Kronprinsen velsigner firmaet til Nakstad & co

0
Kronprins Haakon deltok i videomøte med Innovasjon Norge og tre entreprenører. Foto: Det kongelige hoff

Hver gang Erna Solberg lanserer nye «strenge tiltak» vokser ordrebøkene til EpiGuard, firmaet der kovid-general Espen Nakstad sitter i styret og er aksjonær. Nå får de også drahjelp av Kongehuset og kronprins Haakon.

nettsida til kronprinsen står det:

En norsk bedrift som har opplevd internasjonal oppmerksomhet, omtale og stor etterspørsel siden nyttår, er det Fredrikstad-baserte selskapet Epiguard. Bedriften har fem ansatte og solgte i hele fjor 16 av smittekuvøsen sin Epishuttle. Den beskytter både pasienter og helsepersonell mot smitte under frakt. Med koronakrisen eksploderte etterspørselen, og siden mars i år har de solgt nesten 80 smittekuvøser. Daglig leder Ellen Cathrine Andersen beskrev arbeidshverdagen til seg og sine kollegaer som mye hardt arbeid, og mye armer og bein.

Hva er markedsverdien av å få velsignelse fra Kongehuset og kronprinsen? Dette vet sikkert Haakon, og hvis ikke, kan han spørre sin svoger, Per Høiby, som er grunnlegger og partner av First House.

Sjøl deltar han på møter i Bilderberg-gruppa og World Economic Forum. Han har sittet i styret for Young Global Leaders, en klubb av milliardærer og kongelige, som i følge Business Week er «verdens mest eksklusive sosiale nettverk».

Les: Smittevernsselskapet EpiGuard tjuedobler omsetninga i 2020

Forrige artikkelAmerikanske og britiske etterretningstjenester erklærer nettkrig mot uavhengige medier
Neste artikkel– Velkommen til 2030. Jeg eier ingenting, har ikke noe privatliv og livet har aldri vært bedre.