Kronprinsen velsigner firmaet til Nakstad & co

0
Kronprins Haakon deltok i videomøte med Innovasjon Norge og tre entreprenører. Foto: Det kongelige hoff

Hver gang Erna Solberg lanserer nye «strenge tiltak» vokser ordrebøkene til EpiGuard, firmaet der kovid-general Espen Nakstad sitter i styret og er aksjonær. Nå får de også drahjelp av Kongehuset og kronprins Haakon.

nettsida til kronprinsen står det:

En norsk bedrift som har opplevd internasjonal oppmerksomhet, omtale og stor etterspørsel siden nyttår, er det Fredrikstad-baserte selskapet Epiguard. Bedriften har fem ansatte og solgte i hele fjor 16 av smittekuvøsen sin Epishuttle. Den beskytter både pasienter og helsepersonell mot smitte under frakt. Med koronakrisen eksploderte etterspørselen, og siden mars i år har de solgt nesten 80 smittekuvøser. Daglig leder Ellen Cathrine Andersen beskrev arbeidshverdagen til seg og sine kollegaer som mye hardt arbeid, og mye armer og bein.

Hva er markedsverdien av å få velsignelse fra Kongehuset og kronprinsen? Dette vet sikkert Haakon, og hvis ikke, kan han spørre sin svoger, Per Høiby, som er grunnlegger og partner av First House.

Sjøl deltar han på møter i Bilderberg-gruppa og World Economic Forum. Han har sittet i styret for Young Global Leaders, en klubb av milliardærer og kongelige, som i følge Business Week er «verdens mest eksklusive sosiale nettverk».

Les: Smittevernsselskapet EpiGuard tjuedobler omsetninga i 2020

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.