Titusener i demonstrasjon mot koronatiltakene i Berlin

24
Fra demonstrasjonen i Berlin 29. august 2020. Skjermdump fra video.

Politiet i Berlin sier at rundt 30.000 mennesker deltok i massedemonstrasjonen i byen 29. august mot koronatiltakene. Myndighetene i berlin hadde lagt ned forbud mot demonstrasjonen, men en tysk domstol slo fast at forbudet var ulovlig og forfatningsstridig, så demonstrasjonen gikk etter planen.

Demonstrantene kom fra mange deler av Tyskland for å uttrykke sin protest mot koronatiltakene. Gruppa Querdenken, som står bak demonstrasjonen, sier at minst 20 paragrafer i den tyske grunnloven blir satt til side av koronatiltakene.

En av talerne på massemøtet i Berlin var Robert F. Kennedy jr. Han minte om den berømte talen som hans onkel John F. Kennedy hadde holdt i Berlin 26. juni 1963, talen der Kennedy sa «Ich bin ein Berliner». Nevøen sa at den talen rettet seg mot totalitære samfunn, og at det samme gjør dagens demonstrasjoner mot koronatiltakene.

Motstanderne av demonstrasjonen har hevdet at den bare var støttet av høyreekstremister og nazister, men sjøl om slike grupper fantes i et lite antall, er det ingen tvil om at demonstrasjonen som sådan var en protest mot diktatoriske tiltak fra Angela Merkels regjering og de omfattende bruddene på grunnloven som er iverksatt under dekke av å bekjempe covid-19.


Vil du være med på å utvikle vår kritiske og uavhengige journalistikk? Klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Knut1 Knut1 says:

  Her er noe lesestoff som bør gjennomgås før du trekk konklusjoner basert på norske mediers dekning. Norske mediers iver etter å vinkle dette som en katastrofe har vært enorm, men virkeligheten er nok noe mer balansert. Husk at selv skuddoffer og folk som er påkjørt av bussen står på COVID dødslista rundt om i verden. Og hvor mange døde faktisk AV og hvor mange MED viruset? Du kan teste positivt for COVID, bli skutt 3 uker senere og plutselig er du et COVID dødsfall. God lesing.

  https://www.youtube.com/watch?v=fSPeuyOawMQ
 2. Avatar for Knut1 Knut1 says:

  Kikket du på linkene jeg sendte over? Den tyske legen som er ansvarlig for obduksjon i Berlin har ikke funnet ET ENESTE DØDSFALL hvor COVID var årsaken. Som Steigan linken viser har dødeligheten jevnt over vært rundt normalen i Sverige også. Jeg ser at din opprinnelige link tok utgangspunkt i den korte perioden i vår hvor dødeligheten var høyere. Fremstillingen der er fra et så begrenset tidsrom at det må betegnes som misbruk av statistikk. Sverige er IKKE på topp i dødelighet, selv om de muligens var det i en kort periode. Legen i RT har derimot helt rett i at Sverige feilet på sykehjemmene og det har da også Tegnell innrømmet. Det betyr ikke at Sveriges overordnede tilnærming var feil. Sverige var heller ikke alene om å feile på sykehjemmene. I Storbritania er historier kommet ut om hvordan sykehjemmene ble presset til å ta i mot COVID pasienter, noe som naturlig nok bidro til en enorm økning i dødeligheten i UK. Det samme var tilfelle i USA og sannsynligvis flere steder også.

  Angående din kommentar om influensa, jeg har da aldri sagt at COVID ER influensa. Dødeligheten synes likevel høyst sammenlignbar. Som en lege knyttet til det italienske helsedepartmentet sa i vår estimerte de de reelle dødstallet fra COVID å være rundt 12% av det oppgitte dødstallene. Vi vet også at tilnærmet 100% av de døde hadde alvorlige underliggende sykdommer og at gjennomsnittlig alder på de døde er rundt, eller til og med over, forventet levealder de fleste steder. Dette peker på at COVID ikke er den katastrofen det fremstilles som og er helt i tråd med hva den tyske legen i linken min peker på. Jeg legger ved en link til en dansk underskelse og en RT artikkel om britiske sykehjem. Om du ønsker noen hundre linker fra meg om temaet er det bare å gi en lyd, men jeg har dessverre en grense på to linker her :wink:

 3. Avatar for Mari Mari says:

  Hva har en papaya, geit, vaktel og motorolje felles? De testet positiv for covid.


  Dessuten har det kommet frem at covid testene ikke er presise. Folk tester positiv og negativ om hverandre. Noe er alvorlig galt her.
  Jeg husker da korona først kom hit til Nederland. Mediene påsto at pasient X hadde oppholdt seg i Italia. Samme med neste sak. Så kom det frem at pasient X fikk påvist korona etter at vi fikk det og vi har ikke vært i Italia heller ingen vi kjenner har vært i Italia. Noe er veldig galt her. Ting henger bare ikke i hop.
  Vi bor rett ved siden av et eldresenter og har god utsikt gjennom to store vinduer. De eneste ganger det har vært utrykkning var da det var brand og andre sykdommer. Ingen flyttet ut, som betyr at alle kom seg tilbake. Ikke et eneste dødsfall på 9 måneder.
 4. Avatar for Mari Mari says:

  Beklager men nei, det er ikke noe svar. Hvorfor? Med mindre din bror utførte autopsi på pasientene som døde og dermed vet at det er korona dødsfall, så kan han ikke vite annet enn at personer døde.
  Utførte han autopsier på pasientene eller ble han fortalt at de døde av korona?
  edit
  Jeg anklager ikke din bror, bare så det er klart. Jeg anklager myndighetene for å jukse med data. Hvor mange eldre dør i disse dager av ensomhet? Hvor mange dødsfall har blitt talt som korona selv om de ikke er korona dødsfall. Hvorfor bruker man tester som ikke fungerer med 100% sikkerhet?
  Alt ved dette er merkelig, mistenkelig og direkte feil uansett hvordan man ser på det. Noe er veldig galt her og vi bør holde myndighetene ansvarlig for uærlighet og mangel på åpenhet.

 5. Avatar for Mari Mari says:

  Ja, for hver dag vi blir løyet til av eliten finner jeg mer beundring for giljotinen og hva den ble brukt til. Det eliten gjør mot oss er motbydelig ondskap.

 6. Avatar for FMD FMD says:

  Det var en gang en skorpion som sto ved elvebredden og ville over. Han kunne ikke svømme, så et forsøk på å sette over elven ville bety den sikre død. Ute i elven så han en frosk, og han spurte frosken om ikke frosken kunne ta ham på ryggen og svømme over til den andre siden. Frosken var jo selvfølgelig litt skeptisk, og sa at «nei, det ville han ikke, for skorpionen ville jo sikkert stikke ham underveis, slik at han døde». «Nei, hvis jeg stikker deg, så vil jo jeg også drukne og dø», svarte skorpionen. Frosken tenkte på det, og sa seg til slutt villig til å svømme over elven med skorpionen på ryggen, i visshet om at skorpionen ikke ønsket å ta sitt eget liv. Han tok derfor skorpionen på ryggen, og la på svøm. Da de hadde kommet halvveis over så kjente han et stikk i nakken, og skjønte at skorpionen allikevel hadde stukket ham med sin dødelige brodd. «Hvorfor gjorde du det», sa han med sine siste åndedrag, «Nå vil jo du også drukne og dø». Da svarte skorpionen: «Jeg kan ikke noe for det. Det ligger i min natur».

  Vi har latt den korrupte eliten sitte på ryggen vår, selvsagt blir vi stukket.

 7. Avatar for FMD FMD says:

  Sverige?
  Vi må ha stengte grenser mot alle land, det er slik alle uavhengige stater oppfører seg. Globalisme er søppel, åpne grenser er søppel.

 8. Avatar for ABC ABC says:

  Coronaviruset endrer menneskers betende raskere enig der. Digitalisering gir jo mulighet for en betydelig effiktivisert jobb måte mange ganger om man prøver. Nå prøver man og da blir det mer arbeidsledighet raskt. Sverige forresten har en tradisjon med tjenstemannastyre når det passer der alle har ansvarsfrihet. Det er noe jeg missliker. Og mikser du litt korrupsjon i det hele så er det hinsides stygt. Hva er korrupsjon.

  “Corruption is an improbity or decay in the decision-making process in which a decision-maker consents to deviate or demands deviation from the criterion which should rule his or her decision-making, in exchange for a reward or for the promise or expectation of a reward, while these motives influencing his or her decision-making cannot be part of the justification of the decision.”

  Det svenske modellen/hanteringen av coronaviruset problematikken er helt sikkert sponset og det er veldig farlig. Jeg er for demokrati og konsekvenser for makthaverne når de gjør feil. Men makthaverne gjør alt for å få den svenske modellen. Hvorav EU, EØS, tjenestemanns styre og så videre. Håper ikke Norge innfører tjenestemannstyre…

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

16 flere kommentarer

Deltakere