USAs helsemyndigheter melder om to dødsfall blant dem som har prøvd Pfizers vaksine

0
Illustrasjon: Shutterstock

US Food and Drug Administration (FDA) har ennå ikke godkjent Pfizers nye vaksine og melder om at to av de pasientene som har prøvd vaksinen er døde. Dette skriver Jerusalem Post. Avisa bygger på denne rapporten fra FDA, side 19. (Som en vil se var det fire døde i placebogruppa.)

Tel Avivs Sourasky Medical Center er de første som skal begynne å sette vaksinen og deres generaldirektør Ronni Gamzu sier at de vil begynne før den er godkjent av FDA. Dette har ført til skarp kritikk fra Israel Medical Association, og deres leder Zion Hagay, som sier at dette vil være «uansvarlig» og det vil «undergrave folks tillit».

Det er her snakk om en vaksine av en type som aldri er prøvd ut før. Det dreier seg om vaksiner basert på mRNA eller budbringer-RNA. Det er et RNA-molekyl som inneholder genetisk informasjon til DNA-koden i cellene. Selskapet ModeRNA bruker samme teknologi og skriver på sine hjemmesider at deres teknologi går ut på å «bruke mRNA-medisiner for å instruere pasientens egne celler til å produsere proteiner som kan forhindre, behandle og kurere sjukdommer.»

Les: Børskometen Moderna vil utvikle vaksiner som endrer arvestoffene våre

Medscape, et anerkjent medisinsk nettsted, skriver i denne artikkelen den 3 august 2020, at det er flere problemer med DNA vaksiner. Noen av disse problemene er:

 1. Det finnes veldig liten kunnskap om hvordan slike vaksiner virker på mennesker, og alle som får en slik vaksine, vil i realiteten være en prøvekanin.
 2. Man har ingen mulighet for å kunne kontrollere hva som skjer inne i cellen etter at plasmidet er injisert. Man kan få helt andre reaksjoner enn forventet, da man ikke har noen inngående kunnskap om kroppens reaksjoner på slik genetisk modifisering.
 3. En bivirkning kan være kroniske betennelser, da vaksinen kontinuerlig kan stimulere immunsystemet til å danne antistoffer.
 4. Plasmiden (DNA fragmentet) som injiseres inn i våre egne celler, kan integreres med vårt eget genom som kan resultere i nye mutasjoner som ikke kan reverseres, og man er skadet for resten av livet.
 5. Dette kan igjen gi problemer med DNA replisering.
 6. Det kan stimulere til nye immunresponser man ikke kan kontrollere.
 7. Det kan aktivisere gener som forårsaker cancer/kreft, og påvirke gener som kontrollerer celle-veksten.
 8. Dersom plasmidet integreres i vårt eget genom, vil dette genmodifiserte DNAet/kromosomet videreføres gjennom nye generasjoner og skape unaturlige svakheter som overhodet ikke er ønskelig i en befolkning.
 9. Det er mulighet for å stimulere til antistoff-produksjon mot eget DNA.
 10. Det er mulighet for toleranse ovenfor det nye antigenet som produseres, og det kan i verste fall være fatalt da antigenet kan spre seg i kroppen uten at immunforsvaret reagerer på dette.
 11. Mulighet for atypisk prosessering av bakterielle og parasittiske proteiner.
 12. Det kan være at det i stedet dannes antistoffer mot modifisert DNA/plasmidet før patogenets Spike-protein er dannet. Dette skjedde da man for noen år siden, ved et Gen-eksperiment man gjorde på mus, hvor man injiserte Plasmid Expressing Human Growth Hormone. Det ble da dannet antistoffer mot Plasmidet i stedet for å modifisere veksten. Det var slik tanken på å lage GEN-modifiserte vaksiner oppsto.

Les: Tilsvar til regjeringens høringsforslag om å endre genteknologiloven

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.