Rapport fra lukket avdeling

0
Shutterstock

Av Christian Paaske.

Det mest alvorlige med korona er ikke at så få er syke og færre dør enn vanlig sesonginfluensa. Det er alarmerende at alle våre demokratiske rettigheter og friheter er fjernet på ubestemt tid. Det er også ille at store deler av næringslivet, restaurantbransjen, turistnæringen, hotellbransjen og kulturlivet er lagt i ruiner med uoverskuelige økonomiske, sosiale og samfunnsmessige konsekvenser.

Det mest alvorlige er likevel at største delen av befolkningen ledet av journalister, politikere og myndigheter har mistet evnen til å tenke og blitt psykotiske. Hele samfunnet har havnet på lukket avdeling. Utenom stadige nye forbud og restriksjoner består behandlingen av kontinuerlig og intensiv hypnose, hjernevask og elektrosjokk fra massemedia mens vi venter på medisineringen!

Fornuft gjelder ikke på lukket avdeling. Krystallklare fakta har ingen relevans. Det myndighetene sier er sant uansett hvor absurd. Det er den totale maktesløshet, ondskap, despoti og fascisme. Korona er primært en sinnslidelse hvor største delen av befolkningen er angrepet. De fleste har varierende symptomer fra mildt, moderat til ekstremt. De lider av frykt for medmennesker, holder opp til flere meters avstand, konstant vasking av hender, isolering og tilbaketrekning i tillegg til sterk flokkimmunitet og panikkangst mot sunn fornuft og selvstendig tenkning.

Denne mentale lammelsen er forårsaket av frykten for ikke å gå i takt med flertallet, samt frykten for ikke å stole på myndigheter og autoriteter. Det gjør det umulig å se det som for et hvert fornuftig menneske er totalt åpenbart. Like åpenbart som keiserens nye klær.

Det er ingen vei ut av lukket avdeling fordi dem som protesterer og erklærer seg friske får umiddelbart diagnosen konspirasjonsteoretiker eller vaksinemotstander, begge alvorlige sinnslidelser på grensen til det kriminelle. De er en alvorlig fare for samfunnet og krever de strengeste tiltak. Alle de andre forstår ikke hva som foregår og tror de er med i en slags dugnad med masker og alltid rene hender under slagordet, alt blir bra.

Å ønske godt nyttår blir litt rart i år. 
Hva med heller, – Ha et fint opphold på lukket avdeling.

Dette er et debattinnlegg. Meninger i teksten står for skribentens regning.

Red.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.