Rapport fra lukket avdeling

62
Shutterstock

Av Christian Paaske.

Det mest alvorlige med korona er ikke at så få er syke og færre dør enn vanlig sesonginfluensa. Det er alarmerende at alle våre demokratiske rettigheter og friheter er fjernet på ubestemt tid. Det er også ille at store deler av næringslivet, restaurantbransjen, turistnæringen, hotellbransjen og kulturlivet er lagt i ruiner med uoverskuelige økonomiske, sosiale og samfunnsmessige konsekvenser.

Det mest alvorlige er likevel at største delen av befolkningen ledet av journalister, politikere og myndigheter har mistet evnen til å tenke og blitt psykotiske. Hele samfunnet har havnet på lukket avdeling. Utenom stadige nye forbud og restriksjoner består behandlingen av kontinuerlig og intensiv hypnose, hjernevask og elektrosjokk fra massemedia mens vi venter på medisineringen!

Fornuft gjelder ikke på lukket avdeling. Krystallklare fakta har ingen relevans. Det myndighetene sier er sant uansett hvor absurd. Det er den totale maktesløshet, ondskap, despoti og fascisme. Korona er primært en sinnslidelse hvor største delen av befolkningen er angrepet. De fleste har varierende symptomer fra mildt, moderat til ekstremt. De lider av frykt for medmennesker, holder opp til flere meters avstand, konstant vasking av hender, isolering og tilbaketrekning i tillegg til sterk flokkimmunitet og panikkangst mot sunn fornuft og selvstendig tenkning.

Denne mentale lammelsen er forårsaket av frykten for ikke å gå i takt med flertallet, samt frykten for ikke å stole på myndigheter og autoriteter. Det gjør det umulig å se det som for et hvert fornuftig menneske er totalt åpenbart. Like åpenbart som keiserens nye klær.

Det er ingen vei ut av lukket avdeling fordi dem som protesterer og erklærer seg friske får umiddelbart diagnosen konspirasjonsteoretiker eller vaksinemotstander, begge alvorlige sinnslidelser på grensen til det kriminelle. De er en alvorlig fare for samfunnet og krever de strengeste tiltak. Alle de andre forstår ikke hva som foregår og tror de er med i en slags dugnad med masker og alltid rene hender under slagordet, alt blir bra.

Å ønske godt nyttår blir litt rart i år. 
Hva med heller, – Ha et fint opphold på lukket avdeling.

Dette er et debattinnlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning.

Red.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Anki Anki says:

  Takk for denne. Det kan være tidvis krevende å ivareta sin mentale helse oppi denne galskapen. :wink:

 2. Vel, hva er egentlig forskjellen på i år og i fjor?
  Ser helt likt ut dette her, mållinjen flyttes framover og lockdown hjelper fortsatt ikke.

  Når det er sagt, for oss som ikke tror det finnes et rabiat killer virus (bare forkjølelse), så er det som å se at hele verden har tvangsinnlagt seg selv med en irrasjonell frykt;)

  Selv om jeg skjønner at man kan bli redd av avisens fryktpropaganda (hvis man sjekker den daglig)

 3. For ikke å snakke om det skattebetalerfinansierte ‘‘Ministry Of Truth’’ . . . .

  ministryoftruth

 4. Avatar for tjatta tjatta says:

  En slapp debatt i Nrk. Men artig at de har dekorert gulvet med symbolet for Agenda 21.

 5. Avatar for Jan123 Jan123 says:

  Jeg ville sagt noe slik: tradisjonelle vaksiner har man hatt i over 200 år, prinsippet er det samme: man slipper et svekket eller dødt virus inn i kroppen, så får immunforsvaret en lett kamp, og så blir man immun. En slags “rigget” fight kan du si.

  De nye COV SARS2 vaksinene er basert på eksperimentell genmodifisering hvor det som injiseres gjør at dine egne celler starter å produsere et protein som enten er det samme eller ligner på det “spike” proteinet som er på koronaviruset. Så er vel teorien at immunforsvaret angriper dette proteinet, og man utvikler en immunitet mot det.

  I prinsippet skal genmodifiseringen være helt midlertidig, dvs. det skal ikke endre ikke arvestoffet ditt. Men det er jo her mange har litt tvil da, det er jo mulig å tenke seg med tanke på hvor mange milliarder celler det er i kroppen at noe kanskje kan gå galt, at det kan være uforutsette konsekvenser, at man kan utvikle autoimmune sykdommer osv. siden immunforsvaret ditt skal angripe noe dine egne celler har produsert.

