Som fisk har brug for vand, har mennesker brug for et socialt liv.

0
Illustrasjonsfoto: Shutterstock

Av Michael Bundgaard Pedersen.

Som kanarie fugle i en kulmine dør, ser mennesker deres liv styrte sammen i samfundene i den vestlige verden. Ikke pga corona, men pga regeringerens og myndighederne tiltag mod corona. Som en advarsel om at kulminen er ved at forgifte os, med fare for eksplosion og sammenstyrtning. Ligesom vores samfund er på vej til at  slå det enkelte menneske, dets familie, dets livsgrundlag ihjel.

Kuren mod “sygdommen” Covid 19 er livsfarlig for mennesker. Men som fisk ligger vi tvunget til at ligge på landjorden og gispe efter at komme ned i vandet igen. Mennesker forhindres for første gang i knap to tusinde år at holde hverken påske eller jul sammen! Som fisk har brug for vand, har mennesker brug for et socialt liv. Det svarer til at sige, at hvis vi var fisk må vi ikke være i vandet. 

I skyggen af myndighederens åbenlyse misinformation lades vi kolde og med åndenød. Vores tillid til myndighederne er blevet de samme autoriteters redskab for frygt og kontrol. Derfor fortjener de ikke vores tillid. Og heller ikke vores opmærksomhed. I deres fortløbende tv og  covidsæbeopera. Føljetonen kører hver dag i medierne med nye afsnit, nye overskrifter, nye tvists og nye modsatrettede opfordringer.

Medierne er ivrige formidlere af enhver lille ny replik og strategi i det, der er blevet en ren maskerade.  Bla. af “Corona-Lones”, Lone Simonsen er en dansk epidemiolog, der er ansat ved Roskilde Universitet, strategi formuleret i hendes tid i USA om at det er vigitgt at der ikke er vacciner nok til alle, så der kan etableres en kø til at blive vaccineret.  Fordi hvor der er en kø vil folk opfatte det som noget attraktivt og et privilegie at blive vaccineret. Det er altså en bevidst strategi, at holde vaccinerne tilbage. I New York har guvernør Andrew Cuomo i november endda vundet en Emmy for sine daglige pressemøder for sin mesterlige brug af tv-mediet. Den samme Cuomo, som har ødelagt byens økonomi, skabt massearbejdsløshed, og som i starten af virusudbruddet fik dræbt 5300  bedstemødre og bedstefædre ved at internere smittede på byens plejehjem.

Smittetallene er høje. Men på hvilket grundlag?  At være smittet er ikke et udtryk for at være syg. Tværtimod er det mest et udtryk for dannet immunitet. Altså er virus overstået . Virus har ofte været så mild at den positivt testede aldrig opdagede at personen var syg! Så hvad er meningen og målet?

Professor i global sundhed Christine Stabell Benn konkluderer sammenfattende i Berlingske Tidende d. 27 oktober, at  for en person med en positiv PCR-test er sandsynligheden for en infektion mindre end 3%. Mens sandsynligheden for en falsk positiv, er 97%.  Så ud af 100 positivt testede personer er kun 3 smittede med levende virus i halsen. Og ud af de 3 smittede vil 99.98 % overleve hvis de altså virkelig var syge. Men kun en mikroprocent af de 3 % med levende virus er syge.

Samme Christine Stabell Benn siger at hun hellere vil gå i fængsel end lade sig vaccinere med de nye usikre ikke gennemprøvede vacciner. Godkendelserne af vaccinerne hviler på særdeles spinkle grundlag og højst diskutable genveje, og kan under ingen omstændigheder fortælle os om langtidsbivirkningerne. For et par dage siden blev en vaccine taget af bordet i Australien fordi den blev udviklet på dele af et HIV-virus. Flere vaccinerede testede bagefter positivt for HIV! (Sky News Australia) Hvad er egentligt indholdsstoffer i vaccinerne? I England har flere personer fået allergisk anafylaktisk chok umiddelbart efter indsprøjtningen på grund af indholdet af PEG- polyethylen glycol, så man har set sig nødstedt til at opsætte livreddende udstyr, der hvor der skal vaccineres. 

Men hvad skal vi egentligt med vaccinerne, der med “krisen” har tømt statskasserne ? Kun mennesker over 80 år dør af corona, og ældre mennesker har ikke et immunforsvar, der kan aktiveres af vaccinen. Alligevel hypes vaccinernes sikkerhed og effektivitet symbiotisk af medier og myndigheder.

PCR-testen er omdrejningspunktet for teststrategien. Det siger sig selv, at PCR-testen skal være korrekt og valid.  Hvem der har død virus i halsen, er ikke interessant. Det skaber kun frygt. Jo flere der testes med nuværende PCR-test, jo større risiko for at sundhedsmyndighederne mister overblikket.

