Québec har interneringssentra for «lite samarbeidsvillige personer»

12
Dr. Girard. Kilde: cpac.ca. Skjermdump fra video

Myndighetene i Québec i Canada sier at de har begynt å internere folk som «ikke er samarbeidsvillige» når det gjelder testing for koronavirus. Det var Dr. Jacques Girard, som er fungerende direktør for helsemyndighetene i byen som sa dette på en pressekonferanse 2. september 2020.

Dette går fram av en reportasje som blant annet er formidlet av TV-kanalen cpac.ca, Cable Public Affairs Channel. Pressekonferansen tok utgangspunkt i at myndighetene hadde stengt karaokebaren Kirouac. Dr. Girard sa at myndighetene har sporet opp folk som har brutt karantenen og besøkt dem hjemme.

«Vi har hatt folk i hjemmeisolat, og når vi har gått hjem til dem, har de ikke vært der. Da har vi oppsøkt dem og sagt at vi vil isolere dere der vi ønsker at dere skal være.»

Girard understreket at myndighetene ikke hevder at disse menneskene er sjuke, men at staten likevel har rett til å holde dem i tvunget isolat. Han sa at med de nye retningslinjene, kalt ordonnance i fransk og kanadisk lov, i forbindelse med covid-19 har myndighetene rett til å holde folk i slikt isolat mot deres vilje i 14 dager.

Under pressekonferansen ble Dr. Girard spurt om dette betydde at myndighetene har egne steder der de holdt folk i isolat og om det er en form for fengsel. Han svarte at det «ikke er nødvendig å presisere hvor det er.» Det er med andre ord hemmelig. Vi vet dermed ikke noe om hvordan disse interneringsstedene er eller hvor de befinner seg.

New Zealand har gått lenger. Landet har minst 32 interneringsentra, også kalt karantenehoteller, som bevoktes av militære styrker.

Québec har registrert en økning i antall koronatilfeller, men regionen har nesten ingen dødsfall knyttet til viruset og per 13. september 2020 var det bare 19 personer i intensivbehandling. Kilde: Québecs helsedepartement.

Det er grunn til å spørre seg om hvordan myndighetene i et angivelig demokratisk land kan tvangsinternere innbyggerne i forbindelse med en sjukdom som tydeligvis er mindre farlig enn svært mange andre sjukdommer i samfunnet. Og hvorfor er ikke mediene mer opptatt av å finne ut av hva som foregår?


Klikk på bildet og bli en støttespiller du også.
KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Samtlige personer i UK skal testes i operasjon Moonshott som betyr at alle skal testes på en uke. For meg så ser det ut som om de skal samle inn DNA av alle til en global DNA bank.

  Konsentrasjonsleirer popper opp og stadig flere skjønner at det er game over for menneskeheten om de ikke tar til våpen og begynner å gjøre motstand.

  David Crowley hadde innside informasjon og prøvde å advare, det endte med at han, datteren på 5 og samboeren ble myrdet grusomt vis.

  https://www.youtube.com/watch?v=Gy7FVXERKFE

  Her er mer om operasjon Moonshott.

  https://www.youtube.com/watch?v=8jLylrg2pHM
 2. Avatar for Mari Mari says:

  Dette er kanskje et lite sidesteg men likevel har det i å gjøre med det. Nemlig historien bak Eugenics. Rockefeller og Huxley startet det i USA og var de som sponset Nazi Tyskland i arbeidet. Dessuten, om man tar en titt på Darwin og hans bakgrunn finner man igjen navnene Rockefeller og Huxley. Faktisk var også Nederlands og Englands kongehus og Rothschild involvert.

 3. “New Zealand har gått lenger. Landet har minst 32 interneringsentra, også kalt karantenehoteller, som bevoktes av militære styrker”.

  New Zealand har en befolkning på 4,82 millioner, og 24 er døde av Covid-19. Det siste dødsfallet av viruset var 24 Mai. Ifølge NZ Herald var gjennomsnittsalder over 80 år.
  “4. sep. 2020 - New Zealand reported its last death from coronavirus on May 24. Over the past 24 hours, the country also reported five new infections, including …
  On June 9, Prime Minister Jacinda Ardern announced that the country no longer had active cases of COVID-19”. Kilde.

  32 interneringssentre i et lite land med militær bevoktning må vel da nærmest kalles unntakstilstand, og det for et virus som kun har tatt 22 liv. Dramatiske tiltak når den årlige sesonginfluensen tar rundt 500 liv hvert år ifølge NZ Herald.
  Flu killing 500 Kiwis each year, Otago University study says That’s according to new research from Otago University scientists who say the flu is likely New Zealand’s single biggest infectious disease killer, accounting for about 1.8 per cent of deaths in the country”. Kilde.

  Denne nå uten tvil konstruerte krisen av den globale storkapitalen, hadde ikke vært mulig uten deres MSM. Vestlig presse og media har klart å holde folk i en tilstand av panikk, og vestlige spesielt er omgitt av en medie-verden som omslutter dem 360 grader fra morgen til kveld.

  Hvorfor protesterer ikke New Zealandere mot de absurde tiltakene for å løse et problem som en nesten kan si ikke finnes? Dessverre så virker det som at den alminnelige nyhets-konsument foretrekker nyheter servert ferdig fordøyd, og ukritisk svelger det mest som blir servert av MSM. Skal en styre verden, må en styre pengene og fortellingen folk blir fortalt, og den globale storkapitalen har full kontroll over begge. New World Order kan ikke stoppes hvis ikke folk blir mer kritiske til nyhetsbildet.

 4. Avatar for tjatta tjatta says:

  Slik reagerer noen mot koronatiltak. Det er nå en underskriftskampanje for å få flest mulig av de til Norge. Vi andre oppfordres til “dugnad”

 5. Avatar for tjatta tjatta says:

  Erwin Kohn arbeider nå utrettelig for at Israel skal ta imot flest mulig av dem da landet plages av en homogen befolkning
  “Ordet konflikt kommer fra latin og betyr å støte sammen. Konflikt er energiskapende. Tenk deg en fotballkamp uten konflikter, uten sammenstøt. Det kan bli kjedelig”
  E. Kohn

 6. Avatar for K11 K11 says:

  Det er vanskelig å si noe sikkert, men meg bekjent er det ikke bygd konsentrasjonsleire i Norge ennå. Så jeg går ut fra at norske konspinisser, vaksinenektere og fritenkere, skal interneres i utenlandske leire. Det er visst bygd slike fasiliteter i USA nå, og det ryktes at barn av vaksinenektere hentes av myndighetene og kjøres bort til uspesifiserte steder.

  Forvirring og manglende evne til å redegjøre for seg, regnes forøvrig som et symptom på covid-19 i Norge, og jeg mener å ha lest at også vaksinemotstand og evnen til selvstendig tenkning, er blant de nyeste symptomene. Hvis man motsetter seg testing er man kanskje også “smittet”, per definisjon, og må fraktes til nærmeste omprogrammeringsleir, av hensyn til rikets sikkerhet.

  Vi går spennende tider i møte.

 7. Avatar for K11 K11 says:

  Ja, han het tilfeldigvis Crowley også …

  Jeg vet ikke om du har lest “The Most Dangerous Book in the world: 9/11 as mass ritual”, men forfatteren nevner altså at folk med etternavnet Crowley gikk igjen som intervjuobjekter den 11. september 2001. Det var påfallende mange med det etternavnet som ble intervjuet ifb. med det Aleister Crowley-inspirerte rituelle angrepet på USA, som okkulte krefter sto bak.

  Så når en “konspinisse” og filmskaper med det sjeldne etternavnet tilsynelatende blir myrdet av den onde eliten som vil trellbinde oss alle, tenker jeg at det er en mulighet for at dette muligens iscenesatte “drapet” i seg selv var en del av det store narrativet, altså en del av den kollektive oppvåkningen vi utsettes for. Dvs: Det er MENINGEN at vi skal våkne opp og gjøre motstand mot de onde, korrupte myndighetene våre. Det er MENINGEN at vi skal legge den gamle, onde verdensordenen i grus. Slik at vi – de av oss som er “våkne” (eller tror vi er det) – sammen baner vei for den nye verdensordenen. Som altså kommer til å bli presentert som et rettferdig oppgjør med den korrupte, gamle verdenen, hvor det var jungelens lov som gjaldt.

 8. Det sies at nedlagte militærleirer vil bli brukt som interneringsleir i Norge for konspinisser og antivaxere som oss.

  Lederen for den Norske terrorgruppen E14 sa rett ut at det kommer borgerkrig i Norge når maten tar slutt og økonomien kollapser og de har trent og trent i flere år for å stå klare til å ta oss i mot når vi tar til gatene.

  Makteliten ønsker vi skal ta til gatene og lage mest mulig kaos: Ut av kaos en orden som de sier.

  La oss ikke bli nyttige idioter i spillet deres.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

4 flere kommentarer

Deltakere