Dr. Reiner Fuellmich: – Koronatiltakene er forbrytelser mot menneskeheten

3
Dr. Reiner Fuellmich

Den tyske eksperten på internasjonal lov, korrupsjonssaker og medisinsk jus, Dr. Reiner Fuellmich, forklarer i dette foredraget hvorfor den såkalte koronapandemien etter hans mening er en gigantisk politisk skandale som kvalifiserer til å bli kalt en forbrytelse mot menneskeheten.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Enebak Enebak says:

  Dr. Regner Fullmich fra videoen er med i det han kaller Den tyske koronakomiteen, som skal være en gjeng advokater som siden i sommer har drevet etterforskning for å finne ut hva som egentlig har foregått.

  I filmen forteller han blant annet hva de har funnet ut fra Italia:

  I februar var sykehusene i Bergamo opptatt med å behandle influensapasienter, slik de er hvert år på denne tida. Da skrekkbildene av overfylte sykehus begynte å strømme inn fra Wuhan, bestemte myndighetene i Bergamo at sykehusene skulle tømmes for å gjøres klare til pandemi.

  Influensapasientene ble da overført fra sykehus til sykehjem. Etter kort tid ble sykehusene oversvømt med covid-19-pasienter fra sykehjemmene.

  Er det sant, er det fælt.

 2. Avatar for Monika Monika says:

  Det var også andre viktige faktorer som spilte inn i situasjonen i nord Italia/Lombardy regionen. “The Italian health care system has been downsizing for years, the humber of intensive care beds is much lower than in other European countries. Furthermore Italy has the highest number of deaths from hospital-acquired infections and antibiotic-resistant bacteria in all of Europe.”
  (Hentet fra boken: Corona False Alarm" av Dr. Karina Reiss og Dr. Sucharit Bhakdi)

  I tillegg til dette var det mange av de gamle som ble utsatt for mer eller mindre tvungen vaksinering i statlig regi med opptil flere vaksiner, som bl.a. influensavaksine og vaksine mot meningkokker. Dette er noe som kan bidra til å svekke immunforsvaret og gjøre en mer mottakelig for Covid-19. Nord-Italia er også kjent for mye luftforurensning og en aldrende befolkning. Så her var det mange faktorer som bidro til en vanskelig situasjon i forhold til å håndtere viruset.

  Det er derfor man må forstå at hverken situasjonen i Wuhan eller Italia har noen direkte overføringsverdi til oss. Dette er faktorer man må analysere kritisk, og man må ikke la seg skremme av hvordan et virus opptrer under forhold som er svært annerledes enn våre egne.

 3. Avatar for K11 K11 says:

  «The Great Reset» er blitt et begrep i mainstream media. Verdens ledende økonomer og politikere snakker om nødvendigheten av en «reset» av verden. Det Grønne Skiftet kalles det også, og en ny verdensorden. (NWO-begrepet ble brukt offentlig av bl.a. Kissinger og Bush på åttitallet og tidligere.) For å fremprovosere en slik restart av verden, gjør pengefolket (den «skjulte» makten) alt de kan for å undergrave folks tillit til det politiske etablissementet, og til massemediene som er kontrollert av dette etablissementet. Pengefolket finansierer bl.a. Trump og andre «anti establishment»-figurer, og Trump & Co. viser den gemene hop at MSM er fake news, og at verdens restriksjonskåte myndigheter ødelegger folks liv for en sykdom som er mer ufarlig enn influensa.

  Når Twitter sensurerer og utestenger Trump, gjøres dette for å undergrave folks tillit til Twitter. Når MSM fabrikkerer statistikk som viser at «Biden leder stort over Trump på meningsmålingene», gjøres dette for å undergrave folks tillit til MSM. Meningen er at folk flest skal miste tilliten til mainstream media og resten av det korrupte etablissementet. Pengefolket går tungt inn på eiersiden i «alternativmedier» som Infowars og Breitbart, da slike medier er ment å være fremtidens MSM, etter at dagens MSM er avviklet på en kontrollert måte. (Noe de selv gjør ved å bevisst underminere sin egen kredibilitet.)

  Hadde verdens myndigheter ønsket å skremme folk, kunne de påstått at korona var en virkelig dødelig sykdom. I stedet er de ærlige om hvor ufarlig viruset er, for de viser frem statistikken over dødsfall og sykehusinnleggelser. Meningen er altså at folk flest skal reagere på det manglende samsvaret mellom restriksjoner og sykdommens alvorlighetsgrad. Meningen er at folk skal våkne opp og styrte de restriksjonsansvarlige politikerne så vel som milliardærene som profitterer på restriksjonene. Når disse milliardærene og politikerne er ryddet av banen i en kaotisk verdenskrise som varer frem til 2024 eller 2025, innføres verdensordenen som pengefolket i mange tiår har forberedt i kulissene, og som presenteres som «løsningen på verdens problemer».

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere