender Expansive Clinics [“kjønnsekspanderende klinikker”], rapporterer fortsatt om færre enn 50 klinikker i USA, fra en liste de samlet i 2014. Men Gender Mapper, en organisasjon som sporer disse nye enhetene, setter i dag antallet på slike klinikker til 300. Hvis de er foreskrevet pubertetsblokkerende preparater, vil de fleste av barna som får «helsetjenester» via disse klinikkene, deretter fortsette med motsatte kjønnshormoner for sine kroppen, noe som sannsynligvis vil sterilisere dem, samt forårsake andre fysiske skader som krever medisinsk behandling. Mange vil også gå videre med amputasjoner eller plastiske operasjoner på sine sekundære kjønnskarakteristika.

Når våre globale mediekonglomerater fremmer løgnen om at menneskelig kjønn er omstridt, er det mer enn på tide å bekymre seg og vi er på et kritisk punkt for å handle. De har grepet på barna våre, og den siste grensen til den naturlige verdenen, i sin makt.


Jennifer Bilek er etterforskende journalist, kunstner og bekymret borger. Hun har fulgt pengene bak transgenderagendaen i seks år. Hun skriver på 11th Hour Blog.

Forrige artikkelSør-Dakota – den minst restriktive staten i den vestlige verden
Neste artikkelAmnesty International med ny konspirasjonsteori