  Jeg tror det kanskje mest effektive grepet er å spørre om hva folk synes on genmodifisert mat, eller om de liker å kjøpe det i butikken? de fleste synes ikke noe særlig om det. Når du har etablert dette kan du jo spørre de hvorfor de ukritisk har lyst til å genmodifisere seg selv, hvis de er så skeptiske til genmodifisert mat? er det ikke være å få modifiseringen rett i åra? Mulig at noen begynner å tenke og undersøke selv da. Bare noen ideer.

 6. Avatar for K11 K11 says:

  Eh … Du, som tror på MSM-koronanarrativet, dro altså til utlandet i MARS, i full visshet om at du da kan ha dratt med deg asymptomatisk smitte til en isolert øy som ellers ville klart seg bra. Hvor mange islandske nittiåringer kan du potensielt ha tatt livet av med din hypotetiske asymptomatiske smitte?

  (Slik argumenterer MSM, myndigheter og mesteparten av befolkningen nå. Og siden du ser ut til å tilhøre den gruppen selv, finner jeg det underlig at du stakk til utlandet midt under “pandemiens” klimaks.)

 7. Avatar for Enebak Enebak says:

  Nå er argumentet for vaksinen at det bare er naturlig at gamle på sykehjem dør av vaksinen. De er jo dødssyke i utgangspunktet.

  Årsaken til at de nå vaksinerer dødssyke på sykehjem er at det ikke er narturlig at de dør av covid-19. Det er umenneskelig.

  Begynner ikke galskapen i dette å bli åpenbar nå, så vetta faen.

 8. Avatar for Jan123 Jan123 says:

  Så debatten nå. Sleipt å ha med han amatøren fra Minerva. Hans rolle i debatten var å komme med en sinnsyk prediksjon litt ala Fergusson i England, man ser jo klart at Preben Avitsland ikke har lyst til å stå inne for å ha laget modellen, så de outsourcet det til “tenketanken” Minerva. Lurt altså, så kan FHI folka stå og tilslutte seg modellen men ta null personlig og faglig risiko.

  Dette er en taktikk for å fremme et helt urealistisk skrekkscenario uten at fagfolka trenger å strekke ut nakken. Lurt, men jeg ser gjennom det :wink: Ser også at modellen predikerte en top i JUNI/JULI, lol, det er midt på sommeren, sesongen for respiratoriske lidelser slutter i MAI senest. Nice try, Minerva-amatør du glemte visst å ta høyde for at det er SOMMER i Juni/Juli slik at R ikke kan være 1.8…

  Synes Filosofen Einar egentlig gjør en god figur og påpeker det etiske dilemmaet med å bli ett “ensakssamfunn” som vi jo nå har blitt, men han er jo forsiktig, han har jo jo ikke lyst til å bli stemplet som en som dreper bestemødre… Han tar også frem dette med mangel på forholdsmessighet, som er bra (et åpent samfunn må akseptere at noen mennesker dør av forskjellige årsaker, f.eks trafikkuhell, det er en del av pakka). Han bringer også opp at vi nå griper inn i privatlivet til folk på en måte som vi NORMALT sett ikke gjør i åpne samfunn. Han bringer også opp dette med at menneskerettigheter og grunnlovsfestede rettigheter settes til side. Han tar også opp dette at tiltakene er eksperimentelle og har reelle negative konsekvenser for millioner av nordmenn og at igjen avveiningene kanskje ikke helt er til stede.

  Merker også at den idiotiske prediksjonen til Minerva-tullingen fikk stå oppe på skjermen hele sendingen.

  Camilla Stolteberg,… Helt alvorlig talt, man ser ganske godt her at hun ikke er helt god, står og skuler ondt bort på Einar og nærmest håner han for hans faktisk veldig gode innspill. Tydelig hvor hennes lojalitet ligger ihvertfall.

  Bra av Fredrik å ta opp dette med at vi er LANGT unna å “sprenge” noen som helst kapasitet. Svaret fra Mr Pandemic 2020, Nakstad, er bare tull og tøys og bygger på fryktmodellen som presenteres, ikke fakta.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

54 flere kommentarer

Deltakere