WHO snur i sitt råd angående koronanedstengning

1
Foto: davidnabarro.info

Lege David Nabarro i WHO gikk i helga ut og ba verdensledere om å slutte å bruke nedstengning som hovedmetoden for å få bukt med smitten.

– Nedstengninger har en konsekvens som du aldri må bagatellisere, og det er at det gjør fattige mennesker mye fattigere, uttalte Nabarro lørdag, ifølge News.com.

– Vi i WHO anbefaler ikke nedstengninger som hovedmetode for å få kontroll over dette viruset, fortsatte han.

Uttalelsen til Nabarro kom i et intervju med Andrew Neil i Spectator TV.

I intervjuet konfronterte Neil Dr. Nabarro med uttalelsene til Dr. Sunetra Gupta, professor ved Oxford University om det skadelige ved lockdownpolitikken, og Nabarro sa seg svært enig med Dr. Gupta. Hun er en av de tre initiativakerne til The Great Barrington Declaration.

Ifølge Nabarro tror WHO bare på at nedstengning er en god metode når man trenger å kjøpe seg tid for å omgruppere, rebalansere ressurser og beskytte helsearbeiderne sine.

– Men stort sett vil vi helst ikke gjøre det, sier han ifølge avisa.

Legen ber lederne om å se hvordan det går med land i for eksempel Karibien, fordi folk reiser dit på ferie.

– Se hva som skjer med småbruk over hele verden. Se hva som skjer med fattigdomsnivåene. Det ser ut til at vi kan få en dobling av verdensfattigdommen innen neste år. Vi kan også få en dobling underernærte barn, advarer han.

Les også: Koronatiltakene gir massiv økning av global fattigdom og sult og voldsom nedgang i lønn

I stedet for nedstengning mener Nabarro og WHO at det må utvikles bedre systemer for å håndtere viruset.

– Jobb sammen og lær fra hverandre, råder han.

Verdensbanken frykter at opp til 1,4 prosent av jordas befolkning kan bli rammet av ekstrem fattigdom i år som følge av koronaviruset.

I august var anslaget at 100 millioner mennesker kunne havne i ekstrem fattigdom dette året.

Etter bankens nye anslag, som ble offentliggjort denne uken, kan 150 millioner mennesker leve under grensa for ekstrem fattigdom innen utgangen av 2021.

Kommentar:

I steigan.no har vi helt siden begynnelsen advart mot lockdownpolitikken, og vi har krevd at Norge opphever den umiddelbart. Solberg-regjeringa har begrunnet sin politikk gjennom å vise til WHO. Hva vil de finne på når en så sentral person i WHO uttaler på vegne av organisasjonen at lockdown har så store skadevirkninger og at de allmennt ikke går inn for det.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Det er helt usannsynlig at Helsedepartementet med sine fagfolk ikke har forstått at Covid-19 ikke er farligere enn et vanlig sesonginfluensa virus, og at dermed at regjeringens krona-tiltak var og er helt unødvendige. Det samme gjelder redaktører og journalister i MSM, for tilgjengelig offisiell statistikk fra WHO og FHI har vist dette fra tidlig av.

    Storkapitalens MSM opprettholder frykten i befolkningene, for Korona-krisen er konstruert for den globale storkapitalens agenda, og en av del av den er å overbelaste europeiske velferdsstater med den høye vedvarende arbeidsløsheten som følge av nedstengningene til de kollapser, for en av deres mål er å erstatte velferdsstaten med privatisering av sosiale rettigheter.

    Derfor fortsetter nedstengningene med store kostnader for de sosiale systemene til de kollapser, som dessverre mange stater tar opp store lån fra Verdensbanken og IMF for å finansiere. I tro på at det vil gå tilbake til normalen. Men flere hundre millioner arbeidsplasser er borte for alltid, og med mye lavere skatte-inntekter kan ikke lånene tilbakebetales, og da blir det store statlige kutt, som en strategi av storkapitalen for å demontere europeiske velferdsstater helt.

    NHO gikk tidlig ut i år med å klage på at de norske velferdsordningene var for gode i forhold til EU, og med kostnadene for den høye arbeidsløsheten på grunn av nedstengningene, har vel snart regjeringen fått det påskuddet den har ventet på for “reformer”.

    Det burde ikke nordmenn finne seg i hvis de kommer seg ut av panikktilstanden og forstår at nedstengninger, karantener og tiltak var og er helt unødvendig. Spesielt når vil har over ti tusen milliarder i Oljefondet. Men de har globalistiske politikere tenkt å bruke mye av i utlandet for å kjøpe seg seter i FN/WEF, EU og andre av storkapitalens organisasjoner, og ikke på eget land og folk.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere