Canada: – De som nekter å ta vaksinen kan bli møtt med begrensninger

0
Canadas helseminister Christine Elliott. Skjermdump fra video.

Canadas helseminister sier at det ikke vil bli obligatorisk å ta koronavaksinen når den kommer på markedet, men at de som nekter å ta den kan komme til å oppleve begrensninger. Helseminister Christine Elliott kom med denne uttalelsen under sin redegjørelse for landets vaksineplaner 7. desember 2020. Statsminister i delstaten Ontario, Doug Ford, sa at han tror det er i strid med grunnloven å tvinge folk til å ta vaksinen, men at han sterkt vil anbefale at man tar den. Men hvor mye er grunnlovsvernet verdt når helseminister Elliott sier at:

«Det kan bli noen begrensninger når det gjelder reise eller andre begrensninger som kan oppstå som et resultat av ikke å ha tatt vaksinasjon, men det vil være opp til personen selv å ta den avgjørelsen på grunnlag av det som er viktigst for dem.»

Uka før hadde Ontarios fremste helseansvarlige, Dr. David Williams, sagt at sjøl om det ikke vil bli obligatorisk å ta vaksinen, så kan de som nektyer å ta den komme til å bli nektet adgang forskjellige steder:

«Vi kan gjøre det obligatorisk å ha tatt vaksinen for å få adgang til skoler, sjukehus og andre steder.»

Og vi snakker her om en vaksine som er kommet på markedet uten at man har fulgt de vanlige vitenskapelige prosedyrene.

Et av verdens fremste medisinske tidsskrifter, BMJ, (British Medical Journal), har kommet med et kraftig kritikk av de farmasøytiske selskapene for de metodene de bruker for å lansere koronavaksinene sine. I stedet for å legge fram resultatene av testene i fagfellevurderte vitenskapelige artikler, slik den vitenskapelige standarden tilsier, velger vaksineindustrien å legge fram sine resultater i form av pressemeldinger, skriver BMJ.

Vi snakker om vaksiner som åpenbart er så risikable at for eksempel selskapet Pfizer har sørget for at de på forhånd har skaffet seg garantier mot søksmål fra dem som måtte bli skadet av vaksinene.

Dette skriver avisa The Independent, og det bekreftes av det britiske helsedepartementet. Den britiske regjeringa har også fått på plass lovendringer som vil beskytte andre vaksineselskaper mot å bli saksøkt dersom deres vaksiner skulle føre til noen problemer for dem som får sprøytene. Det er også sørget for å etablere juridisk beskyttelse for dem som setter vaksinene, samt for de selskapene som produserer dem.

Sjefen for Pfizer i Storbritannia, Ben Osborne, nekter å forklare hvorfor selskapet trenger bekyttelse mot søksmål.

Disse vaksinene, som ikke er utviklet under forsvarlige vitenskapelige forhold, som er så eksperimentelle at man ikke vet hvilke konsekvenser de kan ha, og som er så usikre at industrien ikke tør å lansere dem uten å sikre seg garantier mot søksmål, dem er det politikerne skal tvinge folk til å ta.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.