World Economic Forum lager kunstig ungdomsbevegelse

0
Global Shapers. Foto: WEF

Milliardærklubben World Economic Forum mangler ikke penger, så for dem er det den letteste sak av verden å lage sin egen «ungdomsbevegelse» som skal være propagandister for milliardærenes Great Reset. «Bevegelsen» deres kalles Global Shapers Community. Og den har allerede skaffet seg en «Oslo Hub».

Oslo Hub skriver om seg sjøl at de er «exceptionally talented and diverse», eller sjølgode og pretensiøse, som det også heter.

Oslo Hub, exceptionally talented, men ikke så mye som minner om Oslo.

På nettsidene til World Economic Forum (WEF) kan man lese hva de ekstremt talentfulle skal drive med, og ikke overraskende er det akkurat det samme som milliardærklubben allerede holder på med.

For sikkerhets skyld var det sjefen WEF sjøl, Klaus Schwab, som grunnla denne «ungdomsbevegelsen». Og de ekstremt talentfulle ungdommene har følgende styre som skal sikre den rette kursen:

Klaus Schwab, Founder and Executive Chairman, World Economic Forum

David M. Rubenstein, Co-Founder and Co-Chief Executive Officer, Carlyle Group, United States of America

Jack Ma, Executive Chairman, Alibaba Group Holding Limited, People’s Republic of China

Ellyn Shook, Chief Leadership and Human Resources Officer, Accenture, United States of America

Adrian Monck, Managing Director; Head of Public and Social Engagement, World Economic Forum

Maria Teresa Kumar, President and Chief Executive Office, Voto Latina, United States of America

Khalid Alkhudair, Executive Vice-President, Riyad Bank, Saudi Arabia

Sharmeen Obaid Chinoy, Chief Executive Officer, SOC Films, Canada

Abi Ramanan, Chief Executive Officer, ImpactVision, United States of America

Juan Jose Pocaterra, Co-Founder and Chief Executive Officer, ViKua, Venezuela

Basima Abdulrahman, Founder and Chief Executive Officer, KESK Green Building Consulting, Iraq

Akira Sakano, Global Shaper, Osaka Hub, Japan

Patetisk og latterlig, men…

Global Shapers Community framstår både som sjølskrytende, patetiske og latterlige, særlig når man vet at dette er en «fake organisation» pumpet opp av småpenger fra korporasjonenes gigantbudsjetter. Men de skal likevel ikke undervurderes. Milliardærene er svært opptatte av å innrullere ungdom i planene sine, og det klarer de naturligvis. Global Shapers Community spiller på akkurat de tidsriktige strengene, og de kommer naturligvis til å produsere masse lettsvelgelig NGO-ideologi, som vil være «carefully designed to suck the twelve year old listener into our camp», som Frank Zappa sa.

WEF har også et annet slikt initiativ beregnet på unge voksne, nemlig Young Global Leaders, som har til hensikt å skape globalistiske forbilder. De kaller seg «a dynamic global community of exceptional people«, og deres to norske medlemmer er kronprinsparet.

Disse ekstremt talentfulle og eksepsjonelle menneskene skal sjølsagt være, og mange av dem er allerede, såkalte «influencere» som brukes til å selge milliardærpropaganda i ulike markedssegmenter. Et perfekt klatrestativ for unge og ambisiøse unge mennesker som vil opp og fram.


steigan.no følger systematisk virksomheten til Davosklubben World Economic Forum for å kunne orientere våre lesere om hva slags planer og intriger overklassen lager mot folkene i verden. I databasen vår finnes det over 200 artikler som omtaler ulike sider ved WEF og deres politikk. Les mer om World Economic Forum her.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

Forrige artikkelKeynes sin kapitalisme eller Marx sin kommunisme
Neste artikkelPressefrihet? Vis meg én MSM-journalist som kjemper mot torturen av Assange
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).