Økonomibløffen: Folk blir lurt til å betale for naturødeleggelser over hele Norge

2

En film fra Naturfilmkanalen.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Her ligger hovedårsaken til at de patologisk grådigste sosiopatene makter å forråtne samfunnet slik det synliggjøres her: Pr. 23. mai 2020 - dagen etter at denne filmen er lagt ut på jewtube - har <<ØKONOMIBLØFFEN>> fattige 1.251 visninger!..
  Filmen burde ha ført til et bokstavelig run fra ulike TV-kanaler om å få kjøpt visningsrettigheter - for så å presentere for landets skattebetalere og private husholdninger - den mildt sagt ‘oppsiktsvekkende’ informasjonen filmskaperne presenterer, samt å avsløre de utspekulerte kapitalistiske, og politiske interessene som ligger bak!

  • En stor takk til filmskaperne!!!
 2. Det er alvorlig når NVE har oppgitt til stortinget at det er kun 1 til 2 TWh å vinne på oppgradering av vannkraftverk, når forskere ved NTNU sier 20-25TWh. Det er altså NVEs tall som har ført til de politiske beslutningene om vindkraftutbyggingen. Har ikke politikerne fått med seg forskerne ved NTNUs tall?
  Det er helt usannsynlig at politikerne og deres rådgivere og stab ikke vet om forskernes tall.

  Da skulle politikerne ha ha gjort helomvending og stoppet all vindkraftutbygging. Når de ikke gjør det, er det en liten gruppe sterke kapitalinteresser bak utbyggingen som blir rike av deres beslutninger, mens norske husholdninger må betale 60-80 milliarder over nettleien.

  Politikerne representerer global storkapital og ikke folk og land, og storkapitalen belønner dem med fyrstelig betale stillinger i deres selskaper og organisasjoner etter den politiske karrieren for å ha påvirket og medvirket til politiske beslutninger til deres fordel.

  Hva som kommer frem i denne filmen kunne journalister i MSM med NRK lett ha funnet ut hvis de hadde bedrevet undersøkende kritisk journalistikk. Men de skriver til fordel for storkapitalen som eier dem, og bla Blackrock har store eierandeler i norsk presse og i vindkraftutbyggings-selskapene.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere