Den korrupte Hunter Biden og norske medier

11
Illustrasjon: Shutterstock

Hvorfor er norske medier tause om skandalen til familien Biden?

Hunter Bidens pc ble overlatt til FBI, og en god del av innholdet fra den er blitt lekket. FBI foretok seg ingenting, og er derfor under sterk kritikk for å ha beskyttet Biden. Epostene til Joe Bidens sønn avslører svært mye.

Saka var førstesideoppslaget på New York Posts papirutgave onsdag 14. oktober og ble publisert kl. 11.00 norsk tid denne dagen. I USA var dette det store samtaleemnet, men det tok 14 timer før NTB i det hele tatt skrev om den. Dette bemerker George Gooding i en artikkel i Nettavisen.

15. oktober skrev NTB:

Også eksperter sier at påstandene er usanne, og det er blitt stilt spørsmål til opphavet deres.

Gooding prøvde å få svar på hvilke eksperter de viste til og hvordan de hadde konkludert med at påstandene var usanne. Det fikk han ikke noe svar på.

16. oktober skrev så NTB en ny sak der det het:

Det finnes ingen dokumentasjon for påstandene, og Biden avviser dem.

Problemet for NTB, som Gooding peker på, er at bevisene finnes og at kilden ikke er noe mer mystisk enn at de stammer fra Hunter Bidens egen pc som han hadde satt igjen hos en pc-reparatør. Pcen ble beslaglagt av FBI, og det er derfra lekkasjen er kommet. Biden-familien har da heller ikke forsøkt å benekte dette.

Dette stiller NTB og deres eiere i et svært merkelig lys, påpeker Gooding. De ikke bare undertrykker en stor nyhetssak, men de vrir den også på en måte som er svært tvilsom.

Ikke bare Ukraina, men også Kina

Og ikke bare hadde Hunter Biden en mistenkelig lukrativ avtale med det ukrainske energiselskapet Burisma, han var også i gang med å forhandle fram ganske heftige honorarer i Kina. Han var i kontakt med med ledelsen i China Energy Co. om honorarer og godtgjørelser for seg og sine venner, slik det går fram av denne eposten. Hunter Biden forventet 10 millioner dollar i året bare for å «sørge for introduksjoner», også kalt «pay to play».

Dette må oppfattes som at Hunter Biden ville ha bortimot 100 millioner kroner i året for å selge adgang til sin far og andre mektige folk i USA – «sørge for introduksjoner». Biden-familien sitter i dette opp til halsen. Men hvorfor klarer ikke NTB å behandle dette som en nyhetssak? Årsaken er opplagt at Biden er deres presidentkandidat og at de ikke ønsker at lesere og seere skal få et negativt inntrykk av ham. Men da har de for lengst sluttet å være journalister og medier, da er de blitt spindoktorer.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Avatar for tjatta tjatta says:

  Den norske regjering og presse er nå underlagt neocons i det Demokratiske parti.

 2. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Neo-con er en forkortelse for ny-konservativ - bare sånn at du vet det.

 3. Avatar for tjatta tjatta says:

  Kjære Tante Anne.
  Du må forstå at gårsdagen er en svunnen epoke. I dag må vi forholde oss til hva ordene betyr nå for tiden.

 4. Avatar for Johnny Johnny says:

  Norske journalister er løgnaktige drittsekker som gir faen i sannheten og det norske folk. Og, norske politikere er minst like korrupte som Biden-familien. Et eksempel er den voldsomme utbygginga av bompengene-ringene som Høyre og Fremskrittspartiet uforståelig nok gikk inn for, inntil det ble avslørt at ektefellene til ledende politikere i Høyre og Fremskrittspartiet hadde aksjer i bompengeselskapene! Mannen til Erna var jo storaksjonær i disse selskapene, og politiske avgjørelser handler mest om å grafse til seg fra felleskassa. Norske politikere har nok like mange svin på skogen som Biden-familien.

  Fytterakkern for et ormebol Norge har blitt!

 5. Avatar for tjatta tjatta says:

  En naturlig konsekvens av å velge ledere pga utseende.

  erna-solberg-versjo_671366a

 6. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Ok - men det var republikanerne som hadde det først. Det kan jo muligens forklare Donald Trump.
  Han var jo demokrat, fram til forrige presidentvalg. Kanskje de byttet?
  Alt er jo snudd på hodet, uansett.

 7. Avatar for K11 K11 says:

  Det er visst snakk om tre harddisker, og den ene er mer ødeleggende enn den forrige, om man skal tro narrativet Steve Bannon spinner. Den tredje harddisken inneholder f.eks. “Kinas planer for verdensherredømme”. Det høres jo for godt ut til å være sant. Og hva er det man sier om ting som høres for gode ut til å være sanne …?

  Jeg holder ikke pusten mens jeg venter på at det angivelig eksplosive materialet slipper ut i offentligheten. Dessuten kommer ikke anti-Trumpere til å bli omvendt til Trumpere av dette. Hvert ekkokammer kommer til å fortsette å ha sitt eget narrativ.

  Sionisten Steve Bannon har forøvrig bakgrunn fra Goldman Sachs, og er en av flere med tilknytning til Trumps administrasjon som har bakgrunn fra denne banken. Administrasjonen hans er også full av folk fra Skull & Bones. At mange konspinisser stoler på sånne folk sier en hel del om nissene selv.

  For the record: Jeg hadde ikke stemt på Demokratene/Biden hvis jeg var amerikaner.

 8. Avatar for pcwh pcwh says:

  Biden avviser påstandene? Å ja, da er det vel greit da. Solid jobb av NTB, igjen!

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

3 flere kommentarer

Deltakere