Tidligere høyesterettsdommer i Storbritannia: – Koronatiltakene er veien til det totalitære samfunnet.

9
Illustrasjon: Shutterstock

Den tidligere britiske høyesterettsdommeren Lord Sumption sier at koronatiltakene inneholder alle ingrediensene til det totalitære samfunnet. Han beskylder ministrene for å bruke politiet for å undertrykke motstand mot deres politikk. Han advarer om at effekten av tvangen under koronatiltakene er undergravende for demokrati

Påbud om å være hjemme og en hærskare av nye lover for å begrense hva folk kan foreta seg, utgjør en ‘utrolig’ krenking av demokratiske rettigheter, sier Lord Sumption i en tale til Cambridge Law Faculty. Den tidligere høyesterettsdommeren sier at bruk av tvang for å forsøke å dempe pandemien er uten sidestykke i britisk historie, selv i krigstid, og at den bryter mot grunnleggende friheter.

Lord Sumption beskylder ministrene for å bruke politiet til å undertrykke motstand mot deres politikk, for å skape nye straffbare handlinger uten lovlig rett til det, og for å bruke makt som de ikke har lovlig hjemmel til å bruke. Han sier at metodene som brukes av regjeringa vil oppheve enheten i samfunnet og føre til en autoritær regjering på lang sikt.

Han sier at regjeringa gikk utenom parlamentet gjennom folkehelseloven som lot dem innføre lockdowns og andre tiltak uten samme grad av kontroll av Underhuset eller Overhuset. Han kritiserer også regjeringa for å framstille sine retningslinjer, blant annet om «to meters sosial distanse» som om det var en lov. Lord Sumption sier at de nye forskriftene som gir bøter på opptil £ 10.000 konstitusjonelt sett kan ta pusten fra en. Den tidligere høyesterettsdommeren advarer om at koronatiltakene vil undergrave demokratiet og ikke minst ramme de fattige og de unge.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Det burde lorden ha tenkt på før- mens det kun rammet marginale grupper. Direkte oppsiktsvekkende er at han brukes som sannhetsvitne av redaktøren. Hvilken enhet er det han mener er bevaringsverdig i det britiske samfunnet, og hvordan ser han for seg at en anti-autoritær regjering regjerer?

 2. Masker er for å ydmyke og underkue folk til underkastelse, ser ut som noen jævla griser som går rundt og grynter.
  Masker gir også varig hjerneskade og lungeskade.

  På en annen side så er det jo satanister som står bak alle tiltakene så det er i det minste veldig betryggende :wink:

  Trøsten er at vist vi er flinke sauer og aksepterer en verden/en leder prosjektet deres så vil de avslutte “viruskrisen” til sommeren, i motsatt fall så vil de drepe millioner på millioner med Covid 21 helt frem til folk aksepterer en verdens diktator i et global diktatur.
  gjohiojp

 3. Verdensbankens dokument avv 2 april "for official use only "
  setter avslutningen av prosjektet til mars 31 i 2025.

  I denne linken er det export av tester for Covid-19 helt fra 2017 !
  Hvordan kan det ha seg ???

  The World Bank website has an active record for “COVID-19 Diagnostic Test Instruments and apparatus (902780) exports by country in 2018” even though the World Health Organization did not name Coronavirus “COVID-19” until February 2020 amid this year’s outbreak.

  Fra kommentarfeltet :
  "The world wide distribution of the PCR “test” kit is essential information. Which company (and financed by who) produced the fake PCR-based “diagnostic test"equipment, in order to fake a pandemic? So it was rolled-out in 2017 already, thanks mr. Howley for sharing this information.”

  Linken lastet jeg ned, og den ligger her. Se på det før det forsvinner .

  Det ligger i den blå teksten her , i artikkelen, der det står :

  The World Bank’s COVID-19 Strategic Preparedness and Response Program documents, marked “For Official Use Only,” identify the Bank’s COVID-19 program as ending in March 2025, more than four years away from our current date (read page 1 of 60). The program’s start date was April 2020.

 4. Har sett noen snakke om 2025, andre igjen som i Event 201 snakker om sommeren 21.
  Så lenge folk lar seg ydmyke og underkue så vil de nok bare forsette og forsette med unntakstilstand.

  Det mange ikke skjønner er at den siste krigen mot menneskehetens eksistens er godt i gang.

  Den årlige influensaen er redusert med utrolige 98%, ingen vet hvorfor offisielt, sier du at de som før hadde diagnosen influensa nå isteden har fått diagnosen Covid så tror du på flat jord ifølge kuppmakerne. hehe

  https://www.eutimes.net/2020/10/with-all-the-covid-19-outbreak-going-on-the-normal-influenza-flu-seems-to-have-disappeared/

  På linken her er hele skamdemien avslørt fra A til Å, hele Covid 1984 revet totalt i filler av fakta!

  http://tapnewswire.com/2020/09/ultimate-proof-covid-19-was-planned-to-usher-in-the-new-world-order/

 5. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Dette er det Storbritannia som ønskes bevart:

  De trenger ingen pandemi, for å ta over verden. Men den kan funke som avledningsmanøver.

 6. Avatar for tjatta tjatta says:

  Pandemientusiastene regner med at en ny og vakker verden vil stige opp av asken

 7. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Det er den beste sjansen vi har - om du ikke vil tviholde på det som var for et år siden.

 8. Avatar for tjatta tjatta says:

  Da hadde jeg et hus i Nepal. Savner det. Men det er naturlig for religiøse mennesker å bli litt ekstra skjelven i stemmen når det er dommedag i luften. Bondevik proklamerte at tusenvis av nordmenn var druknet i syndetsunamien fra stortingets talerstol. Skuffa. Det var kun 40.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

1 flere kommentar

Deltakere