Canada: – De som nekter å ta vaksinen kan bli møtt med begrensninger

14
Canadas helseminister Christine Elliott. Skjermdump fra video.

Canadas helseminister sier at det ikke vil bli obligatorisk å ta koronavaksinen når den kommer på markedet, men at de som nekter å ta den kan komme til å oppleve begrensninger. Helseminister Christine Elliott kom med denne uttalelsen under sin redegjørelse for landets vaksineplaner 7. desember 2020. Statsminister i delstaten Ontario, Doug Ford, sa at han tror det er i strid med grunnloven å tvinge folk til å ta vaksinen, men at han sterkt vil anbefale at man tar den. Men hvor mye er grunnlovsvernet verdt når helseminister Elliott sier at:

«Det kan bli noen begrensninger når det gjelder reise eller andre begrensninger som kan oppstå som et resultat av ikke å ha tatt vaksinasjon, men det vil være opp til personen selv å ta den avgjørelsen på grunnlag av det som er viktigst for dem.»

Uka før hadde Ontarios fremste helseansvarlige, Dr. David Williams, sagt at sjøl om det ikke vil bli obligatorisk å ta vaksinen, så kan de som nektyer å ta den komme til å bli nektet adgang forskjellige steder:

«Vi kan gjøre det obligatorisk å ha tatt vaksinen for å få adgang til skoler, sjukehus og andre steder.»

Og vi snakker her om en vaksine som er kommet på markedet uten at man har fulgt de vanlige vitenskapelige prosedyrene.

Et av verdens fremste medisinske tidsskrifter, BMJ, (British Medical Journal), har kommet med et kraftig kritikk av de farmasøytiske selskapene for de metodene de bruker for å lansere koronavaksinene sine. I stedet for å legge fram resultatene av testene i fagfellevurderte vitenskapelige artikler, slik den vitenskapelige standarden tilsier, velger vaksineindustrien å legge fram sine resultater i form av pressemeldinger, skriver BMJ.

Vi snakker om vaksiner som åpenbart er så risikable at for eksempel selskapet Pfizer har sørget for at de på forhånd har skaffet seg garantier mot søksmål fra dem som måtte bli skadet av vaksinene.

Dette skriver avisa The Independent, og det bekreftes av det britiske helsedepartementet. Den britiske regjeringa har også fått på plass lovendringer som vil beskytte andre vaksineselskaper mot å bli saksøkt dersom deres vaksiner skulle føre til noen problemer for dem som får sprøytene. Det er også sørget for å etablere juridisk beskyttelse for dem som setter vaksinene, samt for de selskapene som produserer dem.

Sjefen for Pfizer i Storbritannia, Ben Osborne, nekter å forklare hvorfor selskapet trenger bekyttelse mot søksmål.

Disse vaksinene, som ikke er utviklet under forsvarlige vitenskapelige forhold, som er så eksperimentelle at man ikke vet hvilke konsekvenser de kan ha, og som er så usikre at industrien ikke tør å lansere dem uten å sikre seg garantier mot søksmål, dem er det politikerne skal tvinge folk til å ta.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  > – Jag tror att det blir nödvändigt. Många människor kommer inte vilja flyga annars.

 2. Avatar for tjatta tjatta says:
 3. Tenk nå utryddes forkjølelse og influensa en gang for alle. En stor dag for menneskeheten! Tenk når en fikk ekkel lungebetennelse før i tiden så måtte legen bare sende deg hjem igjen uten å kunne gjøre noe med det. Det måtte gå over av seg selv. Den tiden er nå over!
  Eller? Det er nok for godt til å være sant ja. Selv vanlige influensavaksine virker kanskje for 20-60% av oss, men til store inntekter for legemiddelindustrien. Nå kommer corona vaksinene verden over i milliardtall. En ny tidsæra for vaksiner og legemiddelindustrien.

 4. All verdens juridisk beskyttelse og ansvars fraskrivelser vil ikke ha noen betydning hvis folk får skader av vaksinen og gjør opprør mot alle som har vert involvert. Dette har potensiale kan bli den største skandalen i historien hvor folk ikke kommer til å vise noen nåde…

 5. Det er de samme politikerne som har fattet vedtak til fordel for legemiddelindustrien, til et punkt hvor industrien selv snart godkjenner sine legemidler. De har ikke bare sine folk i godkjenningsinstansene for legemidler, politikere i USA vedtok at selv den statlige kontrollinstansen DEA, som feks skulle begrense hvor mye smertestillende som kan sendes til en by, ikke fikk stoppe forsendelser av opioider i USA.

  Big Pharma behøver ikke å bekymre seg her i Norge heller hvis det blir bivirkninger av vaksinene som må behandles eller skader, for storkapitalens norske politikere har sørget for at de ikke kan gjøres erstatningspliktig, her i Norge må pasienter i tilfelle søke om erstatning via Pasientskadeerstatningen.

  “Vi har her gjennom oversikter over erstatningssystemer fra mange land vist at det gjennomgående er statlige myndigheter som påtar seg ansvaret for vaksineskader. I USA har vaksineindustrien et system som gjør dem så og si fullstendig fritatt for søksmål i de vanlige rettssystemer. Vi mener at vi med bakgrunn i dette har belegg for å hevde at industrien i praksis er fritatt for erstatningsansvar. Riktignok kan det i ekstremt sjeldne tilfeller falle noe ansvar tilbake på industrien. Det er god grunn til å anta at dette forekommer meget sjeldent, så den sannsynligheten anser vi er neglisjerbar. Vi mener derfor at påstanden om at industrien er fritatt for erstatningskrav for sine produkter er korrekt”.
  Kilde: Fra Fritt Vaksinevalg.

  Eventuelle bivirkninger av vaksinene, må behandles med medisiner fremstilt av de samme legemiddel-gigantene som påfører pasientene bivirkningene, selv om de for en del også blir invalidiserende. Med samme eller større profitt til investorenes store glede.

 6. Avatar for K11 K11 says:

  “One of the things we want to make sure people understand is that they should not be unnecessarily alarmed if there are reports, once we start vaccinating, of someone or multiple people dying within a day or two of their vaccination who are residents of a long-term care facility. That would be something we would expect, as a normal occurrence, because people die frequently in nursing homes.”

  “Peope die frequently in nursing homes”, ja … og likevel slås det opp med krigstyper hver gang en beboer dør med covid i Norge … men det ble, merkelig nok, aldri nevnt at det pleide å dø hundrevis av slike sykehjemsbeboere av influensa hvert år.

  Helt til influensaen på magisk vis ble utryddet.

  Og når de dør av vaksinen, da får vi plutselig høre at det “er naturlig at sykehjemsbeboere dør” … Hmmm.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

6 flere kommentarer

Deltakere