I Tyskland, påskesøndag, tonede for første gang nogensinde Bill Gates frem på tv-skærmene.  Hvilken julegave mon der venter? Flere restriktioner om at fisk skal blive må land – til de dør? Julen er en fredelig tid.

Men den fred, der fremtvinges, når regeringer lammer mennesker med skræk, på et abstrakt usagligt grundlag er en falsk fred.

Karantæne kommer af tallet 40 for 40 dage. Og karantæne har før i historien kun gjaldt for de syge. 40 dages renselse kan vi nu se på vej mod 400 dage. Det er helt ude af proportioner, og decideret dræbende, og de som lovgiver derom, er medskyldige i mord. Dræbende for menneskers økonomi, rettigheder og frihed.

Næstekærlighed er blevet statsinstitutionaliseret og defineres til at være hvad staten fortæller os at den skal være. Retten til sundhed er blevet en pligt til sundhed. Lighed for loven vil ophøre med at gælde, når du kan diskrimineres, om du er vaccineret eller ej.  Frihed til individuelt at bedømme sin egen risiko for sygdom, er blevet til fængsel i eget hjem-lock down.  Økonomi på en sikker grund af aftaler og handel er blevet forvandlet til nådsens brød fra staten for tusindvis af mindre og mellem store virksomheder.

Lige så grotesk det vil være at forbyde fisk at svømme i vand, lige så forbryderisk dræbende er det at gribe ind i retten til socialt samvær og fri bevægelse for raske og friske mennesker.  Det kan kort benævnes som tortur. Vi kan konstatere at regeringer, myndigheder og autoriteter fører en krig imod det enkelte menneske og deres livsgrundlag. Krigsforbrydelser er en alvorlig sag:

Efter Nürnberg standard overtrædes i øjeblikket Nürnbergkrigsforbryderprincipperne 1,2,3,4, 6a,b,c og 7.  Samtidig overskrides i artikel 3,5, 7,8,11, 12,13,18,19,25,28,29,30 menneskerettighederne. Med epidemiloven i Danmark er vi på vej til også at overskride artikel 2,9,10,17,20,23.

Vestlige regeringer fordømmer Kinas samfund, men overtrumfer Kinas metoder, når selvfølgelige hævdvundne utvungne rettigheder til sundhed, og frihed til selv at vælge og bestemme over eget liv og færden tages bort med et pennestrøg .

Mennesker vil i fremtiden af regeringer blive regeret anderledes?

-Lysten til og muligheden for styring af eget liv mindskes.

-Menneskelivet opbruges resourcemæssigt i dets ungdom.

-Tillid, som styrende princip, afløses af frygt og trusler om sanktion. 

-Belønninger og påskyndelse afløses af nøjsomhed og askese.

-Drift og ambition afløses af tilbageholdenhed.

I Danmark er det således, netop i den nye finanslov for 2021 vedtaget, at  private enkeltpersoner ikke må oprette nye daginstitutioner!

For globale virksomheder:

-Fuldt integreret virkelyst i, og med veto over, de enkelte stater- sålænge staterne endnu eksisterer. 

-Fuld fremdrift med begær og grådighed i kølig beregnede taktikker.

-Vand, jordbrug, sundhedsvæsen,uddannelser, og sågar retten til det enkelte menneskelige legeme vil være deres nye jagtområder. 

 I den form, med de mennesker og medmenneskelighed vi kender i dag kan fratagelsen af rettigheder og frihed  vise sig at være den sidste kanariefugl i kulminen for den vestlige civilisation. 

Vi kan kun foreløbigt trøste os med at den “skønne” verden, som vi nu se smelte hurtigere end en snemand i ørkenen i en kort nådesløs krise, i en dyb selvfremkaldt sygdom, i tilværelsens natside med livet som åndens sygdom.

I følge Kirkegaard: “Sjælens lumre grødomslag”-legemets nedgang, giver mulighed for nyt liv og fornyelse. Vi mister vores ståsted og vi mister vores fortid og vores forhistorie. Kun nutiden og fremtiden tæller.

Vi ser horisonten indsnævres.

Vi ser horisonten udvides ud i det grænseløse. 

Kunne vi svømme gennem havet vil vi se den ene bølge efter den anden komme. 

Stod vi foran undergangen, ville vi dog se noget.

Delfiner pile i havets stille dybe grønne vand.

Skyer drage, sol, måne og stjerne.

Men intet i det tomme fjerne.

Dine skridt kan du ikke høre, når du gør dem.

Intet fodfæste findes, hvor du kan hvile dig.   

Bedste hilsen

med ønsket om en fredelig og glædelig jul.

Michael Bundgaard Pedersen

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelGod oppslutning om ny markering mot vindkraft på Eidsvolls plass!
Neste artikkel«Norges krig mot Syria» av Lars Birkelund