Skal hele landet vårt ødelegges?

2
Illustrasjon: Shutterstock

Internasjonalt tilsynsorgan med rettslig klage mot WHO.

Margrethe Salvesen Zivcic

Av Margrethe Salvesen Zivcic.

Bent Høie sier på pressekonferansen tirsdag 7. oktober 2020 at Verdens helseorganisasjon (WHO) er viktig i arbeidet med globale helsekriser. Derfor vil regjeringen bevilge 20 millioner kroner ekstra til WHO i statsbudsjettet.

Den store lowndown 2020 som WHO har anbefalt alle verdens land har ødelagt produktivkrefter i en skala som eller bare en stor krig kan gjøre.

Er regjeringen og våre politikere i stand til å fatte hva de egentlig har gjort med det norske samfunnet i løpet av det siste halvåret?

På nettet verserer oversikter som viser at medlemmene av Erna Solbergs regime knapt nok har yrkeserfaring utenfor politikken. De er broilere, som i tillegg skaffer seg immunitet mot de negative konsekvensene av egne vedtak.

Arbeidsledigheten i Norge er det høyeste siden mellomkrigstida og dette er bare begynnelsen.

I sin siste kvartalsanalyse melder Creditsafe og Fair Group at de venter store endringer i norsk økonomi framover – som kan få katastrofale konsekvenser for samfunnet.

Les: Alarm for Norge: – Kamp for å overleve

Regjeringa skryter stadig av hvorfor dødsraten er lavere enn i andre land. Men svaret de kommer med dreper deres egne historier.

Regjeringens tiltak er groteske, absurde og svært farlige.

Den tyske eksperten på internasjonal lov, korrupsjonssaker og medisinsk jus, Dr. Reiner Fuellmich, sier den såkalte koronapandemien er en gigantisk politisk skandale som kvalifiserer til å bli kalt en forbrytelse mot menneskeheten.

https://youtu.be/kr04gHbP5MQ

Dr. Reiner Fuellmich er med i Den tyske koronakomiteen, som består av flere advokater, leger og vitenskapsfolk som siden i sommer har drevet etterforskning for å finne ut hva som egentlig har foregått.

Verdens ledende eksperter mener verden må lære av Sveriges koronastrategi. Likevel fortsetter regjeringen de inngripende tiltakene mot befolkningen.

– En positiv test betyr ikke at en er smittet med Covid 19. Bare når en fremviser symptomer (sår hals, hodepine etc.) har vi tegn på at en er smittet av noe (ikke nødvendigvis Covid-19).

– Dette er ingen Covid-19 pandemi, men en testpandemi. Fortsetter en denne testpraksisen vil en i all fremtid finne korona-positive.

– Lockdown har ingen virkning. Hvis ikke PCR-testen var brukt ville en ikke hatt noen pandemi. Testen gir ingen informasjon, bare frykt. Den må forlates øyeblikkelig.

Ingen kan si hvor dette ender, men historisk har høy ledighet det med å bite seg fast.

Dette er sjokkdoktrinen på norsk. Kursen er satt mot en brutal kollaps av velferdsstaten.

Vipps 116916

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Hva slags overgrep har samfunnet vårt blitt utsatt for? Hvor mye til lock-down har vi egentlig?
  Mitt inntrykk er at bortsett fra at det er blitt stillere i luftrommet over meg, går det meste som før.

  Selv om det er mange bransjer som lider under den nye virkeligheten, betyr ikke det nødvendigvis at denne ledigheten blir permanent. Det er i stor grad opp til oss selv.
  Vi kan prøve å tviholde på det som har vært, slik vi har en tendens til, eller vi kan begynne å bygge en ny type økonomi. De pengen vi blir forhindret fra å bruke i utlandet er faktisk gangbare her også.

  I en situasjon som nå, vil mange begynne å lete etter svar, og da er det trist at Steigan.no velger å egne seg til slik kampanje-journalistikk, i stedet for å bruke kreftene på å avsløre svakheten i det eksisterende systemet. Han har sitt liv sjanse til å nå fram, også søler han det bort på dette.

 2. Det er det den globale storkapitalen ønsker, å demontere europeiske velferdsstater, og erstatte dem med privatisering av alle sosiale rettigheter. Den store økningen i arbeidsledighet på grunn av den konstruerte korona-krisen, sammen med de underrapporterte store utgiftene med ikke-integrerbar masseinnvandring, vil belaste velferdssystemene så mye at de kollapser.

  Så står storkapitalens politikere klare med sin “reformer” og restrukturering", løsninger på et problem de selv har forårsaket. “Problem-reaction-solution”. BlackRocks CEO Fink som er invitert av EU-sentralbanken som rådgiver i første omgang, har som mål å privatisere alle sosiale rettigheter. Og EU-kommisjonen vil ha privatisering av helsevesen i alle EU-land, og da følger velferd og pensjoner etter.

  Overbelastningen av velferdsstatene på grunn av den konstruerte korona-krisen er sjokkdoktrinen for å demontere dem helt med “reformer”. Og Norge og Europa får den samme fattigdommen og elendigheten vi ser i andre land hvor globalismens neo-liberale markedsøkonomi er implementert.

  Ingen fare for storkapitalens politikere, etter den politiske karrieren er over med å påvirke og medvirke til politiske beslutninger som kommer storkapitalens globalisme til fordel, blir de belønnet med fyrstelig betalte stillinger og styreverv i storkapitalens overnasjonale organisasjoner og selskaper. På beste vestkant vil de ikke møte elendigheten de påfører lavere samfunnsklasser.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere